| Pravila foruma | 1. Zabranjeno je vredjanje po bilo kom osnovu
2. Zabranjeno je slati privatne poruke i poruke na forumu u vidu spamova i reklamiranja
3. Zabranjeno je postavljati autorske tekstove a da ne ostavite i link odakle je preuzet
4. Lazno predstavljanje i koriscenje tudjih identiteta kao i dupli nalozi
5. Koristiti vulgarne izraze
6. Krsenje privatnosti tj postavljati podatke trecih lica bez njihove dozvole
7. Mogucnost slanja privatnih poruka dobijate posle 20te poruke na forumu
8. Oglasavanje na forumu je strogo zabranjeno, osim u delu predvidjenom za to (za oglasavanje morate da ispunite uslov od 20 poruka na forumu a onda se javite administratoru foruma) |
| www.sekcija-pticara.rs | | Od skora smo postali oficijelni forum sajta sekcije pticara Subotice pa sve ujedno pozivam da posete sajt |
| http://www.sof.rs/ | | Zvaničan sajt SOF-a |
| | Prijatelj foruma sajt o standardu zebraste zebe http://www.wix.com/vedranmatkovicos/szz# |
| | | Sezona parenja- uopsteno, licna iskustva | |
| |
| Autor | Poruka |
|---|
ticar

Broj poruka: 331 Datum upisa: 31.12.2009 Godina: 27 Lokacija: Zadar,hr
 | Naslov: Re: Sezona parenja- uopsteno, licna iskustva Sre Feb 01, 2012 7:38 pm | |
| | veki :: | pitanje jedno........... zenka se namesta i lezi u gnezdu imam dva muzijaka jednog imam god dana je kod mene i stalno jede jaja a drugog sam doneo pre tri dana i neznam dal je jeo jaja ili nesto tako za nagon....ubacim svog muzijaka tuce ga i ubija ga ko nenormalna a ovog kad stavim odma mu se namesta a on nepari ,,,,neznam sta da radim bojim se da ovaj nece gaziti jer nije dobijao jaja ? pomoc ako moze?
|
taj neće sigurno pariti, moj savjet ubaci svoga i pusti nek se tuku,stat će se tući brzo.
|
|  | | Alexandar

Broj poruka: 667 Datum upisa: 23.12.2009 Godina: 33 Lokacija: Kragujevac
 | Naslov: Re: Sezona parenja- uopsteno, licna iskustva Sre Feb 01, 2012 9:15 pm | |
| to je normalno mora da bude malo carki pogotovu kod mladih zenki
|
|  | | Nidzo
Broj poruka: 87 Datum upisa: 08.01.2012
 | Naslov: Re: Sezona parenja- uopsteno, licna iskustva Sre Feb 01, 2012 9:35 pm | |
| Na koje sve nacine da nateram tigrice u volijeri na parenje? |
|  | | ATOS

Broj poruka: 174 Datum upisa: 12.02.2011 Godina: 38 Lokacija: tu i tamo
 | Naslov: Re: Sezona parenja- uopsteno, licna iskustva Sre Feb 01, 2012 9:36 pm | |
| | ticar :: | | veki :: | pitanje jedno........... zenka se namesta i lezi u gnezdu imam dva muzijaka jednog imam god dana je kod mene i stalno jede jaja a drugog sam doneo pre tri dana i neznam dal je jeo jaja ili nesto tako za nagon....ubacim svog muzijaka tuce ga i ubija ga ko nenormalna a ovog kad stavim odma mu se namesta a on nepari ,,,,neznam sta da radim bojim se da ovaj nece gaziti jer nije dobijao jaja ? pomoc ako moze?
|
taj neće sigurno pariti, moj savjet ubaci svoga i pusti nek se tuku,stat će se tući brzo.
|
slazem se sa gore navedenim savetom. kod mene pevajuci papagaji se tuku u pocetku i posle upoznavanja kroz zicu jer svaku put menjam parove da bi dobio odredene boje , desi se da ispadne i koje pero ,ali na kaju ipak pobeduje nagon i sve bude ok , ali uvek ima izuzetaka nazalost..... onda rastavis par i pokusas sa drugim muzjakom ili zenkom mislim da je najbitnije da su ptice dobro pripremljene za parenje |
|  | | veki

Broj poruka: 8 Datum upisa: 08.03.2011 Lokacija: kucura
 | Naslov: Re: Sezona parenja- uopsteno, licna iskustva Čet Feb 02, 2012 9:34 am | |
| zenka i moj muzijak su spremni to sam siguran!a ovaj novi to sto posto sam uveren d nije dobijao jajcanu smesu vidi se to .......nista pustio sam mog muzijakakod zenke pa cemo da vidimo.....hvala drugari!!! |
|  | | Alexandar

| Naslov: Re: Sezona parenja- uopsteno, licna iskustva Čet Feb 02, 2012 12:40 pm | |
| taman imas vremena da usilis tog novog za sledecu turu tako da mozes imati mlade od oba muzijaka u ovoj sezoni
|
|  | | Damir

Broj poruka: 40 Datum upisa: 24.01.2012 Godina: 17 Lokacija: Krusevac
 | Naslov: Re: Sezona parenja- uopsteno, licna iskustva Pon Feb 20, 2012 2:02 pm | |
| Od ove godine mislim da imaju oko 2,5 ili 3 meseca...Sto kazu kod nas sve "vrapcari"  |
|  | | Damir

Broj poruka: 40 Datum upisa: 24.01.2012 Godina: 17 Lokacija: Krusevac
 | Naslov: Re: Sezona parenja- uopsteno, licna iskustva Pon Feb 20, 2012 2:08 pm | |
| |
|  | | ivan79

Broj poruka: 142 Datum upisa: 11.07.2011 Godina: 32 Lokacija: nova pazova
 | Naslov: Re: Sezona parenja- uopsteno, licna iskustva Sub Feb 25, 2012 12:39 pm | |
| zasto mi je zewnka ustala sa gnezda sesti dan i kako da je vratim ,muzijak je nije uznemiravao cak je i hranio
|
|  | | Alexandar

| Naslov: Re: Sezona parenja- uopsteno, licna iskustva Sub Feb 25, 2012 9:59 pm | |
| desava se, odmori je pa ponovi nema druge
|
|  | | | | Sezona parenja- uopsteno, licna iskustva | |
|
Similar topics |  |
|
| | Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |