| Pravila foruma | 1. Zabranjeno je vredjanje po bilo kom osnovu
2. Zabranjeno je slati privatne poruke i poruke na forumu u vidu spamova i reklamiranja
3. Zabranjeno je postavljati autorske tekstove a da ne ostavite i link odakle je preuzet
4. Lazno predstavljanje i koriscenje tudjih identiteta kao i dupli nalozi
5. Koristiti vulgarne izraze
6. Krsenje privatnosti tj postavljati podatke trecih lica bez njihove dozvole
7. Mogucnost slanja privatnih poruka dobijate posle 20te poruke na forumu
8. Oglasavanje na forumu je strogo zabranjeno, osim u delu predvidjenom za to (za oglasavanje morate da ispunite uslov od 20 poruka na forumu a onda se javite administratoru foruma) |
| www.sekcija-pticara.rs | | Od skora smo postali oficijelni forum sajta sekcije pticara Subotice pa sve ujedno pozivam da posete sajt |
| http://www.sof.rs/ | | Zvaničan sajt SOF-a |
| | Prijatelj foruma sajt o standardu zebraste zebe http://www.wix.com/vedranmatkovicos/szz# |
| | |
| Autor | Poruka |
|---|
gaga i ivan

Broj poruka: 16 Datum upisa: 28.08.2011 Godina: 28 Lokacija: Beogrda,Banovo brdo
 | Naslov: moja nimfica Ned Avg 28, 2011 3:28 pm | |
| e ovako.....kupila sam nimfu.zenka je kako kaze prodavac,i nije ni bebac ni odrastao.slabo leti jer je bio u kavezu.od petka je kod mene i vec je pitoma.mazi se i jede nam iz ruke.ali je danas pocela da kunja i stalno se stresa.cisti se stalno i ispada joj paperje.ispod krila joj je jos uvek papaerje.interesuje me da li znate koliko je stara otprilike i da li je problem to sto kunja?da li je bolesna ili sta? |
|  | | Dalibor Vasic

Broj poruka: 469 Datum upisa: 03.01.2011 Godina: 17 Lokacija: Cicevac, Srbija
 | Naslov: Re: moja nimfica Ned Avg 28, 2011 3:31 pm | |
| Veoma se može desiti da je ptica u fazi mitarenja, ako joj opada perije, ali šta znam, po meni nije u redu to što stalno kunja, ipak sačekaj odgovor profesionalaca sa foruma, koji su duže u ovom poslu od mene. Pozdrav! |
|  | | gaga i ivan

Broj poruka: 16 Datum upisa: 28.08.2011 Godina: 28 Lokacija: Beogrda,Banovo brdo
 | Naslov: Re: moja nimfica Ned Avg 28, 2011 3:40 pm | |
| hvala puno ali njoj ne otpada perje nego paperje. |
|  | | Dalibor Vasic

Broj poruka: 469 Datum upisa: 03.01.2011 Godina: 17 Lokacija: Cicevac, Srbija
 | Naslov: Re: moja nimfica Ned Avg 28, 2011 5:16 pm | |
| Nema na čemu, u svako doba, tokom mitarenja, ptica menja sve perije, čak i paperje ako se ne varam, totalno sve.... Ali ipak čekajmo odgovor ljudi koji su duže u ovom poslu, pa ćemo videti, možeš je odvesti veterinaru pa neka pogledaju i oni, i vidi šta će ti reći. Pozdrav! |
|  | | Sale77-Nis

Broj poruka: 853 Datum upisa: 28.12.2009 Godina: 34 Lokacija: Nis -Srbija
 | Naslov: Re: moja nimfica Ned Avg 28, 2011 6:40 pm | |
| | gaga i ivan :: | | e ovako.....kupila sam nimfu.zenka je kako kaze prodavac,i nije ni bebac ni odrastao.slabo leti jer je bio u kavezu.od petka je kod mene i vec je pitoma.mazi se i jede nam iz ruke.ali je danas pocela da kunja i stalno se stresa.cisti se stalno i ispada joj paperje.ispod krila joj je jos uvek papaerje.interesuje me da li znate koliko je stara otprilike i da li je problem to sto kunja?da li je bolesna ili sta? |
Pozdrav kolega evo ako mogu da ti odgovorim na pitanje ja mislim da nije nista u drugo u pitanju sem faze mitarenja ptica tokom mitarenja gubi i do 20% jer krv tada ulazi u nova pera i samim tim je ptica podloznija bolestima jer joj je tad imunitet veoma oslabljen znaci tvojoj ninfi dok se mitari daj vitamine i naprimer mozes dati ENROCIN ILI ROXACIN ali samo preventivno znaci od doze kija je propisana za lecenje ti daj pola i bice sve u redu videces !!!!!!!!!!!!pa se javi da vidimo kako napreduje!!!!!1 _________________ Kaja i Kalina
|
|  | | gaga i ivan

| Naslov: Re: moja nimfica Pon Avg 29, 2011 12:43 pm | |
| ne mogu da ubacim slike da je pogledate ali mislim i da se tek sad privikava na novo okruzenje.danas je bolja ali se dalje bista i mitari.....nece da jede voce i povrce.....i ne znam joj tacno pol.citala sam skoro sve i po repu mi deluje da je muzjak....ali cim uspem da ubacim slike pogledacete je pa mi dati savet |
|  | | gaga i ivan

| Naslov: Re: moja nimfica Pon Avg 29, 2011 12:47 pm | |
| evo kao avatar mi je moja nimfica....ako mozete pogledajte |
|  | | gaga i ivan

| Naslov: Re: moja nimfica Uto Avg 30, 2011 10:16 am | |
| kako da joj dam vitamine?sta preporucujete?
|
|  | | Sale77-Nis

Broj poruka: 853 Datum upisa: 28.12.2009 Godina: 34 Lokacija: Nis -Srbija
 | Naslov: Re: moja nimfica Uto Avg 30, 2011 11:52 am | |
| pa kupite vitamine za u vodu i tako joj dajte neka pije ali pazite da kolicinu ne predozirate i sve ce biti uredu !!!!!!!
_________________ Kaja i Kalina
|
|  | | gaga i ivan

| Naslov: Re: moja nimfica Uto Avg 30, 2011 1:40 pm | |
| hvala puno.ako jos imate saveta javite....neiskusna sam sa nimfama pa je svaki savet dobro dosao.....
|
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| | Ko je trenutno na forumu | Imamo 36 korisnika na forumu: 9 Registrovanih, 0 Skrivenih i 27 Gosta :: 2 Provajderi fuz80, Ivica, Laza, marjan pirot, Matija95, nebojsa, rado7rado, salle55, Toni72Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 105 dana Pon Apr 23, 2012 8:47 pm |
|