| Pravila foruma | 1. Zabranjeno je vredjanje po bilo kom osnovu
2. Zabranjeno je slati privatne poruke i poruke na forumu u vidu spamova i reklamiranja
3. Zabranjeno je postavljati autorske tekstove a da ne ostavite i link odakle je preuzet
4. Lazno predstavljanje i koriscenje tudjih identiteta kao i dupli nalozi
5. Koristiti vulgarne izraze
6. Krsenje privatnosti tj postavljati podatke trecih lica bez njihove dozvole
7. Mogucnost slanja privatnih poruka dobijate posle 20te poruke na forumu
8. Oglasavanje na forumu je strogo zabranjeno, osim u delu predvidjenom za to (za oglasavanje morate da ispunite uslov od 20 poruka na forumu a onda se javite administratoru foruma) |
| www.sekcija-pticara.rs | | Od skora smo postali oficijelni forum sajta sekcije pticara Subotice pa sve ujedno pozivam da posete sajt |
| http://www.sof.rs/ | | Zvaničan sajt SOF-a |
| | Prijatelj foruma sajt o standardu zebraste zebe http://www.wix.com/vedranmatkovicos/szz# |
| | |
| Autor | Poruka |
|---|
Iwan97

Broj poruka: 316 Datum upisa: 03.05.2011 Godina: 14 Lokacija: Sabac
 | Naslov: Re: Uopstene teme o egzotama Sub Jan 07, 2012 1:42 pm | |
| super su,da bude podmlatka od njih na prolece!! |
|  | | Aleksandar Djuric

Broj poruka: 119 Datum upisa: 05.10.2011 Godina: 14 Lokacija: Vlasotince
 | Naslov: Re: Uopstene teme o egzotama Ned Jan 08, 2012 6:48 pm | |
| Ivane egzote su ti prelepe ! Najvise mi se svidjaju galebici.Sale kad bude mladih cuvaj mi jedan par !
Pozdrav |
|  | | Gordanna

Broj poruka: 20 Datum upisa: 03.08.2011 Godina: 41 Lokacija: Leskovac,Srbija
 | Naslov: Re: Uopstene teme o egzotama Sub Feb 11, 2012 1:09 am | |
| Pozdrav Svima na forumu!  Evo i mene (amatera u svemu ovome  ) posle duzeg vremena,da se javim i pitam Vas profesionalce za po koji savet ... Imala sam par gould amadine i ostala mi je samo zenkica, jer je muzijak uginuo  ... Kod mene su tri godine ...Prilicno je stara,ali da ne bi bila sama,kupili smo joj hiper-aktivnog mladog goldica...On je sada u fazi pravljenja gnezda i toliko je privrzen njoj. Dok je ona stara i nezainteresovana,jer i sama ima problem sa nogama koje smo zalecili ali ne i izlecili...Uzgred pomogao joj je lek Enrocin 10%(preporucio mi vet.). E sad posto on ima zelju za parenjem mi smo pre dva dana kupili mladu zenku ,jako mirnu i lepu,ali je on napada i juri nikako da je prihvati...Neda joj da se priblizi...Sta da radim kako da ga nateram da je prihvati? Da nije problem zato sto je ona drugacije boje od njega...? Unapred Hvala! |
|  | | Luckyboy General

Broj poruka: 1253 Datum upisa: 20.12.2009 Godina: 39 Lokacija: Smed.Palanka Šumadija
 | Naslov: Re: Uopstene teme o egzotama Sub Feb 11, 2012 1:55 pm | |
| Boja sa time nema veze,staru ženku skloni,jer se on sa njom upario,a ne sa novopridošlom. _________________ KOJEKUDE http://www.fedoremelianenko.tv/  |
|  | | Gordanna

| Naslov: Re: Uopstene teme o egzotama Sub Feb 11, 2012 9:49 pm | |
| Hvala Luckyboy na brzom odgovoru  !!! Zanima (ako mogu da dobijem jos koji odgovor..)jos nesto:Oni koriste jedan kavez ali samo da jedu i piju vodu,ovako su slobodni,imaju celu sobu na raspolaganju... Postoji li mogucnost da se svo troje,naviknu jedno na drugo,bez da ih odvajam,jer mi nekako zao,ovu moju staru pticicu da odvojim (mozda zvuci smesno...) da se ne oseca zapostavljeno a i moram da kupujem novi kavez (ali ako mora nije nista tesko...). Jos da pitam,ako je odvojim,koliko dugo moraju biti odvojeni,jel za stalno ili neko vreme? Jos jednom puno hvala na pomoci i brzim odgovorima! |
|  | | Luckyboy General

Broj poruka: 1253 Datum upisa: 20.12.2009 Godina: 39 Lokacija: Smed.Palanka Šumadija
 | Naslov: Re: Uopstene teme o egzotama Sub Feb 11, 2012 9:55 pm | |
| Ako hočeš da se razmnožavaju moraš da ih odvojiš(za stalno),a ako ne skloni kućicu,primiriće se. _________________ KOJEKUDE http://www.fedoremelianenko.tv/  |
|  | | Gordanna

| Naslov: Re: Uopstene teme o egzotama Sub Feb 11, 2012 10:10 pm | |
| Puno hvala Luckyboy na odgovoru! Puna sam pitanja,ali se sada trenutno ne mogu setiti,nadam se da mogu opet,ako mi nesto nije jasno da pitam...Pozdrav! |
|  | | Luckyboy General

| Naslov: Re: Uopstene teme o egzotama Sub Feb 11, 2012 10:16 pm | |
| Slobodno,ne ustručavaj se,forumi za to i služe _________________ KOJEKUDE http://www.fedoremelianenko.tv/  |
|  | | Gordanna

| Naslov: Re: Uopstene teme o egzotama Sub Feb 11, 2012 10:50 pm | |
| Ok. Hvala  !!! |
|  | | Nelle333
Broj poruka: 4 Datum upisa: 12.02.2012 Godina: 17 Lokacija: Beograd
 | Naslov: Re: Uopstene teme o egzotama Ned Feb 12, 2012 11:26 pm | |
| Ja sam pocetnik. Izvinjavam se ako sam pogresio podforum neka admini prebace ako nije mesto ovde! Zanima me da li neko moze da mi kaze pol ovih zeba?   |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |