| Pravila foruma | 1. Zabranjeno je vredjanje po bilo kom osnovu
2. Zabranjeno je slati privatne poruke i poruke na forumu u vidu spamova i reklamiranja
3. Zabranjeno je postavljati autorske tekstove a da ne ostavite i link odakle je preuzet
4. Lazno predstavljanje i koriscenje tudjih identiteta kao i dupli nalozi
5. Koristiti vulgarne izraze
6. Krsenje privatnosti tj postavljati podatke trecih lica bez njihove dozvole
7. Mogucnost slanja privatnih poruka dobijate posle 20te poruke na forumu
8. Oglasavanje na forumu je strogo zabranjeno, osim u delu predvidjenom za to (za oglasavanje morate da ispunite uslov od 20 poruka na forumu a onda se javite administratoru foruma) |
| www.sekcija-pticara.rs | | Od skora smo postali oficijelni forum sajta sekcije pticara Subotice pa sve ujedno pozivam da posete sajt |
| http://www.sof.rs/ | | Zvaničan sajt SOF-a |
| | Prijatelj foruma sajt o standardu zebraste zebe http://www.wix.com/vedranmatkovicos/szz# |
| | | Sta ko gaji od kanarinaca? | |
| |
| Autor | Poruka |
|---|
ivan79

Broj poruka: 142 Datum upisa: 11.07.2011 Godina: 32 Lokacija: nova pazova
 | Naslov: Re: Sta ko gaji od kanarinaca? Ned Okt 02, 2011 5:04 pm | |
| danas sam kupio prvog kanarinca, recite mi gde je dobro da ga drzim ,dali na nekom mirnom mestu ili mogu da ga drzim u dnevnom boravku. i dali da ga iznosim napolje preko dana? |
|  | | Dalibor Vasic

Broj poruka: 469 Datum upisa: 03.01.2011 Godina: 17 Lokacija: Cicevac, Srbija
 | Naslov: Re: Sta ko gaji od kanarinaca? Ned Okt 02, 2011 6:44 pm | |
| Ako hoćeš da ga držiš kao sobnog ljubimca i za pevanje onda možeš u sobi. A ako hoćeš za gajenje kasnije, onda ga drži na nekom mirnom mestu, i sa što manje uznemiravanja, ja ti ne bih preporučio da ga šetkaš stalno napolje-unutra, neka ga na jednom mestu biće bolje za pticu i neće doživeti stresove........ Pozdrav! |
|  | | jelenalaz
Broj poruka: 6 Datum upisa: 31.10.2011 Lokacija: de meern
 | Naslov: Re: Sta ko gaji od kanarinaca? Pon Okt 31, 2011 3:33 pm | |
| pozz evo i ja da se prikljucim od kanarinaca uzgajam crvene mozaike tip 1 i 2 satinet crvene mozaike isabel crvene mozaike agat opal crvene mozaike braon opal crvene mozaike crne sivokrile crvene mozaike crne kobaltne crvene mozaike |
|  | | agatxsmedj
Broj poruka: 2 Datum upisa: 07.11.2011
 | Naslov: Re: Sta ko gaji od kanarinaca? Pon Nov 07, 2011 1:26 pm | |
| pozdrav od kanarinaca drzim satine crvene mozaike, izabel crvene mozaike, agatopal crvene mozaike i crvene mozaike tip 1 |
|  | | phaeo92

Broj poruka: 25 Datum upisa: 09.11.2011 Godina: 42 Lokacija: Kruševac
 | Naslov: Re: Sta ko gaji od kanarinaca? Čet Nov 10, 2011 11:55 am | |
| Ja od kanarinaca držim: lipohrom žute i bele, lipohrom crvene mozaike tip 2, normal melanin crvene (bakrene), crvene kobalte, crvene opale i žute i bele feose! |
|  | | milan@
Broj poruka: 2 Datum upisa: 28.11.2011
 | Naslov: Re: Sta ko gaji od kanarinaca? Sre Nov 30, 2011 4:13 pm | |
| Pozdrav svima iz Sremske Mitrovice,tacnije iz Lacarka sela pored Sremske Mitrovice.Ja sam Milan,novi clan na ovom forumu,i drzima kanarince boje.Uclanio sam se da bi naucio nesto novo isto tako da i sa drugim razmenim neka svoja znanja o kanarincima. |
|  | | srdjan992
Broj poruka: 7 Datum upisa: 30.11.2011 Godina: 19 Lokacija: Krusevac
 | Naslov: Re: Sta ko gaji od kanarinaca? Pet Dec 02, 2011 7:16 pm | |
| Pozdrav ja sam sam Srdjan iz Krusevca.Drzim iskljucivo kanarince slavujare i nov sam i zeleo bih da razmenim neka neka iskustva sa vama.... |
|  | | akimak

Broj poruka: 21 Datum upisa: 22.03.2011 Godina: 30 Lokacija: niš
 | Naslov: Re: Sta ko gaji od kanarinaca? Uto Jan 17, 2012 10:12 pm | |
| ja od ptica gajim kobalte,bakarce,lipohromce i ahate-pastel,opal i smedje a zapoceo sam i lipohrom mozaike |
|  | | dr.nenad86 ministar bez fotelje

Broj poruka: 2243 Datum upisa: 21.12.2009 Godina: 26 Lokacija: Niš
 | Naslov: Re: Sta ko gaji od kanarinaca? Uto Jan 17, 2012 10:58 pm | |
| | akimak :: | | ja od ptica gajim kobalte,bakarce,lipohromce i ahate-pastel,opal i smedje a zapoceo sam i lipohrom mozaike |
Uh dosta toga ima kod tebe....
Nadam se sledece godine da ces nesto od toga izloziti na izlozbama .
Pozdrav |
|  | | goran74

Broj poruka: 79 Datum upisa: 12.11.2011 Godina: 38 Lokacija: Sremska Mitrovica SREM
 | Naslov: Re: Sta ko gaji od kanarinaca? Sre Jan 18, 2012 12:07 am | |
| | milan@ :: | | Pozdrav svima iz Sremske Mitrovice,tacnije iz Lacarka sela pored Sremske Mitrovice.Ja sam Milan,novi clan na ovom forumu,i drzima kanarince boje.Uclanio sam se da bi naucio nesto novo isto tako da i sa drugim razmenim neka svoja znanja o kanarincima. |
|
|  | | | | Sta ko gaji od kanarinaca? | |
|
Similar topics |  |
|
| | Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| | Ko je trenutno na forumu | Imamo 47 korisnika na forumu: 6 Registrovanih, 0 Skrivenih i 41 Gosta :: 2 Provajderi Danijel, Exotic, holder, parrots, phaeo92, srdjan vrNajviše korisnika na forumu ikad bilo je 105 dana Pon Apr 23, 2012 8:47 pm |
|