| Pravila foruma | 1. Zabranjeno je vredjanje po bilo kom osnovu
2. Zabranjeno je slati privatne poruke i poruke na forumu u vidu spamova i reklamiranja
3. Zabranjeno je postavljati autorske tekstove a da ne ostavite i link odakle je preuzet
4. Lazno predstavljanje i koriscenje tudjih identiteta kao i dupli nalozi
5. Koristiti vulgarne izraze
6. Krsenje privatnosti tj postavljati podatke trecih lica bez njihove dozvole
7. Mogucnost slanja privatnih poruka dobijate posle 20te poruke na forumu
8. Oglasavanje na forumu je strogo zabranjeno, osim u delu predvidjenom za to (za oglasavanje morate da ispunite uslov od 20 poruka na forumu a onda se javite administratoru foruma) |
| www.sekcija-pticara.rs | | Od skora smo postali oficijelni forum sajta sekcije pticara Subotice pa sve ujedno pozivam da posete sajt |
| http://www.sof.rs/ | | Zvaničan sajt SOF-a |
| | Prijatelj foruma sajt o standardu zebraste zebe http://www.wix.com/vedranmatkovicos/szz# |
| | |
| Autor | Poruka |
|---|
Laza

Broj poruka: 1132 Datum upisa: 20.12.2009 Godina: 24 Lokacija: Svilajnac
 | Naslov: Spisak Lekova Ned Feb 07, 2010 4:11 pm | |
| Hajde da napravimo temu jednu gde cemo imati pregled svih lekova i kratak opis njih, njihovo dejstvo i doziranje.
Mnogo puta sam bio u prilici da koristim antibiotike za ljude sa odokativnim doziranjem jer kao sto svi znamo nema kvalitetnih lekova u provincijama za ptice.
AVISAN - Sprej, nanosi se na dobro oriban i osusen kavez, ubija ektoparazite ali ne ubija jaja i larve, sto znaci da se posle par dana opet isti tretman sprovede. U upustvu takodje pise da treba poprskati pticu ispod krila itd ali ne bih preporucio.
Fertivit - Mnogo sam slusao i citao o njemu ali ga nikada nisam koristio, to je kompleks vitamina koji se dozira u pojilicu i svakog dana se menja voda pa i on. Prvenstveno sluzi za jacanje imuniteta, poboljsanja energije pa samim tim i pobudjivanja nagona za parenjem
Zivamicin - koristio sam ga sa puno straha jer je na kesici nacrtana kokoska ali iskreno moram da priznam da sam imao jako lepe rezultate sa kanarinkama koje su nosile jaja a kojima sam ovo dozirao po uputstvu.
za sada toliko od mene... setite se i postavljajte sve lekove jer ce nekome sigurno trebati _________________ www.angellstattoo.com
|
|  | | milannish

Broj poruka: 165 Datum upisa: 23.12.2009 Godina: 32 Lokacija: Niš
 | Naslov: Re: Spisak Lekova Ned Feb 07, 2010 5:20 pm | |
| Neococcyn WSP - Koristim ga protiv kokcidioze, napada kokcidije, sastav moze da se vidi sa slike.  |
|  | | Luckyboy General

Broj poruka: 1253 Datum upisa: 20.12.2009 Godina: 39 Lokacija: Smed.Palanka Šumadija
 | Naslov: Re: Spisak Lekova Ned Feb 07, 2010 7:15 pm | |
| Neococcyn sam koristio u januaru i mogu reci sve najbolje za taj lek  _________________ KOJEKUDE http://www.fedoremelianenko.tv/  |
|  | | Bogdanik

Broj poruka: 555 Datum upisa: 28.12.2009 Godina: 23 Lokacija: Leskovac
 | Naslov: Re: Spisak Lekova Pon Feb 08, 2010 12:11 am | |
| Ja sam sa njim vracao pticu iz mrtvih, jednog stiglica i jednog cajzlana koji je imao blazi oblik. Sada posle vec 2 meseca od lecenja stiglic je super ima samo malo grudnu kost, ali cajzlan je pre neki dan opet ukunjao i sad je pod terapijom.Bio je uparen sa zenkom i hranio je po ceo dan, verovatno ga je to iscrpelo. |
|  | | milos0205

Broj poruka: 188 Datum upisa: 01.01.2010 Godina: 45 Lokacija: Beograd
 | Naslov: Re: Spisak Lekova Pon Feb 08, 2010 6:34 am | |
| Ecogalin preparat istog sastava kao i Avisan samo je koncentrat. Dobro iskustvo sam imao sa njim, sem pipa deluje i na krpelje i sve insekte. |
|  | | milos0205

| Naslov: Re: Spisak Lekova Pon Feb 08, 2010 6:49 am | |
| Gentamicin 120ml , tri ampule na 1L vode tri dana za redom davati, to se koristi kod salmonele i rezultati su odlicni
Poslednji izmenio milos0205 dana Pet Apr 16, 2010 7:50 pm, izmenjeno ukupno 1 puta |
|  | | milos0205

| Naslov: Re: Spisak Lekova Pon Feb 08, 2010 6:52 am | |
| Samo da dodam da ja nisam probao ali dosta odgajivaca iz Beograda jeste, i svi su prezadovoljni rezultatima |
|  | | milos0205

| Naslov: Re: Spisak Lekova Pon Feb 08, 2010 7:56 am | |
| Fertivit koristim nekoliko zadnjih godina i utisak je odlican, ptica je zivahna plodnost je jako povecana tj. 90% jaja je oplodjeno 21 dan pre parenja daje se pticama kada kanarinka snese prvo jaje prestaje se sa davanjem |
|  | | milos0205

| Naslov: Re: Spisak Lekova Pon Feb 08, 2010 8:06 am | |
| http://www.chevita.com/en/pigeons preporucujem da pogledate ovaj sajt ima puno lekova koji se koriste i kod nasih ptica PREPORUCUJEM  |
|  | | milos0205

| Naslov: Re: Spisak Lekova Pet Mar 19, 2010 6:27 am | |
| | milannish :: | Neococcyn WSP - Koristim ga protiv kokcidioze, napada kokcidije, sastav moze da se vidi sa slike.
 |
Kako se dozira i na koji vremenski period, da li se daje 1g na 1L kao sto je rukom napisano na kesici pozdrav |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |