| Pravila foruma | 1. Zabranjeno je vredjanje po bilo kom osnovu
2. Zabranjeno je slati privatne poruke i poruke na forumu u vidu spamova i reklamiranja
3. Zabranjeno je postavljati autorske tekstove a da ne ostavite i link odakle je preuzet
4. Lazno predstavljanje i koriscenje tudjih identiteta kao i dupli nalozi
5. Koristiti vulgarne izraze
6. Krsenje privatnosti tj postavljati podatke trecih lica bez njihove dozvole
7. Mogucnost slanja privatnih poruka dobijate posle 20te poruke na forumu
8. Oglasavanje na forumu je strogo zabranjeno, osim u delu predvidjenom za to (za oglasavanje morate da ispunite uslov od 20 poruka na forumu a onda se javite administratoru foruma) |
| www.sekcija-pticara.rs | | Od skora smo postali oficijelni forum sajta sekcije pticara Subotice pa sve ujedno pozivam da posete sajt |
| http://www.sof.rs/ | | Zvaničan sajt SOF-a |
| | Prijatelj foruma sajt o standardu zebraste zebe http://www.wix.com/vedranmatkovicos/szz# |
| | |
| Autor | Poruka |
|---|
Laza

Broj poruka: 1132 Datum upisa: 20.12.2009 Godina: 24 Lokacija: Svilajnac
 | Naslov: Re: Ko sta gaji od zivine ? Sub Jul 31, 2010 10:40 pm | |
| Pozdrav Sale, procesljaj malo forum, procitaj pravila i predstavi se u temi za to i molim te ne pisi velikim slovima, stice se utisak da vices poz _________________ www.angellstattoo.com
|
|  | | Dijamant

Broj poruka: 40 Datum upisa: 22.07.2010 Godina: 28 Lokacija: Pozarevac
 | Naslov: Re: Ko sta gaji od zivine ? Sub Jul 31, 2010 10:51 pm | |
| Ja gajim od zivine Patuljaste Kokinkine evo i neke Petao slike[img]  [/img] Koka sa pilicima  inace ovo su njeni pilici i od ovog petla sa slike gore
Poslednji put izmenio Dijamant dana Sub Jul 31, 2010 11:06 pm, izmenio ukupno 2 puta |
|  | | SALE KV

Broj poruka: 69 Datum upisa: 31.07.2010 Godina: 31 Lokacija: KRALJEVO
 | Naslov: Re: Ko sta gaji od zivine ? Sre Avg 11, 2010 8:39 pm | |
| Pocetnicka greska,od sada pisem samo malim slovima.do pre nekoliko godina sam drzao sve i svasta od zivine i ukrasnih fazana ali nisam mogao da postignem da ih gajim zbog posla,srecom od ove godine imam malo vise vremena pa sam resio da obnovim svoje jato.inace drzim i nemacke ovcare-3 komada koji mi prave problem jer osim macaka jure i zivinu kad ugrabe priliku. |
|  | | SALE KV

| Naslov: Re: Ko sta gaji od zivine ? Čet Avg 19, 2010 9:15 pm | |
| pozdrav opet od mene,ja resio da skupim sto vise vrsta zivine,uglavnom patuljaste zbog njihove lepote i ukrasa u dvoristu,danas sam nabavio par srebrnih sebright-a,a sutra stizu i pekinske patke u beloj boji,mada nigde nisam nasao u kojim sve bojama postoje.pozdrav |
|  | | SALE KV

| Naslov: Re: Ko sta gaji od zivine ? Pet Avg 27, 2010 9:19 pm | |
| danas pristigli i divji fazani, 7 komada,jedna zenka odmah pobegla nazalost. pozdrav |
|  | | lakiKG
Broj poruka: 1 Datum upisa: 28.08.2010
 | Naslov: Re: Ko sta gaji od zivine ? Sub Avg 28, 2010 4:38 pm | |
| laza iz kragujevca trenutno odgaja oranz bantama i patuljstu vijandotu u laks boji ili boji faverola  |
|  | | Jovo13

Broj poruka: 142 Datum upisa: 04.09.2010 Godina: 19 Lokacija: Vitkovac-Kraljevo
 | Naslov: Re: Ko sta gaji od zivine ? Ned Sep 05, 2010 10:00 am | |
| Ja trenutno imam jarebicaste italijanke i misirke,kao i neke patuljaste ali mislim da su to mesanci |
|  | | milosfox
Broj poruka: 6 Datum upisa: 05.06.2010 Godina: 26 Lokacija: Drazevac,Aleksinac
 | Naslov: Re: Ko sta gaji od zivine ? Pon Sep 13, 2010 5:49 pm | |
| kokinkina (bela,crna) sabo (tigrasti) bantam(crni) patuljasti feni(crvenovrati) japanska svilena hamburger |
|  | | Sale77-Nis

Broj poruka: 853 Datum upisa: 28.12.2009 Godina: 34 Lokacija: Nis -Srbija
 | Naslov: Re: Ko sta gaji od zivine ? Pon Sep 13, 2010 6:27 pm | |
| Zemljace(milosfox)ja sam iz Vrtista jer imas mlade zenke od patuljastog feniksa. pozdrav od Saleta. _________________ Kaja i Kalina
|
|  | | milosfox
Broj poruka: 6 Datum upisa: 05.06.2010 Godina: 26 Lokacija: Drazevac,Aleksinac
 | Naslov: Re: Ko sta gaji od zivine ? Uto Sep 14, 2010 9:10 pm | |
| Nemam, jos su mladi ja sam tek sad poceo da cuvam
Poslednji izmenio Luckyboy dana Uto Sep 14, 2010 9:34 pm, izmenjeno ukupno 1 puta (Razlog : Ne pisi velikim slovima http://www.avikultura.com/o-forumu-i-nama-f9/pravila-foruma-avikultura-obavezno-procitati-t51.htm) |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| | Ko je trenutno na forumu | Imamo 26 korisnika na forumu: 5 Registrovanih, 0 Skrivenih i 21 Gosta :: 2 Provajderi Laza, marjan pirot, Mirko, stosic, zoltanNajviše korisnika na forumu ikad bilo je 105 dana Pon Apr 23, 2012 8:47 pm |
|