| Pravila foruma | 1. Zabranjeno je vredjanje po bilo kom osnovu
2. Zabranjeno je slati privatne poruke i poruke na forumu u vidu spamova i reklamiranja
3. Zabranjeno je postavljati autorske tekstove a da ne ostavite i link odakle je preuzet
4. Lazno predstavljanje i koriscenje tudjih identiteta kao i dupli nalozi
5. Koristiti vulgarne izraze
6. Krsenje privatnosti tj postavljati podatke trecih lica bez njihove dozvole
7. Mogucnost slanja privatnih poruka dobijate posle 20te poruke na forumu
8. Oglasavanje na forumu je strogo zabranjeno, osim u delu predvidjenom za to (za oglasavanje morate da ispunite uslov od 20 poruka na forumu a onda se javite administratoru foruma) |
| www.sekcija-pticara.rs | | Od skora smo postali oficijelni forum sajta sekcije pticara Subotice pa sve ujedno pozivam da posete sajt |
| http://www.sof.rs/ | | Zvaničan sajt SOF-a |
| | Prijatelj foruma sajt o standardu zebraste zebe http://www.wix.com/vedranmatkovicos/szz# |
| | |
| Autor | Poruka |
|---|
Laza

Broj poruka: 1132 Datum upisa: 20.12.2009 Godina: 24 Lokacija: Svilajnac
 | Naslov: Timbrado kanarinci Čet Dec 24, 2009 9:06 pm | |
| U Srbiji nisam cuo da neko drzi cistokrvne timbradose pa ako nesto neko zna vise o njima ili iz literature ili ako je neko cuvao neka napise nesto jer je ovo kod nas zapostavljena vrsta ne znam iz kog razloga, prelepe su boje a i pesmu koju sam cuo nije losa.  |
|  | | Zika Sumadinac

Broj poruka: 1122 Datum upisa: 20.12.2009 Lokacija: Kragujevac
 | Naslov: Re: Timbrado kanarinci Pet Dec 25, 2009 7:19 pm | |
| Spanski timbrado(plavi)kanarinac  |
|  | | Luckyboy General

Broj poruka: 1253 Datum upisa: 20.12.2009 Godina: 39 Lokacija: Smed.Palanka Šumadija
 | Naslov: Re: Timbrado kanarinci Pet Dec 25, 2009 11:03 pm | |
| |
|  | | Zika Sumadinac

Broj poruka: 1122 Datum upisa: 20.12.2009 Lokacija: Kragujevac
 | Naslov: Re: Timbrado kanarinci Pon Jan 25, 2010 11:28 pm | |
| |
|  | | klokkende
Broj poruka: 68 Datum upisa: 29.12.2009 Godina: 40 Lokacija: Uzice
 | Naslov: Re: Timbrado kanarinci Uto Jan 26, 2010 7:10 am | |
| Imao sam prilike uzivo da slusam timbradose u Americi kad sam sudio i mogu vam reci da nisam nimalo odusevljen. Pesma je jako slicna pesmi obicnog kanarinca boje po visini i nacinu interpretacije. Vise su mi se svideli Americki pevaci od njih. Ali ovo je vec rec o ukusima. |
|  | | twins
Broj poruka: 23 Datum upisa: 13.01.2010 Godina: 47 Lokacija: Beograd
 | Naslov: Re: Timbrado kanarinci Uto Jan 26, 2010 11:06 am | |
| | klokkende :: | | Imao sam prilike uzivo da slusam timbradose u Americi kad sam sudio i mogu vam reci da nisam nimalo odusevljen. Pesma je jako slicna pesmi obicnog kanarinca boje po visini i nacinu interpretacije. Vise su mi se svideli Americki pevaci od njih. Ali ovo je vec rec o ukusima. |
Potpuno se slazem, pesma je slicna onoj koju pevaju kanarinci boje. rekao bih da su drugi kanarinci pesme zastupljeniji zato sto su atraktivniji |
|  | | Steva

Broj poruka: 55 Datum upisa: 31.12.2009 Godina: 30 Lokacija: Zemun
 | Naslov: Re: Timbrado kanarinci Uto Jan 26, 2010 1:40 pm | |
| Ne bih se slozio da je ovaj video tipican pev timbrado kanarinca, ovo je vrlo lose, nema ni pola tura koje bi trebao da peva, samo sviruce nesto. Evo neka Timbrado postavi njegovog timbradosa koji je uzeo prvo mesto u Nemackoj, pa na osnovu njega treba formirati misljenje. |
|  | | ticar

Broj poruka: 331 Datum upisa: 31.12.2009 Godina: 27 Lokacija: Zadar,hr
 | Naslov: Re: Timbrado kanarinci Uto Jan 26, 2010 1:45 pm | |
| | Steva :: | | Ne bih se slozio da je ovaj video tipican pev timbrado kanarinca, ovo je vrlo lose, nema ni pola tura koje bi trebao da peva, samo sviruce nesto. Evo neka Timbrado postavi njegovog timbradosa koji je uzeo prvo mesto u Nemackoj, pa na osnovu njega treba formirati misljenje. |
ma ovo je steva mladi kanarinac koji još čisti glas zato i cvrkuće bezveze. |
|  | | Steva

Broj poruka: 55 Datum upisa: 31.12.2009 Godina: 30 Lokacija: Zemun
 | Naslov: Re: Timbrado kanarinci Uto Jan 26, 2010 1:47 pm | |
| | ticar :: | | Steva :: | | Ne bih se slozio da je ovaj video tipican pev timbrado kanarinca, ovo je vrlo lose, nema ni pola tura koje bi trebao da peva, samo sviruce nesto. Evo neka Timbrado postavi njegovog timbradosa koji je uzeo prvo mesto u Nemackoj, pa na osnovu njega treba formirati misljenje. |
ma ovo je steva mladi kanarinac koji još čisti glas zato i cvrkuće bezveze. |
Ok, ali i dalje nije to tipican primer timbradosa. I ja sam imao ne bas veliko misljenje o njima dok nisam cuo kvalitetne primerke. |
|  | | Alexandar

Broj poruka: 667 Datum upisa: 23.12.2009 Godina: 33 Lokacija: Kragujevac
 | Naslov: Re: Timbrado kanarinci Uto Jan 26, 2010 10:08 pm | |
| Po meni puno su glasni tako da vise gotivim ptice koje pevaju tise kao npr. H. R. |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |