|
|
| Autor | Poruka |
|---|
Vasa YA HABIBI YA AEINI

Broj poruka: 1396 Datum upisa: 28.03.2010 Godina: 26 Lokacija: Srbija-Vranje RS 7-64
 | Naslov: Re: Uopstene teme o egzotama Sub Maj 01, 2010 12:26 pm | |
| Imam ja jedno pitanje!!!! Volijera spoljnja ili veći kavez mi je 120x100x80, i tu sam smestio rizarice. Sad me interesuje da li je mogu da pustim jos jedan par egzota u tu volijeru i koje bi to egzote bile. Kakve su naravi rizarice prilikom u sezonji parenja. pozz _________________ http://www.youtube.com/watch?v=DOeR8Fp6Fes
"KAKVA BI TIŠINA NASTALA KAD BI LJUDI GOVORILI SAMO ONO ŠTO ZNAJU"
|
|
 | |
Luckyboy General

Broj poruka: 1253 Datum upisa: 20.12.2009 Godina: 39 Lokacija: Smed.Palanka Šumadija
 | Naslov: Re: Uopstene teme o egzotama Sub Maj 01, 2010 3:51 pm | |
| Ako zelis da razmnozavas ptice u tom prostoru,bolje je imati najmanje 3-4 para ptica razlicitih vrsta. A sto se rizarica tice,to sve zavisi od para do para,neke su tolerantne,neke ne,tako da ti savetujem oprez sa njima. _________________ KOJEKUDE http://www.fedoremelianenko.tv/  |
|
 | |
Vasa YA HABIBI YA AEINI

Broj poruka: 1396 Datum upisa: 28.03.2010 Godina: 26 Lokacija: Srbija-Vranje RS 7-64
 | Naslov: Re: Uopstene teme o egzotama Sub Maj 01, 2010 4:22 pm | |
| Zato i pitam jer kakav kljun imaju mogli bi fazana da povrede a ne drugu pticu. Hvala i pozz _________________ http://www.youtube.com/watch?v=DOeR8Fp6Fes
|
|
 | |
Sale77-Nis

Broj poruka: 853 Datum upisa: 28.12.2009 Godina: 34 Lokacija: Nis -Srbija
 | Naslov: Re: Uopstene teme o egzotama Sub Maj 01, 2010 5:23 pm | |
| vaso sto kaze lucky treba biti oprezan sa njima ali s obzirom da si ih uzeo od odgajivaca koga znam i znam njegove ptice nebi trebalo da bude problema jer znam da su bile u drustvu raznoraznih egzota,ali sa rizaricama treba biti oprezan u svakom pogledu. |
|
 | |
bacobobi

Broj poruka: 28 Datum upisa: 07.03.2010 Godina: 39 Lokacija: Osijek RH Slavonija
 | Naslov: Re: Uopstene teme o egzotama Ned Maj 02, 2010 5:07 pm | |
| dal se nekom dogodilo da primjeti kako ženke egzote standard zebraste zebe inkubiraju jaja u sebi odnosno pilići se izlegu nakon 10 dana od izleženih jaja i dali je to moguće? |
|
 | |
stamil

Broj poruka: 64 Datum upisa: 06.03.2010 Godina: 25 Lokacija: Niš-Srbija
 | Naslov: Re: Uopstene teme o egzotama Ned Maj 02, 2010 8:37 pm | |
| Meni se već u dva legla desilo da se pilići izlegu u 11 dan,ali mislim da se to dešava zbog toplih dana. |
|
 | |
Vasa YA HABIBI YA AEINI

| Naslov: Re: Uopstene teme o egzotama Ned Maj 02, 2010 8:41 pm | |
| I ja mislim isto kao i stamil da je to zbog toplih dana, jer tako zbog hladnoce moze da se produzi inkubacija za 2-3 dana , a moze da se izvedu ranije kao sto je tvoj slucaj zbog toplog vremena. pozz _________________ http://www.youtube.com/watch?v=DOeR8Fp6Fes
|
|
 | |
Guli
Broj poruka: 10 Datum upisa: 02.05.2010 Godina: 24 Lokacija: Novi Sad
 | Naslov: Re: Uopstene teme o egzotama Ned Maj 02, 2010 9:02 pm | |
| Vreme se menja stalno, mislim da nije preporucljivo da se iznose |
|
 | |
draganbely

Broj poruka: 6 Datum upisa: 02.05.2010 Godina: 31 Lokacija: Šaludovac-Paracin
 | Naslov: Re: Uopstene teme o egzotama Ned Maj 02, 2010 11:10 pm | |
| Dobar dan ili vece. Jasam dragan i pocetnik sam u svemu ovome i ovaj forum bas mi objasnio i pomaze dosta napravio sam kavez i planiram da ubacim samo egzote ali nekoliko vrsta nemam neku nameru za neko veliko izvodjenje i proizvodnju vise kao ukras i lepotu ali voleo bi i da se izlegu onda je ona prava lepota posto planiramda taj kavez neunosim u zatvoreno tj sobu dali ce one preziveti i kako da zastitim ja napravio mogucnost dastavim sijalicu da ih grejem palo mi je na pamet kao kod pilica heheheh glupo poredjenje ali palo mi na pamet toplota zagrevanje. i pitanje koje vrste mogu da ubacim kavez je sir 80 vis 70 i dubine 50 pa pisacu i pitati ako nisam dosadan za jos drugih saveta POZDRAV I HVALA UNAPRED ZA ODGOVORE |
|
 | |
bacobobi

Broj poruka: 28 Datum upisa: 07.03.2010 Godina: 39 Lokacija: Osijek RH Slavonija
 | Naslov: Re: Uopstene teme o egzotama Pon Maj 03, 2010 1:10 pm | |
| ne baš naprotiv ja svoje egzote držim u zatvorenom prostoru ali ne grijanom, i to da su mi se mladi izlegli ranije dogodilo mi se kada je bila najveća zima, zato mislim da je moguće da ih je ženka koliko je god mogla inkubirala u sebi, kako bi morala što manje dana sjediti na njima, zaista je bilo hladno oko nule možda i niže |
|
 | |
|