| Pravila foruma | 1. Zabranjeno je vredjanje po bilo kom osnovu
2. Zabranjeno je slati privatne poruke i poruke na forumu u vidu spamova i reklamiranja
3. Zabranjeno je postavljati autorske tekstove a da ne ostavite i link odakle je preuzet
4. Lazno predstavljanje i koriscenje tudjih identiteta kao i dupli nalozi
5. Koristiti vulgarne izraze
6. Krsenje privatnosti tj postavljati podatke trecih lica bez njihove dozvole
7. Mogucnost slanja privatnih poruka dobijate posle 20te poruke na forumu
8. Oglasavanje na forumu je strogo zabranjeno, osim u delu predvidjenom za to (za oglasavanje morate da ispunite uslov od 20 poruka na forumu a onda se javite administratoru foruma) |
| www.sekcija-pticara.rs | | Od skora smo postali oficijelni forum sajta sekcije pticara Subotice pa sve ujedno pozivam da posete sajt |
| http://www.sof.rs/ | | Zvaničan sajt SOF-a |
| | Prijatelj foruma sajt o standardu zebraste zebe http://www.wix.com/vedranmatkovicos/szz# |
| | | Jajčana hrana za egzote(i ostale ptice) | |
| |
| Autor | Poruka |
|---|
Dalibor Vasic

Broj poruka: 469 Datum upisa: 03.01.2011 Godina: 17 Lokacija: Cicevac, Srbija
 | Naslov: Re: Jajčana hrana za egzote(i ostale ptice) Pon Avg 08, 2011 6:04 pm | |
| U pravu si, tacno je to, a mozes li mi reci koje je to zeleno seme u pitanju, iskljucivo za ove australijeske zebe, mislim seme kojih biljaka ?? Pozdrav! |
|  | | Stankovic
Broj poruka: 54 Datum upisa: 19.07.2011 Godina: 22 Lokacija: Pancevo
 | Naslov: Re: Jajčana hrana za egzote(i ostale ptice) Uto Avg 09, 2011 6:36 am | |
| Ja obično, sadim sve šta ima u mešavini semena za egzote ili za Štiglice pa šta nikne. A i Niger i Suncokret sadim. Kao i dajem im seme od svakojakih običnih trava, maslačka itd! |
|  | | Dalibor Vasic

Broj poruka: 469 Datum upisa: 03.01.2011 Godina: 17 Lokacija: Cicevac, Srbija
 | Naslov: Re: Jajčana hrana za egzote(i ostale ptice) Uto Avg 09, 2011 2:15 pm | |
| Aha, ok, hvala puno! Pozdrav! |
|  | | lepotica cana
Broj poruka: 4 Datum upisa: 30.03.2011 Godina: 43 Lokacija: Leskovac
 | Naslov: Re: Jajčana hrana za egzote(i ostale ptice) Sre Feb 08, 2012 9:22 pm | |
|
Poslednji izmenio Laza dana Sre Feb 08, 2012 9:47 pm, izmenjeno ukupno 1 puta (Razlog : Sto se tice takvih informacija obratite se www.google.com reklamiranje firmi je zabranjeno) |
|  | | Iwan97

Broj poruka: 316 Datum upisa: 03.05.2011 Godina: 14 Lokacija: Sabac
 | Naslov: Re: Jajčana hrana za egzote(i ostale ptice) Pon Mar 05, 2012 4:27 pm | |
| Da li neko od vas egzotama daje Orlux eggfood dry tropical birds i da li je kvalitetna? |
|  | | florida

Broj poruka: 77 Datum upisa: 02.09.2011 Godina: 32 Lokacija: ledine
 | Naslov: Re: Jajčana hrana za egzote(i ostale ptice) Pon Mar 05, 2012 5:42 pm | |
| ja sam davao orlux dobra je ali sam zadovoljniji sa kvikovom jajcanom pozz..
|
|  | | Iwan97

Broj poruka: 316 Datum upisa: 03.05.2011 Godina: 14 Lokacija: Sabac
 | Naslov: Re: Jajčana hrana za egzote(i ostale ptice) Pon Mar 05, 2012 6:03 pm | |
| Opet mnogi kazu da je Quikova puna peleta i da je egzote slabo jedu,hvala u svakom slucaju,pozz |
|  | | Aleksandar Djuric

Broj poruka: 119 Datum upisa: 05.10.2011 Godina: 14 Lokacija: Vlasotince
 | Naslov: Re: Jajčana hrana za egzote(i ostale ptice) Sre Mar 07, 2012 9:49 pm | |
| Koja je najbolja jajcana(fabricka) hrana za srednje papagaje (nimfe,kozice,rozele i sl.) ? |
|  | | crnitica

Broj poruka: 1 Datum upisa: 19.03.2012 Godina: 29
 | Naslov: Re: Jajčana hrana za egzote(i ostale ptice) Pon Mar 19, 2012 2:26 am | |
| novi sam u odgoju kanarinaca, nemam nikakvog iskustva u tome, sledio sam korak po korak savjete starijih i iskusnijih odgajivaca koji su na ovom i slicnim forumima zeleli podeliti svoja dugogodisnjim radom stecena iskustva sa mnom... stra ,to jest ponedeljak 19.mart 2012god. se navrsava trinaesti dan od kako moja kanarinka lezi na 5 jaja, i kako ocekujem da ce se bar neka od jaja izleci u naredna dva dana, molim sve dobronamerne odgajivace da mi daju preventivne savete kako nebih svojim neiskustvom i neznanjem ugrozio svoje ptice i njihovo potomstvo...
sta da dajem kanarinki da odhranjuje mlade ako nemam gdje nabaviti kupovnu jajcanu hranu za kanarince ? hvala !!! |
|  | | ticar

Broj poruka: 331 Datum upisa: 31.12.2009 Godina: 27 Lokacija: Zadar,hr
 | Naslov: Re: Jajčana hrana za egzote(i ostale ptice) Pon Mar 19, 2012 2:35 am | |
| kuvana jaja izribati i pomješati sa malo prezle,ili klijanom hranom,jabuke i salate,ali ne svaki dan.mrkva izribana. |
|  | | | | Jajčana hrana za egzote(i ostale ptice) | |
|
Similar topics |  |
|
| | Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| | Ko je trenutno na forumu | Imamo 39 korisnika na forumu: 9 Registrovanih, 0 Skrivenih i 30 Gosta :: 2 Provajderi fuz80, Ivica, Laza, marjan pirot, Matija95, nebojsa, rado7rado, salle55, Toni72Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 105 dana Pon Apr 23, 2012 8:47 pm |
|