| Pravila foruma | 1. Zabranjeno je vredjanje po bilo kom osnovu
2. Zabranjeno je slati privatne poruke i poruke na forumu u vidu spamova i reklamiranja
3. Zabranjeno je postavljati autorske tekstove a da ne ostavite i link odakle je preuzet
4. Lazno predstavljanje i koriscenje tudjih identiteta kao i dupli nalozi
5. Koristiti vulgarne izraze
6. Krsenje privatnosti tj postavljati podatke trecih lica bez njihove dozvole
7. Mogucnost slanja privatnih poruka dobijate posle 20te poruke na forumu
8. Oglasavanje na forumu je strogo zabranjeno, osim u delu predvidjenom za to (za oglasavanje morate da ispunite uslov od 20 poruka na forumu a onda se javite administratoru foruma) |
| www.sekcija-pticara.rs | | Od skora smo postali oficijelni forum sajta sekcije pticara Subotice pa sve ujedno pozivam da posete sajt |
| http://www.sof.rs/ | | Zvaničan sajt SOF-a |
| | Prijatelj foruma sajt o standardu zebraste zebe http://www.wix.com/vedranmatkovicos/szz# |
| | |
| Autor | Poruka |
|---|
Angel

Broj poruka: 31 Datum upisa: 11.07.2011 Godina: 15 Lokacija: Kać
 | Naslov: Re: Ko sta gaji od zivine ? Sub Jul 16, 2011 2:24 pm | |
| |
|  | | dusan dragan

Broj poruka: 289 Datum upisa: 27.09.2010 Godina: 41 Lokacija: Nis
 | Naslov: Re: Ko sta gaji od zivine ? Pon Okt 24, 2011 8:23 am | |
| Pozdrav Angel, ovi petlovi su mesanci, a ovo drugo su ti Morke-Misirke-Biserke-Dukat a latinski naziv im je Numida meleagris. | Angel :: |

ja imam ovo, možete li mi reći kako se stručno zovu? ja ih znam pod nazivom ''cverglani'', još uvek imamo prve koji sad već imaju 5-6 godina, vremenom promenila im se boja, sad su pilići sve svetliji, pa da pitam, ako bih zatvorio zajedno jednog ovog crnog petla, i tamnu, staru kokicu, da li bi dobio takve piliće |
|
|  | | vlada.s
Broj poruka: 16 Datum upisa: 05.02.2011
 | Naslov: Re: Ko sta gaji od zivine ? Uto Nov 01, 2011 8:31 pm | |
| |
|  | | vlada.s
 | Naslov: Re: Ko sta gaji od zivine ? Ned Nov 06, 2011 5:31 pm | |
| |
|  | | vlada.s
 | Naslov: Re: Ko sta gaji od zivine ? Ned Nov 06, 2011 5:36 pm | |
| |
|  | | vlada.s
 | Naslov: Re: Ko sta gaji od zivine ? Ned Nov 06, 2011 6:01 pm | |
| |
|  | | vlada.s
 | Naslov: Re: Ko sta gaji od zivine ? Ned Nov 06, 2011 6:07 pm | |
| |
|  | | Jovo13

Broj poruka: 142 Datum upisa: 04.09.2010 Godina: 19 Lokacija: Vitkovac-Kraljevo
 | Naslov: Re: Ko sta gaji od zivine ? Ned Nov 06, 2011 6:25 pm | |
| Vlado gde si nabavio leghorne?Ja nisam mogao nigde da nadjem,tj jesam u banatu ali nisu bili odvojeni pa nisam hteo da uzimam jaja.Pozdrav |
|  | | vlada.s
 | Naslov: Re: Ko sta gaji od zivine ? Sre Nov 09, 2011 9:38 am | |
| jovo ono pitanje je pravo što si postavio u vezi veličini jaja sve rase koje sam čuvao do sada nosile su osrednja jaja kad dajem koncetrat druga priča ali na prirodnu hranu ništa naročito najveće jaje mi snose kosovci pričao sam i s drugim odgajivačima isti problem e sad ima izuzetaka ali u suštini generalni problem |
|  | | misko
Broj poruka: 48 Datum upisa: 19.11.2011 Godina: 37 Lokacija: despotovac
 | Naslov: Re: Ko sta gaji od zivine ? Pon Dec 05, 2011 4:15 pm | |
| bojane pitao si za belgiske bradfate bantame mozes da ih nadjes kod nikole u krusevcu ima exra klasu mislim da su uvezeni on je ovde mislim da je pod imenom nikola93 potrazi ga po forumu ima ga i ovde u ovoj rublici ko sta gaji negde na pocetku mislim pozzz
jeste ovde je na prvoj strani
ej drustvo ako neko gaji njuhemsura velikog ili patuljastog ili ako neko zna da ga neko gaji neka javi |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| | Ko je trenutno na forumu | Imamo 25 korisnika na forumu: 5 Registrovanih, 0 Skrivenih i 20 Gosta :: 2 Provajderi Laza, marjan pirot, Mirko, stosic, zoltanNajviše korisnika na forumu ikad bilo je 105 dana Pon Apr 23, 2012 8:47 pm |
|