Dalibor Vasic

Broj poruka: 469 Datum upisa: 03.01.2011 Godina: 17 Lokacija: Cicevac, Srbija
 | Naslov: Re: moja nimfica Čet Dec 01, 2011 7:16 pm | |
| Drvo što gricka i nije neki poveći problem ali ne bi trebali znači fali joj neki vitamin, ili to radi iz radoznalosti, mada znajući papagaje verovatno je da je iz radoznalosti, ali i ovo sa vitaminima ne treba isključiti. A što se tiče novina, zašto joj uopšte i ne skolinite novine ???  Po meni to je nepotrebno imati kod bilo kojih ptica, u novinama ne znam kojih beše štetnih materija i hemijskih elemenata ima, ali u svakom slučaju ume da bude ŠTETNO po ptice.... Pozdrav! |
|
gaga i ivan

Broj poruka: 16 Datum upisa: 28.08.2011 Godina: 28 Lokacija: Beogrda,Banovo brdo
 | Naslov: Re: moja nimfica Čet Dec 01, 2011 11:04 pm | |
| pa novine sam postavila ispod grane na kojoj ona stoji ...to joj je mesto.da ne bi vrsila nuzdu po podu. |
|
Dalibor Vasic

Broj poruka: 469 Datum upisa: 03.01.2011 Godina: 17 Lokacija: Cicevac, Srbija
 | Naslov: Re: moja nimfica Pet Dec 02, 2011 4:31 pm | |
| Sada me zbuni, ptica nije u kavezu ?? Već je na slobodnom po sobi? |
|
gaga i ivan

Broj poruka: 16 Datum upisa: 28.08.2011 Godina: 28 Lokacija: Beogrda,Banovo brdo
 | Naslov: Re: moja nimfica Sub Dec 03, 2011 8:12 am | |
| da...pa napisala sam da je pustena...u kavezu spava i jede... propade mi plan da joj uzmem partnera...da li neko zna nekog ko bi poklonio oli prodao muzjaka nimfe... i mici je dobila drustvo...stizu i slike uskoro.... evo i slatkog para http://imageshack.us/photo/my-images/221/file0010xyl.jpg/ |
|