| Pravila foruma | 1. Zabranjeno je vredjanje po bilo kom osnovu
2. Zabranjeno je slati privatne poruke i poruke na forumu u vidu spamova i reklamiranja
3. Zabranjeno je postavljati autorske tekstove a da ne ostavite i link odakle je preuzet
4. Lazno predstavljanje i koriscenje tudjih identiteta kao i dupli nalozi
5. Koristiti vulgarne izraze
6. Krsenje privatnosti tj postavljati podatke trecih lica bez njihove dozvole
7. Mogucnost slanja privatnih poruka dobijate posle 20te poruke na forumu
8. Oglasavanje na forumu je strogo zabranjeno, osim u delu predvidjenom za to (za oglasavanje morate da ispunite uslov od 20 poruka na forumu a onda se javite administratoru foruma) |
| www.sekcija-pticara.rs | | Od skora smo postali oficijelni forum sajta sekcije pticara Subotice pa sve ujedno pozivam da posete sajt |
| http://www.sof.rs/ | | Zvaničan sajt SOF-a |
| | Prijatelj foruma sajt o standardu zebraste zebe http://www.wix.com/vedranmatkovicos/szz# |
| | |
| Autor | Poruka |
|---|
SALE KV

Broj poruka: 69 Datum upisa: 31.07.2010 Godina: 30 Lokacija: KRALJEVO
 | Naslov: Re: Berza u Pozarevcu Čet Avg 26, 2010 8:46 am | |
| |
|  | | Laza

Broj poruka: 1121 Datum upisa: 20.12.2009 Godina: 24 Lokacija: Svilajnac
 | Naslov: Pozarevac 2010 Pon Avg 30, 2010 10:04 pm | |
| Postala je tradicija da se nekolicina nas okuplja svake godine na berzi u Pozarevcu, uvek je lepo druzenje, lepo se ispricamo i odemo kuci sa puno uspomena. Bilo nas je par u pocetku, sada nas je mnogo vise na forumu pa koristim ovu priliku da pozovem sve ljude dobre volje ako dolaze na berzu/izlozbu u Pozarevac, da se vidimo, popricamo upoznamo itd
Javite se ovde, mozda ako iz nekog grada ide neko moze da poveze nekog drugog itd...
|
|  | | dr.nenad86 ministar bez fotelje

Broj poruka: 2090 Datum upisa: 21.12.2009 Godina: 25 Lokacija: Niš
 | Naslov: Re: Berza u Pozarevcu Pon Avg 30, 2010 11:23 pm | |
| Ko voli berze i druenje sa kolegama pticarima lepo bi bilo da poseti ovu izlozbu sitnih zivotinja i berzu u nedelju, jer ima za svakoga po nesto............... Pozdrav |
|  | | Sale77-Nis

Broj poruka: 817 Datum upisa: 28.12.2009 Godina: 34 Lokacija: Nis -Srbija
 | Naslov: Re: Berza u Pozarevcu Uto Avg 31, 2010 10:57 am | |
| ja bitrebalo da dodjem na berzu u nedelju ako me puste zena i cerke hehe,dolazim 99%. |
|  | | SALE KV

| Naslov: Re: Berza u Pozarevcu Uto Avg 31, 2010 11:11 am | |
| pozdrav drugari,eto i mene u nedelju na berzi,moram da kupim po nesto jer sam pre dva dana ostao bez nekoliko komada razne zivine-tvor ili lasica najverovatnije. |
|  | | SALE KV

| Naslov: Re: Berza u Pozarevcu Uto Avg 31, 2010 11:31 am | |
| jos 5 dana do izlozbe i berze u Pozarevcu,moram da obnovim zivinu jer mi je tvor ili lasica pre dva dana pojela po komad-dva od svega. |
|  | | Srdjan

Broj poruka: 171 Datum upisa: 02.02.2010 Godina: 37 Lokacija: Niš
 | Naslov: Re: Berza u Pozarevcu Uto Avg 31, 2010 11:58 am | |
| Berza je čudo koje netreba propustiti ,bio sam prošle godine i oduševio se.Ima za svakog po nešto .Sale1977v će te ukrademo nemoj da brineš danas se dogovaramo na sastanku oko organizacije prevoza. Vidimo se u nedelju pozzzzzdrav. |
|  | | dr.nenad86 ministar bez fotelje

Broj poruka: 2090 Datum upisa: 21.12.2009 Godina: 25 Lokacija: Niš
 | Naslov: Re: Berza u Pozarevcu Uto Avg 31, 2010 1:49 pm | |
| Vas dvojici iz Nisa bi bilo dobreo da se danas dogovorite ko ce da pece prase u subotu a za izlozbe cemo lako....... Sasatanak od 17 h...... Sto se izlozbe tice, ko voli one pticarske price, ko voli da se muva po guzvi i ko voli da posle druzenja i pazari nesto lepo, moja preporuka je da ode u nedelju na berzu, ima za svakoga po nesto......... Pozdrav |
|  | | stamil

Broj poruka: 63 Datum upisa: 06.03.2010 Godina: 25 Lokacija: Niš-Srbija
 | Naslov: Re: Berza u Pozarevcu Uto Avg 31, 2010 3:17 pm | |
| I ja sigurno neću da propustim berzu u Požarevcu.Dolazim............ |
|  | | Luckyboy General

Broj poruka: 1194 Datum upisa: 20.12.2009 Godina: 38 Lokacija: Smed.Palanka Šumadija
 | |  | | |
Similar topics |  |
|
| | Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| | Ko je trenutno na forumu | Imamo 39 korisnika na forumu: 5 Registrovanih, 0 Skrivenih i 34 Gosta :: 2 Provajderi GoranKac, Luckyboy, madnesstears, Rea, stosicNajviše korisnika na forumu ikad bilo je 92 dana Pon Feb 06, 2012 8:01 pm |
|