Forum za ljubitelje ptica

PrijemGalerijaRegistruj sePristupi
Pravila foruma
1. Zabranjeno je vredjanje po bilo kom osnovu
2. Zabranjeno je slati privatne poruke i poruke na forumu u vidu spamova i reklamiranja
3. Zabranjeno je postavljati autorske tekstove a da ne ostavite i link odakle je preuzet
4. Lazno predstavljanje i koriscenje tudjih identiteta kao i dupli nalozi
5. Koristiti vulgarne izraze
6. Krsenje privatnosti tj postavljati podatke trecih lica bez njihove dozvole
7. Mogucnost slanja privatnih poruka dobijate posle 20te poruke na forumu
8. Oglasavanje na forumu je strogo zabranjeno, osim u delu predvidjenom za to (za oglasavanje morate da ispunite uslov od 20 poruka na forumu a onda se javite administratoru foruma)
www.sekcija-pticara.rs
Od skora smo postali oficijelni forum sajta sekcije pticara Subotice pa sve ujedno pozivam da posete sajt
http://www.sof.rs/
Zvaničan sajt SOF-a
Prijatelj foruma sajt o standardu zebraste zebe http://www.wix.com/vedranmatkovicos/szz#
Delite | .

Japanski galebic (Lonchura striata domestica)

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole 
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19  Sledeći
AutorPoruka
Dijamant

Broj poruka: 47
Datum upisa: 22.07.2010
Godina: 29

PočaljiNaslov: Re: Japanski galebic (Lonchura striata domestica)   Pon Sep 17, 2012 9:27 pm

druze ja mislim da si pogresio ja to nebih radio ako su ti to standard galebici prebaci zebu u gnezdo kod zeba da nebih ostao bez mladih galebica

i standard galebice je najbolje da lezis po parovima ja ih tako lezim i nemam problema
evo ti link da vidis kako se postavljaju slike pa postavi slike tvojih galebica ako ti nije problem .

[You must be registered and logged in to see this link.]
dali ima jos neki odgajivac Standard Galebica Na ovom forumu?
Nazad na vrh Ići dole
miticsinger

Broj poruka: 41
Datum upisa: 06.03.2012
Godina: 50

PočaljiNaslov: Re: Japanski galebic (Lonchura striata domestica)   Sub Sep 22, 2012 9:30 pm

poslusao sam tvoj savet.zebica je uginula,ali su galebici dali svoje prvo potomstvo kod mene.inace ja ih za sada drzim u spoljnoj zajednickoj volijeri sa zebicama i jednim parom spiceva.to odlicno funkcionise ali cu uskoro da ih odvoji u posebne.koliki bi trebalo da budu kavezi za gelebice i dali bi valjalo da im u ishranu uvrstim i mlinske crvice
Nazad na vrh Ići dole
Dijamant

Broj poruka: 47
Datum upisa: 22.07.2010
Godina: 29

PočaljiNaslov: Re: Japanski galebic (Lonchura striata domestica)   Ned Sep 23, 2012 8:43 am

ja sve moje egzote drzim u kavezima sledecih dimenzija
Sirina 55 cm
Dubina 40 cm
Visina 35 cm
Nazad na vrh Ići dole
milojed

Broj poruka: 26
Datum upisa: 16.11.2011
Godina: 39

PočaljiNaslov: Re: Japanski galebic (Lonchura striata domestica)   Pon Okt 08, 2012 11:13 am

[You must be registered and logged in to see this image.]
jel moze ovakvo gnezdo za galebice?
Nazad na vrh Ići dole
Goran Gruza

Broj poruka: 4
Datum upisa: 10.06.2012

PočaljiNaslov: Re: Japanski galebic (Lonchura striata domestica)   Sre Jan 09, 2013 6:29 pm

Pozdrav kolege treba da dobijem par galebica na poklon pa me zanima kako oni podnose zimu?
Nazad na vrh Ići dole
Matija95

Broj poruka: 483
Datum upisa: 12.12.2011
Godina: 17

PočaljiNaslov: Re: Japanski galebic (Lonchura striata domestica)   Sre Jan 09, 2013 6:50 pm

Neki galebici bez problema podnose zimu,a neki ne sve zavisi kako su se navikli i drzani kod drugog odgaivaca.
Nazad na vrh Ići dole
MilosPlana

Broj poruka: 33
Datum upisa: 09.09.2012
Godina: 21

PočaljiNaslov: Re: Japanski galebic (Lonchura striata domestica)   Sub Jan 26, 2013 10:07 pm

Jedno pitanje za odgajivace, da li se nekom desilo da zenka galebica snese jaja u svom gnezdu gde su predhodno pre par dana vec podbacena tudja jaja? Pozdrav
Nazad na vrh Ići dole
Pash031

Broj poruka: 49
Datum upisa: 17.01.2012
Godina: 47

PočaljiNaslov: Re: Japanski galebic (Lonchura striata domestica)   Sub Feb 16, 2013 1:23 pm

kažu da su ovo najbolje ptice kao dadilje za podizanje nekih težih vrsta egzota, ali meni nikako da uspije dobiti potomstvo japanskih galebića...e, sad...ili ja lakše dobijem guldove, špiceve, dijamant zebe, ringele, ili s mojim japancima nešto ne štima... Sad
Nazad na vrh Ići dole
sgrubi

Broj poruka: 62
Datum upisa: 22.01.2012
Godina: 31

PočaljiNaslov: Re: Japanski galebic (Lonchura striata domestica)   Pon Feb 18, 2013 8:57 pm

najbolji roditelji su pravi roditelji ma koliko god nekad bilo teško dobiti mlade kod nekih vrsta egzota koje su teže za uzgoj,a galebići su inače ptice koje se super legu,bar kod mene,ja sam ih imao godinama i nisam imao problema samo što sam ih držao svaki par posebno jer u volijeri vole da ulaze u tuđa gnjezda pa onda napuštaju svoja...
Nazad na vrh Ići dole
Pash031

Broj poruka: 49
Datum upisa: 17.01.2012
Godina: 47

PočaljiNaslov: Re: Japanski galebic (Lonchura striata domestica)   Pon Feb 18, 2013 9:32 pm

onda je to slučaj i kod mene...znači, posebno...
Nazad na vrh Ići dole

Japanski galebic (Lonchura striata domestica)

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh 
Strana 16 od 19Idi na stranu : Prethodni  1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19  Sledeći

Similar topics

-
» Japanski galebic (Lonchura striata domestica)
» Beloglava munia (Lonchura maja)
» Japanski izdavaci igara - velika cetvorka
» Monor 10.10.2010.
» Ružičasto-glavi voćni golub (Ptilinopus porphyreus)

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Avikultura :: Ptice :: Egzote :: Estrildidae-