| Pravila foruma | 1. Zabranjeno je vredjanje po bilo kom osnovu
2. Zabranjeno je slati privatne poruke i poruke na forumu u vidu spamova i reklamiranja
3. Zabranjeno je postavljati autorske tekstove a da ne ostavite i link odakle je preuzet
4. Lazno predstavljanje i koriscenje tudjih identiteta kao i dupli nalozi
5. Koristiti vulgarne izraze
6. Krsenje privatnosti tj postavljati podatke trecih lica bez njihove dozvole
7. Mogucnost slanja privatnih poruka dobijate posle 20te poruke na forumu
8. Oglasavanje na forumu je strogo zabranjeno, osim u delu predvidjenom za to (za oglasavanje morate da ispunite uslov od 20 poruka na forumu a onda se javite administratoru foruma) |
| www.sekcija-pticara.rs | | Od skora smo postali oficijelni forum sajta sekcije pticara Subotice pa sve ujedno pozivam da posete sajt |
| http://www.sof.rs/ | | Zvaničan sajt SOF-a |
| | Prijatelj foruma sajt o standardu zebraste zebe http://www.wix.com/vedranmatkovicos/szz# |
| | | Ishrana stiglića uopšteno.... | |
| |
| Autor | Poruka |
|---|
Rale

Broj poruka: 312 Datum upisa: 26.12.2009 Godina: 38 Lokacija: Backa Palanka Vojvodina
 | Naslov: Re: Ishrana stiglića uopšteno.... Sub Mar 10, 2012 4:49 pm | |
| Pozdrav Žako, što se tiče te hrane nemam ličnog iskustva, ali imam predlog, tu hranu pomešaj sa običnom kanarinskom u odnosu 1:1 i malo je pojačaj sa semenom lana i suncokreta al ne više od 5%, tako će ptice i budžet biti zadovoljni. |
|  | | Marjan

Broj poruka: 1344 Datum upisa: 25.02.2011 Godina: 34 Lokacija: Pirot, R. Srbija.
 | |  | | Matija95

Broj poruka: 483 Datum upisa: 12.12.2011 Godina: 17 Lokacija: Indjija
 | Naslov: Re: Ishrana stiglića uopšteno.... Ned Sep 23, 2012 6:54 pm | |
| Ovaj bi suncokret mozda mogao i za egzote |
|  | | makimk
Broj poruka: 132 Datum upisa: 13.04.2012 Lokacija: skopje
 | Naslov: Re: Ishrana stiglića uopšteno.... Ned Sep 23, 2012 8:02 pm | |
| ove godine je bila jaka susa tako da sav suncokret izgleda kao na onu marjanovu sliku stalno citam po forumu kako se suncokret treba davati u malim kolicinama ili uopste da se ne daje. mislim da im ne smeta prvise samo treba da imaju malo vecu volieru gde ce moci da lete i trose visak energije a svi znaju da fe obozavaju suncokret ja im ga djem i to ne bas u malim kolicinama 1x1 pozdrav |
|  | | Bogdanik

Broj poruka: 631 Datum upisa: 28.12.2009 Godina: 24 Lokacija: Leskovac
 | Naslov: Re: Ishrana stiglića uopšteno.... Uto Okt 02, 2012 9:15 pm | |
| Ovo nije obican suncokret vec micro ili tzv italijanski suncokret, i sa najboljom negom i paznjom njegova glavica nece biti veca od ove na slici i namenjen je ishrani ptica,karakterise ga izuzetno meka kora i svaka semenka je pojedena, moze se naci u specijalizovanim mesavinama za zebe, cena ovog suncokreta je paprena. Cena je kao ovaj obican zejtinac na kvadrat, ja sam takodje za sebe imao 15ak stabljika 2/3 su mi pojeli vrapci jedva sam nakupio za seme za sledece godine.Ne znam kakvu nutritivnu vrednost ima, ali verujem da se razlikuje od zejtinca. |
|  | | gocke

Broj poruka: 187 Datum upisa: 01.03.2010 Lokacija: stokholm
 | Naslov: Re: Ishrana stiglića uopšteno.... Sre Okt 03, 2012 5:04 pm | |
| | Bogdanik :: | | Ovo nije obican suncokret vec micro ili tzv italijanski suncokret, i sa najboljom negom i paznjom njegova glavica nece biti veca od ove na slici i namenjen je ishrani ptica,karakterise ga izuzetno meka kora i svaka semenka je pojedena, moze se naci u specijalizovanim mesavinama za zebe, cena ovog suncokreta je paprena. Cena je kao ovaj obican zejtinac na kvadrat, ja sam takodje za sebe imao 15ak stabljika 2/3 su mi pojeli vrapci jedva sam nakupio za seme za sledece godine.Ne znam kakvu nutritivnu vrednost ima, ali verujem da se razlikuje od zejtinca. |
Cena mini ili micro suncokreta je 3.90 evra odprilike.. stavlja se u mesavinu za stiglice i cajzlane, vec za majore ide krupniji suncokret ili kako ga svabe zovu kleine. |
|  | | | | Ishrana stiglića uopšteno.... | |
|
Similar topics |  |
|
| | Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| | Ko je trenutno na forumu | Imamo 5 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 5 Gosta :: 1 Provajder
Nema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 112 dana Pon Jan 28, 2013 7:08 pm
|
|