| Pravila foruma | 1. Zabranjeno je vredjanje po bilo kom osnovu
2. Zabranjeno je slati privatne poruke i poruke na forumu u vidu spamova i reklamiranja
3. Zabranjeno je postavljati autorske tekstove a da ne ostavite i link odakle je preuzet
4. Lazno predstavljanje i koriscenje tudjih identiteta kao i dupli nalozi
5. Koristiti vulgarne izraze
6. Krsenje privatnosti tj postavljati podatke trecih lica bez njihove dozvole
7. Mogucnost slanja privatnih poruka dobijate posle 20te poruke na forumu
8. Oglasavanje na forumu je strogo zabranjeno, osim u delu predvidjenom za to (za oglasavanje morate da ispunite uslov od 20 poruka na forumu a onda se javite administratoru foruma) |
| www.sekcija-pticara.rs | | Od skora smo postali oficijelni forum sajta sekcije pticara Subotice pa sve ujedno pozivam da posete sajt |
| http://www.sof.rs/ | | Zvaničan sajt SOF-a |
| | Prijatelj foruma sajt o standardu zebraste zebe http://www.wix.com/vedranmatkovicos/szz# |
| | |
| Autor | Poruka |
|---|
dr.nenad86 ministar bez fotelje

Broj poruka: 2243 Datum upisa: 21.12.2009 Godina: 26 Lokacija: Niš
 | Naslov: Re: Spas od natrapnika Pon Jan 25, 2010 11:23 pm | |
| Na oko meni deluje da je dobar, vidi se da je ostar..... Za terijere je to najbitnije..... Pozdrav  |
|  | | Steva

Broj poruka: 55 Datum upisa: 31.12.2009 Godina: 30 Lokacija: Zemun
 | Naslov: Re: Spas od natrapnika Uto Jan 26, 2010 1:54 pm | |
| Bocka, pazi se bice kopanja po dvoristu!!!  |
|  | | SrdjanKG

Broj poruka: 443 Datum upisa: 18.02.2010 Godina: 40 Lokacija: Resnik,KG - SRB 10 2
 | Naslov: Re: Spas od natrapnika Sub Apr 03, 2010 10:48 pm | |
| Nista za NLT-om ne zaostaje ni ostrodlaki jazavicar! Cak (ne sto ih ja gajim ) mozda su i bolji! Prvo poslusniji su,i ne srljaju kao NLT u jami ili na svinju-pametniji su! Apsolutno ultra visenamenski pas! I kao pas za dvoriste (konkretno ko ovde kod Bocke za rasterivanje macaka ),za jamarenje ,za divlju svinju,extra krvoslednik....! Nije nazvan dzabe malim divom!!! |
|  | | Aleksa

Broj poruka: 201 Datum upisa: 22.03.2010 Godina: 36 Lokacija: Beograd
 | Naslov: Re: Spas od natrapnika Ned Apr 04, 2010 1:58 am | |
| Napokon kinoloske teme (u sluzbi pticarstva, naravno) Evo jos jedan glas za jazavicare (tek da Srdjan ne bude usamljen u misljenju)  Uzgajam ih od 1995. Pre njih sam imao NLT-e (pored gonica i poentera) i, kao odgajivac, kin.sudija, lovac, ne mogu da kazem da je jedna rasa bolja od druge iako postoje ocigledne razlike. Temperament pasa zavisi od vise faktora. To je nasledna osobina, koja je pored jedinki od kojih potice pas, uslovljena rasom, grupom pasa kao i, jednim delom, samom dresurom. Ono sto zasigurno jazavicare cini specificnijim od drugih jamara je pre svega stalozenost, uravnotezenost nagona, visi prag opste stimulacije... zbir osobina koje ovu rasu cine izuzetnom.  |
|  | | Danijel

Broj poruka: 805 Datum upisa: 29.12.2009 Godina: 31 Lokacija: Srbija-Vranje
 | Naslov: Re: Spas od natrapnika Ned Apr 04, 2010 6:50 am | |
| Spoj zustrine , srcanosti kod jedne i inteligencije, temperamentnosti kod druge rase je sigurno ono sto bi svako pozeleo da ima, a narocito lovci. Sto se mene tice ja bi drzao obe rase, prelepe su... |
|  | | Dax BG

Broj poruka: 63 Datum upisa: 04.03.2010 Godina: 42 Lokacija: Beograd, Srbija
 | Naslov: Re: Spas od natrapnika Ned Apr 04, 2010 9:55 am | |
| Ja bih držao i mešanca  |
|  | | pero

Broj poruka: 119 Datum upisa: 20.04.2010 Godina: 59 Lokacija: Darda, Hrvatska
 | Naslov: Re: Spas od natrapnika Sub Maj 15, 2010 5:16 pm | |
| Dok je štene liči na roditelje a kad odraste na gazdu. Želim mu uspješan odgoj i socijalizaciju na ponos vlasnika. |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| | Ko je trenutno na forumu | Imamo 26 korisnika na forumu: 4 Registrovanih, 0 Skrivenih i 22 Gosta :: 2 Provajderi jecham, Laza, marjan pirot, nebojsaNajviše korisnika na forumu ikad bilo je 105 dana Pon Apr 23, 2012 8:47 pm |
|