Forum za ljubitelje ptica

PrijemGalerijaRegistruj sePristupi
Pravila foruma
1. Zabranjeno je vredjanje po bilo kom osnovu
2. Zabranjeno je slati privatne poruke i poruke na forumu u vidu spamova i reklamiranja
3. Zabranjeno je postavljati autorske tekstove a da ne ostavite i link odakle je preuzet
4. Lazno predstavljanje i koriscenje tudjih identiteta kao i dupli nalozi
5. Koristiti vulgarne izraze
6. Krsenje privatnosti tj postavljati podatke trecih lica bez njihove dozvole
7. Mogucnost slanja privatnih poruka dobijate posle 20te poruke na forumu
8. Oglasavanje na forumu je strogo zabranjeno, osim u delu predvidjenom za to (za oglasavanje morate da ispunite uslov od 20 poruka na forumu a onda se javite administratoru foruma)
www.sekcija-pticara.rs
Od skora smo postali oficijelni forum sajta sekcije pticara Subotice pa sve ujedno pozivam da posete sajt
http://www.sof.rs/
Zvaničan sajt SOF-a
Prijatelj foruma sajt o standardu zebraste zebe http://www.wix.com/vedranmatkovicos/szz#

Delite | 

Moja volijera! :D

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole 
AutorPoruka
Rozela

Broj poruka: 23
Datum upisa: 13.08.2011
Godina: 18

PočaljiNaslov: Moja volijera! :D   Pon Avg 22, 2011 10:04 am

Evo i ja da dam svoj mali doprinos ovoj temi ! Moja za sad jedina volijera. Ona je napravljena jos pre 6 godina i sluzila je za golubove prvenstveno, tu se nasao i po koji fazan,posle toga je mene prosla zelja za golubovima i moj otac odluci da je da stricu golubaru da bi u njoj drzao mlade golubove i tako je ona sve do pre mesec dana stojala kod njega, i posto smo ja i otac odlucili da drzimo papagaje (gajimo) on shvati da ne bi bilo lose da ih u bas ovu volijeru stavimo dok ne napravimo bolje, i tako je i bilo, mi je donesemo dezinfikujemo, ofarbamo, sve lepo uredimo, jos samo trska na krov da se stavi i to je to. I evo je sad volijera kod mene u dvoristu sa sve papagajima u njoj. Very Happy

Ovo je za sada privremeno ali kada budu trebali da se odvajaju po parovima, trebalo bi tj. moracemo napraviti volijere. Ali o tom po tom.
Pozdrav od Kokija ! ! !
Nazad na vrh Ići dole

Moja volijera! :D

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Similar topics

-
» Moja volijera! :D
» Volijera ili kavez
» Moje volijere
» Moja Aska :)
» Dijamant golubic (Geopelia cuneata)