| | Jarebica cukar (Alectoris chucar) | |
|
|
| Autor | Poruka |
|---|
marconi

Broj poruka: 129 Datum upisa: 23.05.2010 Godina: 37 Lokacija: Jagodina Srbija
 | Naslov: Re: Jarebica cukar (Alectoris chucar) Pet Jul 23, 2010 11:42 am | |
| |
|
 | |
marconi

| Naslov: Re: Jarebica cukar (Alectoris chucar) Uto Nov 02, 2010 11:58 pm | |
| |
|
 | |
SALE KV

Broj poruka: 69 Datum upisa: 31.07.2010 Godina: 31 Lokacija: KRALJEVO
 | Naslov: Re: Jarebica cukar (Alectoris chucar) Pet Dec 10, 2010 8:55 pm | |
| pozdrav za strastvenog odgajivaca ukrasne zivine Markonija,jel ima koja jarebica viska od ovih sa slika? |
|
 | |
marconi

| Naslov: Re: Jarebica cukar (Alectoris chucar) Pet Dec 10, 2010 10:03 pm | |
| Gde si Sale legendo. Ovo sto si video na slikama je moje maticno jato za sledecu god.Ostatak sam poslao burazeru na selo jer radim projekat POKUSAJA naseljavanja kamenjarki u jednom brdsko-planinskom selu u centralnoj Srbiji. Boze zdravlje ,pa od proleca da budu prinove,tako da ce biti i za tebe Sale.Spremi im ti samo volijericu a za ostalo se ne brini. Javi mi samo jel od proleca hoces da ti posaljem jaja ili pilice od svilenih da te pojacam......naravno GRATIS pozzzzz........ |
|
 | |
SALE KV

Broj poruka: 69 Datum upisa: 31.07.2010 Godina: 31 Lokacija: KRALJEVO
 | Naslov: Re: Jarebica cukar (Alectoris chucar) Pet Dec 10, 2010 10:35 pm | |
| danas ceo dan pravio volijeru za fazane,svilene rastu,mnogo su blesave-kad god udjem da ih nahranim one mi kljucaju cipele a navikao sam ih da jedu iz ruke,to nisam uspeo ni sa jednom drugom rasom.jel jarebice mogu da borave sa lovnim fazanima,imam 2 muzjaka i 3 zenke,mada je jedan muzjak dominantan i po ceo dan juri ostale po volijeri?!pozdrav i hvala unapred |
|
 | |
marconi

| Naslov: Re: Jarebica cukar (Alectoris chucar) Sub Dec 11, 2010 5:24 pm | |
| Eeeeeeeeee,Sale....sada vidis kako je meni bilo kada krenu 15 svilenih na mene da kljucaju pertle na patikama.  Neznam sta im je to znacilo.Mislio sam da su gladne,al jok bre.Valjda su im pertle bile zanimljive.Inace svilene su kao rasa mirne tako da uz malo vise truda svasta mogu da nauce i da budu prave maze i kucni ljubimci. Sto se tice zajednickog drzanja fazana i kamenjarki.....video si MIX kod mene na slikama ali licno,ne bih savetovao zajednicko drzanje pogotovu u vreme parenja,jer su muzjaci i kamenjarki i fazana prilicno agresivni.Ako vec imas uslova da ih odvojis,onda je bolje da svako ima svoju volijeru...cist racun duga ljubav. Evo,pogledaj ovaj klip,snimano novembra meseca dok je jos bilo lepo i toplo vreme... |
|
 | |
marconi

| Naslov: Re: Jarebica cukar (Alectoris chucar) Čet Jun 09, 2011 3:15 pm | |
| |
|
 | |
marjan pirot

Broj poruka: 666 Datum upisa: 25.02.2011 Godina: 33 Lokacija: Pirot,Srbija.
 | Naslov: Re: Jarebica cukar (Alectoris chucar) Čet Jun 09, 2011 6:38 pm | |
| _________________ Pravda je spora ali dostižna.A ptice DAR BOGA svim pravim ljubiteljima i odgajivačima!!!  |
|
 | |
marconi

| Naslov: Re: Jarebica cukar (Alectoris chucar) Pet Jun 10, 2011 10:18 pm | |
| |
|
 | |
SrdjanKG

Broj poruka: 443 Datum upisa: 18.02.2010 Godina: 40 Lokacija: Resnik,KG - SRB 10 2
 | Naslov: Re: Jarebica cukar (Alectoris chucar) Sub Jun 11, 2011 9:28 am | |
| Samo mali komentar! Pazite Kamenjarka i Cukar su vrlo slicne ( gajio sam obe ) ali Kamenjarka je na listi strogo zasticenih vrsta,a Cukar nije ni na jednoj listi,pa se moze gajiti bez ikakvih papira!!! Mnogi imaju Cukare,a misle da su Kamenjarke i obratno!!! Pozz |
|
 | |
| | Jarebica cukar (Alectoris chucar) | |
|