| Pravila foruma | 1. Zabranjeno je vredjanje po bilo kom osnovu
2. Zabranjeno je slati privatne poruke i poruke na forumu u vidu spamova i reklamiranja
3. Zabranjeno je postavljati autorske tekstove a da ne ostavite i link odakle je preuzet
4. Lazno predstavljanje i koriscenje tudjih identiteta kao i dupli nalozi
5. Koristiti vulgarne izraze
6. Krsenje privatnosti tj postavljati podatke trecih lica bez njihove dozvole
7. Mogucnost slanja privatnih poruka dobijate posle 20te poruke na forumu
8. Oglasavanje na forumu je strogo zabranjeno, osim u delu predvidjenom za to (za oglasavanje morate da ispunite uslov od 20 poruka na forumu a onda se javite administratoru foruma) |
| www.sekcija-pticara.rs | | Od skora smo postali oficijelni forum sajta sekcije pticara Subotice pa sve ujedno pozivam da posete sajt |
| http://www.sof.rs/ | | Zvaničan sajt SOF-a |
| | Prijatelj foruma sajt o standardu zebraste zebe http://www.wix.com/vedranmatkovicos/szz# |
| | |
| Autor | Poruka |
|---|
dr.nenad86 ministar bez fotelje

Broj poruka: 2243 Datum upisa: 21.12.2009 Godina: 26 Lokacija: Niš
 | Naslov: Re: Gloster kanarinci Pon Feb 07, 2011 11:14 pm | |
| | bady :: | Hvala sigurno ću tražiti i gledati. Na avataru je slika našeg glostera.
|
Na avataru se nalazi slika Nemackog cubana, barem nalik na njega. Gloster corona ima mnogo vecu cubu koja prekriva oci......
Pozdrav |
|  | | bady

Broj poruka: 9 Datum upisa: 05.02.2011 Godina: 39 Lokacija: Kysač Južnobački okrug
 | Naslov: Re: Gloster kanarinci Uto Feb 08, 2011 7:45 pm | |
| Jes vala ljudi jesu nemački ćubasti. Kod mene je Vaso ovaj žuti iste boje kao na tvojoj slici.To pretpostavljam da je mužjak. Za belu mi je prodavac rekao da je ženka,samo što joj je i ćubica bela. |
|  | | VlatkoSK

Broj poruka: 123 Datum upisa: 03.10.2011 Godina: 30 Lokacija: Skopje Makedonija
 | Naslov: Re: Gloster kanarinci Sre Feb 08, 2012 2:02 am | |
| | bady :: | | Jes vala ljudi jesu nemački ćubasti. Kod mene je Vaso ovaj žuti iste boje kao na tvojoj slici.To pretpostavljam da je mužjak. Za belu mi je prodavac rekao da je ženka,samo što joj je i ćubica bela. |
Germance mozes da paris sa lipohromce. To ti je bolja varijanta nego dva germanca. Ako uparis dva germanca dobices mlade sa rupu na glavu a to nije izlozeni primerak.
Ono sto sam hteo da pitam je da po netu negde sam procitao da ako paris consort x consort zgolemices glavu glostere. Dali je to tako, ima li neko probano ili samo nesto izmisljaju na netu?? |
|  | | dr.nenad86 ministar bez fotelje

| Naslov: Re: Gloster kanarinci Sre Feb 08, 2012 12:56 pm | |
| | VlatkoSK :: | | bady :: | | Jes vala ljudi jesu nemački ćubasti. Kod mene je Vaso ovaj žuti iste boje kao na tvojoj slici.To pretpostavljam da je mužjak. Za belu mi je prodavac rekao da je ženka,samo što joj je i ćubica bela. |
Germance mozes da paris sa lipohromce. To ti je bolja varijanta nego dva germanca. Ako uparis dva germanca dobices mlade sa rupu na glavu a to nije izlozeni primerak.
Ono sto sam hteo da pitam je da po netu negde sam procitao da ako paris consort x consort zgolemices glavu glostere. Dali je to tako, ima li neko probano ili samo nesto izmisljaju na netu?? |
Ako paris dva consortta ( skarta ) koji nemaju ni masivnu glavu, ni obrve, ni celo) neces popraviti nista) , ali ako paris consorte sa tim karakteristikama i koji su masivni gde treba popravices ih, to je sigurno.
Pozdrav |
|  | | VlatkoSK

| Naslov: Re: Gloster kanarinci Sre Feb 08, 2012 8:49 pm | |
| Znaci ima istinu u toj pricu samo sto treba da su consorte jako dobre. :-))) Svidza mi se to :-))
|
|  | | border

Broj poruka: 238 Datum upisa: 13.03.2011 Godina: 56 Lokacija: Zenica BiH
 | Naslov: Re: Gloster kanarinci Čet Feb 09, 2012 12:14 am | |
| istina u priči je: pariti dobrog consort x dobrog corona dobije se puno dobrih ptica sve ostalo nije istina |
|  | | VlatkoSK

| Naslov: Re: Gloster kanarinci Čet Feb 09, 2012 2:07 am | |
| U principu i jeste tako ali... uvek moras i malo da poradis na maticno jato, a to moze i da potraje malo duze :-) |
|  | | dr.nenad86 ministar bez fotelje

| Naslov: Re: Gloster kanarinci Čet Feb 09, 2012 12:47 pm | |
| | VlatkoSK :: | Znaci ima istinu u toj pricu samo sto treba da su consorte jako dobre. :-))) Svidza mi se to :-))
|
Samo dva dobra konsorta ili dobar konsort sa dobrom koronom, to je dobitna kombinacija.
Pozdrav |
|  | | border

Broj poruka: 238 Datum upisa: 13.03.2011 Godina: 56 Lokacija: Zenica BiH
 | Naslov: Re: Gloster kanarinci Pet Feb 10, 2012 2:34 pm | |
| između ostalog VlatkoSK je napisao: "ako paris consortxconsort zgolemices glavu glostere"
ja sam rekao šta mislim svako ima svoje ptice i neka radi šta god hoće velika glava ne znači ništa ako ptica nema ostalo gubljenje je vremena ovakav rad treba u što kraćem vremenu dobiti vrhunske ptice ovakvim radom udaljavamo se daleko od corone ja i dalje ne shvatam što okolo raditi na povećanju glave ima strašnih,vrlo jeftinih,glavatih glostera zašto izmišljati toplu vodu
ima i jedna od starog lisca:
ko voli glavate ptice udri po norvičima ili borderima |
|  | | VlatkoSK

| Naslov: Re: Gloster kanarinci Pet Feb 10, 2012 8:48 pm | |
| :-) Da Border u pravo si potpuno se slazem sa tobom, zasto izmisljati toplu vodu. Samo sam onako pitao posto sam procitao na netu pa nisam bio siburan dali je to istina. Kako i da je u pravo ste i ti i Nenad najbolje je upariti dobre consotr x corona. Pozzzz |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| | Ko je trenutno na forumu | Imamo 24 korisnika na forumu: 10 Registrovanih, 0 Skrivenih i 14 Gosta :: 2 Provajderi Ivan/Rex, Laza, Luckyboy, makimk, marjan pirot, rado7rado, stosic, Toni72, vlatko-phoenix, žakoNajviše korisnika na forumu ikad bilo je 105 dana Pon Apr 23, 2012 8:47 pm |
|