| Pravila foruma | 1. Zabranjeno je vredjanje po bilo kom osnovu
2. Zabranjeno je slati privatne poruke i poruke na forumu u vidu spamova i reklamiranja
3. Zabranjeno je postavljati autorske tekstove a da ne ostavite i link odakle je preuzet
4. Lazno predstavljanje i koriscenje tudjih identiteta kao i dupli nalozi
5. Koristiti vulgarne izraze
6. Krsenje privatnosti tj postavljati podatke trecih lica bez njihove dozvole
7. Mogucnost slanja privatnih poruka dobijate posle 20te poruke na forumu
8. Oglasavanje na forumu je strogo zabranjeno, osim u delu predvidjenom za to (za oglasavanje morate da ispunite uslov od 20 poruka na forumu a onda se javite administratoru foruma) |
| www.sekcija-pticara.rs | | Od skora smo postali oficijelni forum sajta sekcije pticara Subotice pa sve ujedno pozivam da posete sajt |
| http://www.sof.rs/ | | Zvaničan sajt SOF-a |
| | Prijatelj foruma sajt o standardu zebraste zebe http://www.wix.com/vedranmatkovicos/szz# |
| | |
| Autor | Poruka |
|---|
Laza

Broj poruka: 1132 Datum upisa: 20.12.2009 Godina: 24 Lokacija: Svilajnac
 | Naslov: Hobi clanova Sre Dec 23, 2009 6:57 pm | |
| Pored nase ljubavi prema pticama, primetio sam da skoro svi ljudi koje sam upoznao iz ove branse, su pre svega veliki ljubitelji prirode i svega sto ima veze sa njom.
Svi smo mi na neki nacin isti, koliko puta ste uzurbano prolazili ulicom u glavi brdo problema i cujete stiglica kako peva negde tu, odmah svi problemi nestaju i mlatite besomucno glavom ne bi li pronasli izvor te prelepe pesme.
Smatram da svi mi koju cuvamo ptice iz ljubavi i to naglasavam iz ljubavi a ne iz koristi, mi smo ljudi dobre duse.
Nego da se vratimo na temu, koji su vasi hobiji? Zanimacije?
Ja sam strastveni amater fotograf, ribolovac i ljubitelj prirode. |
|  | | Alexandar

Broj poruka: 667 Datum upisa: 23.12.2009 Godina: 33 Lokacija: Kragujevac
 | Naslov: Re: Hobi clanova Pet Dec 25, 2009 11:15 pm | |
| Ja sam vlasnik odrajivacnice radnih Nemackih ovcara "HELL DOG" FCI 44O8. To je moja najveca ljubav od detinjstva posto se moj otac bavi radnom kinologijom tako da i ja idem njegovim stopama . Otac je savezni sudija za rad a ja marker sa licencom K.S.S.od 2005 god. naravno kanarinci od 1998 god. ribolov od svoje sedme god. golubovi prevrtaci rase mardin i dunek od ove god. volim motore ali ne i brzu voznju vlasnik sam honde cb250n koja ima godina koliko i ja |
|  | | Zika Sumadinac

Broj poruka: 1122 Datum upisa: 20.12.2009 Lokacija: Kragujevac
 | Naslov: Re: Hobi clanova Pet Dec 25, 2009 11:16 pm | |
| Neznam zasto ali sam stekao utisak maltene da je svaki zaljubljenik u ptice ujedno i ribolovac,mozda bas ne svaki ali vecina ili bar veliki ljubitelj prirode i otvorenog prostora.To nije kategorija ljudi koja cuci kuci i zagorcava zivot sebi i drugima vec ljudi siroke duse plemenitog srca a posebna stvar,uvek spremni za druzenje.Pa stacete ljudi vise od nas i zamalo zaboravih da zamolim dusmane da nas ostave na miru! |
|  | | Alexandar

Broj poruka: 667 Datum upisa: 23.12.2009 Godina: 33 Lokacija: Kragujevac
 | Naslov: Re: Hobi clanova Pet Dec 25, 2009 11:26 pm | |
| | Zika :: | | Neznam zasto ali sam stekao utisak maltene da je svaki zaljubljenik u ptice ujedno i ribolovac,mozda bas ne svaki ali vecina ili bar veliki ljubitelj prirode i otvorenog prostora.To nije kategorija ljudi koja cuci kuci i zagorcava zivot sebi i drugima vec ljudi siroke duse plemenitog srca a posebna stvar,uvek spremni za druzenje.Pa stacete ljudi vise od nas i zamalo zaboravih da zamolim dusmane da nas ostave na miru! |
Ma ko da sedi u kuci cika Ziko kad ja mogu duze da izdrzim pod vodom nego u kuci a pod vodom mogu da izdrzim 20 sekundi.  |
|  | | Luckyboy General

Broj poruka: 1253 Datum upisa: 20.12.2009 Godina: 39 Lokacija: Smed.Palanka Šumadija
 | Naslov: Re: Hobi clanova Sub Dec 26, 2009 7:31 pm | |
| Ribolov,priroda i brinete  |
|  | | dr.nenad86 ministar bez fotelje

Broj poruka: 2243 Datum upisa: 21.12.2009 Godina: 26 Lokacija: Niš
 | Naslov: Re: Hobi clanova Sub Dec 26, 2009 11:34 pm | |
| Evo ovako, pored pticarenja i toga sto sam savezni sudija za kanarince boje i bastrde i sekretar drustava za zastitu i odgajanje prtica "GAJ" - Nis, cuvam jos i lovacke kerove epanjel bretone, imam i jednog nemackog ovcara zenku , imam odgajivacnicu akvarijumskih ribica ( preko 30 vrsti akvarijumskih riba gajim) u velikim kolicinama, aktivan sam ribolovac, strastven lovac, cesto sam na raznim turnejama po inostranstvu, studiram medicinu, i jos jurim plavuse i crnke i kako sve to postizem ni sam neznam..... Ali verujte sto se voli nije tesko postici....... Pozdrav  |
|  | | Laza

| Naslov: Re: Hobi clanova Ned Dec 27, 2009 12:17 pm | |
| ribolov + ptice = dobar covek  |
|  | | Laza

| Naslov: Re: Hobi clanova Pon Dec 28, 2009 6:55 pm | |
| |
|  | | Sale77-Nis

Broj poruka: 853 Datum upisa: 28.12.2009 Godina: 34 Lokacija: Nis -Srbija
 | Naslov: Re: Hobi clanova Pon Dec 28, 2009 10:20 pm | |
| evo i ja da srocim koju sto se ptica tice sve je jasno pored egzota drzim i ukrasne fazane(zlatne,platinaste,dijamantske),zatim golubove(niski standard),od zivine imam (zutog orpingtona,holandsku cubastu i patuljastog feniksa),a od pasa jednu ludu pekinezerku za sad toliko a pored ptica volim i ribolov kog konzumiram uvek kad mogu. |
|  | | Sasha

Broj poruka: 27 Datum upisa: 28.12.2009 Godina: 20 Lokacija: Vranje Srbija
 | Naslov: Re: Hobi clanova Pon Dec 28, 2009 11:29 pm | |
| hehe pozdrav drugovi znani i ne znani mene dosta ljudi znaju ali ipak da i ja predstavim svoje hobi pticar (papagaje,egzote,kanarince,stiglane ) zivinar golubar ribolovac stolar kickboxer strelicar fudbaler ( ne tako aktivno) zenskaros i tako dalje i tako dalje pored svega toga volim kerove ,putovanja ,druzenje dobru klopu pice.... |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |