Forum za ljubitelje ptica

PrijemGalerijaRegistruj sePristupi
Pravila foruma
1. Zabranjeno je vredjanje po bilo kom osnovu
2. Zabranjeno je slati privatne poruke i poruke na forumu u vidu spamova i reklamiranja
3. Zabranjeno je postavljati autorske tekstove a da ne ostavite i link odakle je preuzet
4. Lazno predstavljanje i koriscenje tudjih identiteta kao i dupli nalozi
5. Koristiti vulgarne izraze
6. Krsenje privatnosti tj postavljati podatke trecih lica bez njihove dozvole
7. Mogucnost slanja privatnih poruka dobijate posle 20te poruke na forumu
8. Oglasavanje na forumu je strogo zabranjeno, osim u delu predvidjenom za to (za oglasavanje morate da ispunite uslov od 20 poruka na forumu a onda se javite administratoru foruma)
www.sekcija-pticara.rs
Od skora smo postali oficijelni forum sajta sekcije pticara Subotice pa sve ujedno pozivam da posete sajt
http://www.sof.rs/
Zvaničan sajt SOF-a
Prijatelj foruma sajt o standardu zebraste zebe http://www.wix.com/vedranmatkovicos/szz#

Delite | 

Jarebica cukar (Alectoris chucar)

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole 
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3  Sledeći
AutorPoruka
marconi

Broj poruka: 129
Datum upisa: 23.05.2010
Godina: 37

PočaljiNaslov: Re: Jarebica cukar (Alectoris chucar)   Pet Jul 23, 2010 11:42 am

Jarebice i drugari..

Nazad na vrh Ići dole
marconi

PočaljiNaslov: Re: Jarebica cukar (Alectoris chucar)   Uto Nov 02, 2010 11:58 pm

osvezenje teme da ne padne u zaborav.... Very Happy

Nazad na vrh Ići dole
SALE KV

Broj poruka: 69
Datum upisa: 31.07.2010
Godina: 31

PočaljiNaslov: Re: Jarebica cukar (Alectoris chucar)   Pet Dec 10, 2010 8:55 pm

pozdrav za strastvenog odgajivaca ukrasne zivine Markonija,jel ima koja jarebica viska od ovih sa slika?
Nazad na vrh Ići dole
marconi

PočaljiNaslov: Re: Jarebica cukar (Alectoris chucar)   Pet Dec 10, 2010 10:03 pm

Gde si Sale legendo.
Ovo sto si video na slikama je moje maticno jato za sledecu god.Ostatak sam poslao burazeru na selo jer radim projekat POKUSAJA naseljavanja kamenjarki u jednom brdsko-planinskom selu u centralnoj Srbiji.
Boze zdravlje ,pa od proleca da budu prinove,tako da ce biti i za tebe Sale.Spremi im ti samo volijericu a za ostalo se ne brini.
Javi mi samo jel od proleca hoces da ti posaljem jaja ili pilice od svilenih da te pojacam......naravno GRATIS
pozzzzz........ cheers cheers cheers cheers
Nazad na vrh Ići dole
SALE KV

Broj poruka: 69
Datum upisa: 31.07.2010
Godina: 31

PočaljiNaslov: Re: Jarebica cukar (Alectoris chucar)   Pet Dec 10, 2010 10:35 pm

danas ceo dan pravio volijeru za fazane,svilene rastu,mnogo su blesave-kad god udjem da ih nahranim one mi kljucaju cipele a navikao sam ih da jedu iz ruke,to nisam uspeo ni sa jednom drugom rasom.jel jarebice mogu da borave sa lovnim fazanima,imam 2 muzjaka i 3 zenke,mada je jedan muzjak dominantan i po ceo dan juri ostale po volijeri?!pozdrav i hvala unapred cheers
Nazad na vrh Ići dole
marconi

PočaljiNaslov: Re: Jarebica cukar (Alectoris chucar)   Sub Dec 11, 2010 5:24 pm

Eeeeeeeeee,Sale....sada vidis kako je meni bilo kada krenu 15 svilenih na mene da kljucaju pertle na patikama. Very Happy Very Happy Very Happy Neznam sta im je to znacilo.Mislio sam da su gladne,al jok bre.Valjda su im pertle bile zanimljive.Inace svilene su kao rasa mirne tako da uz malo vise truda svasta mogu da nauce i da budu prave maze i kucni ljubimci.
Sto se tice zajednickog drzanja fazana i kamenjarki.....video si MIX kod mene na slikama ali licno,ne bih savetovao zajednicko drzanje pogotovu u vreme parenja,jer su muzjaci i kamenjarki i fazana prilicno agresivni.Ako vec imas uslova da ih odvojis,onda je bolje da svako ima svoju volijeru...cist racun duga ljubav.
Evo,pogledaj ovaj klip,snimano novembra meseca dok je jos bilo lepo i toplo vreme...

Nazad na vrh Ići dole
marconi

PočaljiNaslov: Re: Jarebica cukar (Alectoris chucar)   Čet Jun 09, 2011 3:15 pm

Deo starije ture u drustvu sa svilenim...

Nova tura mladih starih par dana

Nazad na vrh Ići dole
marjan pirot

Broj poruka: 666
Datum upisa: 25.02.2011
Godina: 33

PočaljiNaslov: Re: Jarebica cukar (Alectoris chucar)   Čet Jun 09, 2011 6:38 pm

marconi-Svaka čast Vama ,na uspešnom razmnožavanju kamenjarki. Like a Star @ heaven Smile Like a Star @ heaven

PočaljiNaslov: Re: Jarebica cukar (Alectoris chucar)   Pet Jun 10, 2011 10:18 pm

Hvala cika Maki... cheers
P.S. Nemoj bre da mi persiras,nisam ja mnogo stariji od tebe....ja sam obican seljak-veseljak iz Jagodinu BRE..... Very Happy Very Happy Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
SrdjanKG

Broj poruka: 443
Datum upisa: 18.02.2010
Godina: 40

PočaljiNaslov: Re: Jarebica cukar (Alectoris chucar)   Sub Jun 11, 2011 9:28 am

Samo mali komentar! Pazite Kamenjarka i Cukar su vrlo slicne ( gajio sam obe ) ali Kamenjarka je na listi strogo zasticenih vrsta,a Cukar nije ni na jednoj listi,pa se moze gajiti bez ikakvih papira!!! Mnogi imaju Cukare,a misle da su Kamenjarke i obratno!!! Pozz
Nazad na vrh Ići dole

Jarebica cukar (Alectoris chucar)

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh 
Strana 2 od 3Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3  Sledeći

Similar topics

-
» Jarebica cukar (Alectoris chucar)
» Crvena jarebica kamenjarka (Alectoris rufa)
» Vrste iz roda Alectoris - Jarebice kamenjarke
» Јаребица камењарка (Alectoris graeca)
» Alectoris barbara

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Avikultura :: Ptice :: Avifauna Evrope :: Ostale ptice faune Evrope-