| Pravila foruma | 1. Zabranjeno je vredjanje po bilo kom osnovu
2. Zabranjeno je slati privatne poruke i poruke na forumu u vidu spamova i reklamiranja
3. Zabranjeno je postavljati autorske tekstove a da ne ostavite i link odakle je preuzet
4. Lazno predstavljanje i koriscenje tudjih identiteta kao i dupli nalozi
5. Koristiti vulgarne izraze
6. Krsenje privatnosti tj postavljati podatke trecih lica bez njihove dozvole
7. Mogucnost slanja privatnih poruka dobijate posle 20te poruke na forumu
8. Oglasavanje na forumu je strogo zabranjeno, osim u delu predvidjenom za to (za oglasavanje morate da ispunite uslov od 20 poruka na forumu a onda se javite administratoru foruma) |
| www.sekcija-pticara.rs | | Od skora smo postali oficijelni forum sajta sekcije pticara Subotice pa sve ujedno pozivam da posete sajt |
| http://www.sof.rs/ | | Zvaničan sajt SOF-a |
| | Prijatelj foruma sajt o standardu zebraste zebe http://www.wix.com/vedranmatkovicos/szz# |
| | | Ko sta gaji od papagaja ? | |
| |
| Autor | Poruka |
|---|
SrdjanKG

Broj poruka: 443 Datum upisa: 18.02.2010 Godina: 40 Lokacija: Resnik,KG - SRB 10 2
 | Naslov: Ko sta gaji od papagaja ? Ned Apr 11, 2010 2:30 pm | |
| Posto sam u vecini foruma ovde otvorio ovakvu temu,hajde i u ovom! Tema sluzi predstavljenju odgajivaca papagaja i vrsta ( a i mutacija ) koje gaje )! Ovako se bolje upoznajemo i saznajemo ko gaji nesto sto nas zanima ! Pozz
Poslednji izmenio SrdjanKG dana Ned Apr 11, 2010 2:38 pm, izmenjeno ukupno 1 puta |
|  | | Luckyboy General

Broj poruka: 1253 Datum upisa: 20.12.2009 Godina: 39 Lokacija: Smed.Palanka Šumadija
 | Naslov: Re: Ko sta gaji od papagaja ? Ned Apr 11, 2010 2:35 pm | |
| Tranutno gajim senove,ali u planu su jos glancevi,pevajuci... i forpus vrapcasti papagaj  _________________ KOJEKUDE http://www.fedoremelianenko.tv/ 
Poslednji izmenio Luckyboy dana Sub Jul 24, 2010 3:44 pm, izmenjeno ukupno 1 puta |
|  | | SrdjanKG

Broj poruka: 443 Datum upisa: 18.02.2010 Godina: 40 Lokacija: Resnik,KG - SRB 10 2
 | Naslov: Re: Ko sta gaji od papagaja ? Ned Apr 11, 2010 3:48 pm | |
| Trenutno gajim male i manje srednje vrste papagaja! Imam po par,dva Glanceve,Senove,Hudede,Stenlije,Katarine,Nigrigenise. Pozz |
|  | | mime30

Broj poruka: 293 Datum upisa: 10.04.2010 Lokacija: Srbobran
 | Naslov: Re: Ko sta gaji od papagaja ? Ned Apr 11, 2010 4:19 pm | |
| Gajim male aleksandre plave i žute,velike aleksandre, pevajuće i tigrice. Pozdrav |
|  | | rtomek

Broj poruka: 679 Datum upisa: 27.12.2009 Godina: 37 Lokacija: SU-V-SRB
 | Naslov: Re: Ko sta gaji od papagaja ? Ned Apr 11, 2010 5:51 pm | |
| Od papagaja gajim Rozele ( koje imam u svim mutacijama koji su prisutni na oim prostorima : normal, cimet, rubin, rubin-cimet, pastel, rubin-pastel, lutino, rubino i bledoglave (plave)), penante ( obične i štron), par bradatih i par senegalaca . A ima uvek i koji pevajući i kozica a planiram da nabavim nekoliko pari St. tigrica . pozz ROBY |
|  | | haralampijexxl

Broj poruka: 57 Datum upisa: 24.03.2010 Lokacija: Beograd
 | Naslov: Re: Ko sta gaji od papagaja ? Ned Apr 11, 2010 6:27 pm | |
| gajim standard tigrice i klasicne tigrice!
pozz |
|  | | momoks

Broj poruka: 121 Datum upisa: 22.04.2010 Godina: 44 Lokacija: Svilajnac
 | Naslov: Re: Ko sta gaji od papagaja ? Sre Apr 28, 2010 9:10 pm | |
| Ja sam u predstavljanju vec naveo sta gajim. Dakle, par braonouhih,par barabanata, dva para crvenocelih aratingi, dva para malih aleksandara(zeleni par i mesani plavo beli), par jandaja, par zako-a i od rasparenih ptica imam zenku barabanta, ljubimca koga cuvam u kuci zako-a Duleta koji je najverovatnije Dusanka,i dva muzjaka zako-a koji su sticajem okolnosti dosli u moje ruke a razlog je njihovo preterano cupanje i sad su u fazi oporavka. |
|  | | goran092
Broj poruka: 75 Datum upisa: 24.04.2010 Godina: 43 Lokacija: Свилајнац
 | Naslov: Re: Ko sta gaji od papagaja ? Sre Apr 28, 2010 10:18 pm | |
| Браво Момокс само да се опораве па да им набавимо женке |
|  | | Guli
Broj poruka: 10 Datum upisa: 02.05.2010 Godina: 24 Lokacija: Novi Sad
 | Naslov: Re: Ko sta gaji od papagaja ? Ned Maj 02, 2010 2:52 pm | |
| Ja sam imao tigrice, ali sam morao da ih poklonim zbog macke |
|  | | rtomek

Broj poruka: 679 Datum upisa: 27.12.2009 Godina: 37 Lokacija: SU-V-SRB
 | Naslov: Re: Ko sta gaji od papagaja ? Ned Maj 02, 2010 4:37 pm | |
| aaaaaaaaaa uuuuuuuu pa trebo si MAČKU da pokloniš a nikako ptice!!! pozz ROBY |
|  | | | | Ko sta gaji od papagaja ? | |
|
Similar topics |  |
|
| | Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| | Ko je trenutno na forumu | Imamo 48 korisnika na forumu: 6 Registrovanih, 0 Skrivenih i 42 Gosta :: 2 Provajderi Danijel, Exotic, holder, parrots, phaeo92, srdjan vrNajviše korisnika na forumu ikad bilo je 105 dana Pon Apr 23, 2012 8:47 pm |
|