| Pravila foruma | 1. Zabranjeno je vredjanje po bilo kom osnovu
2. Zabranjeno je slati privatne poruke i poruke na forumu u vidu spamova i reklamiranja
3. Zabranjeno je postavljati autorske tekstove a da ne ostavite i link odakle je preuzet
4. Lazno predstavljanje i koriscenje tudjih identiteta kao i dupli nalozi
5. Koristiti vulgarne izraze
6. Krsenje privatnosti tj postavljati podatke trecih lica bez njihove dozvole
7. Mogucnost slanja privatnih poruka dobijate posle 20te poruke na forumu
8. Oglasavanje na forumu je strogo zabranjeno, osim u delu predvidjenom za to (za oglasavanje morate da ispunite uslov od 20 poruka na forumu a onda se javite administratoru foruma) |
| www.sekcija-pticara.rs | | Od skora smo postali oficijelni forum sajta sekcije pticara Subotice pa sve ujedno pozivam da posete sajt |
| http://www.sof.rs/ | | Zvaničan sajt SOF-a |
| | Prijatelj foruma sajt o standardu zebraste zebe http://www.wix.com/vedranmatkovicos/szz# |
| | | Ko sta gaji od papagaja ? | |
| |
| Autor | Poruka |
|---|
Guli
Broj poruka: 10 Datum upisa: 02.05.2010 Godina: 24 Lokacija: Novi Sad
 | Naslov: Re: Ko sta gaji od papagaja ? Ned Maj 02, 2010 8:41 pm | |
| Ipak mi je drazi moj macak od njih, ali i oni su bili ok |
|  | | bobanml

Broj poruka: 14 Datum upisa: 06.05.2010 Godina: 31 Lokacija: Vranje
 | Naslov: Re: Ko sta gaji od papagaja ? Sub Maj 08, 2010 10:29 pm | |
| Ja gajim tigrice (40 para) , rozenkolise (5 para) , fisere ( 5 para ) , personate ( 3 para ) , pevajuce papagaje ( 3 para ) , rozele normal ( 1 par ) male aleksandre ( 2 para zelenih ) . . . |
|  | | holder
Broj poruka: 10 Datum upisa: 09.05.2010
 | Naslov: Re: Ko sta gaji od papagaja ? Ned Maj 09, 2010 10:04 am | |
| |
|  | | gaca91
Broj poruka: 1 Datum upisa: 24.05.2010
 | Naslov: Re: Ko sta gaji od papagaja ? Pon Maj 24, 2010 9:15 am | |
| Ima li neki registrovani odgajivac, od koga bi mogle da se dobiju ptice sa otkupnim listom? |
|  | | Caba-Su

Broj poruka: 18 Datum upisa: 26.05.2010 Godina: 38 Lokacija: Subotica
 | Naslov: Re: Ko sta gaji od papagaja ? Čet Maj 27, 2010 9:11 pm | |
| Cao narode! Od papagaja imam oko 100 pari tigrica, nekoliko pari nimfi, rozela raznih mutacija i 3 para Zako-a!
Poz. Caba |
|  | | rtomek

Broj poruka: 679 Datum upisa: 27.12.2009 Godina: 37 Lokacija: SU-V-SRB
 | Naslov: Re: Ko sta gaji od papagaja ? Pet Maj 28, 2010 8:37 pm | |
| pozdrav zemjače.... papagajdžija naravno iz Subotice dobro nam došao pozzz ROBY |
|  | | Caba-Su

Broj poruka: 18 Datum upisa: 26.05.2010 Godina: 38 Lokacija: Subotica
 | Naslov: Re: Ko sta gaji od papagaja ? Pet Maj 28, 2010 8:47 pm | |
| Hvala hvala  |
|  | | Nemanja
Broj poruka: 20 Datum upisa: 08.04.2010 Godina: 18 Lokacija: Sombor
 | Naslov: Re: Ko sta gaji od papagaja ? Sre Jul 21, 2010 7:57 am | |
| Pozdrav svima.Ja sam Nemanja iz Sombora.Ja drzim samo papagaje i imam nimfe,kozice,pevajuce i aleksandere.Imam i jednog aleksandera rucno hranjenog kojeg cuvam u kuci. |
|  | | momoks

Broj poruka: 121 Datum upisa: 22.04.2010 Godina: 44 Lokacija: Svilajnac
 | Naslov: Re: Ko sta gaji od papagaja ? Ned Sep 26, 2010 9:57 pm | |
| | momoks :: | | Ja sam u predstavljanju vec naveo sta gajim. Dakle, par braonouhih,par barabanata, dva para crvenocelih aratingi, dva para malih aleksandara(zeleni par i mesani plavo beli), par jandaja, par zako-a i od rasparenih ptica imam zenku barabanta, ljubimca koga cuvam u kuci zako-a Duleta koji je najverovatnije Dusanka,i dva muzjaka zako-a koji su sticajem okolnosti dosli u moje ruke a razlog je njihovo preterano cupanje i sad su u fazi oporavka. |
Ove godine sam dodao par plavocelih amazonaca, tri plavoglave aratinge sacuvacu ih nadam se da ce se odvojiti jedan par, para ara nobolis i par velikih aleksandra. U nedelju idem za rezervisanu zenku edela i nadam se do kraja godine da joj nadjem muzjaka. |
|  | | momoks

Broj poruka: 121 Datum upisa: 22.04.2010 Godina: 44 Lokacija: Svilajnac
 | Naslov: Re: Ko sta gaji od papagaja ? Ned Sep 26, 2010 10:01 pm | |
| zaboravio sam imam jos jednog ocupanog zakoa i neocupanu zenku dakle ukupno sest zakoa i sedmi Dule kucni ljubimac. |
|  | | | | Ko sta gaji od papagaja ? | |
|
Similar topics |  |
|
| | Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| | Ko je trenutno na forumu | Imamo 48 korisnika na forumu: 5 Registrovanih, 0 Skrivenih i 43 Gosta :: 2 Provajderi Danijel, Exotic, holder, parrots, phaeo92Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 105 dana Pon Apr 23, 2012 8:47 pm |
|