| | Japanski galebic (Lonchura striata domestica) | |
|
|
| Autor | Poruka |
|---|
Dijamant

Broj poruka: 47 Datum upisa: 22.07.2010 Godina: 29 Lokacija: Pozarevac
 | Naslov: Re: Japanski galebic (Lonchura striata domestica) Pon Sep 17, 2012 9:27 pm | |
| druze ja mislim da si pogresio ja to nebih radio ako su ti to standard galebici prebaci zebu u gnezdo kod zeba da nebih ostao bez mladih galebica i standard galebice je najbolje da lezis po parovima ja ih tako lezim i nemam problema evo ti link da vidis kako se postavljaju slike pa postavi slike tvojih galebica ako ti nije problem . [You must be registered and logged in to see this link.]dali ima jos neki odgajivac Standard Galebica Na ovom forumu? |
|
 | |
miticsinger

Broj poruka: 41 Datum upisa: 06.03.2012 Godina: 50 Lokacija: 18412 zitoradja
 | Naslov: Re: Japanski galebic (Lonchura striata domestica) Sub Sep 22, 2012 9:30 pm | |
| poslusao sam tvoj savet.zebica je uginula,ali su galebici dali svoje prvo potomstvo kod mene.inace ja ih za sada drzim u spoljnoj zajednickoj volijeri sa zebicama i jednim parom spiceva.to odlicno funkcionise ali cu uskoro da ih odvoji u posebne.koliki bi trebalo da budu kavezi za gelebice i dali bi valjalo da im u ishranu uvrstim i mlinske crvice |
|
 | |
Dijamant

Broj poruka: 47 Datum upisa: 22.07.2010 Godina: 29 Lokacija: Pozarevac
 | Naslov: Re: Japanski galebic (Lonchura striata domestica) Ned Sep 23, 2012 8:43 am | |
| ja sve moje egzote drzim u kavezima sledecih dimenzija Sirina 55 cm Dubina 40 cm Visina 35 cm |
|
 | |
milojed

Broj poruka: 26 Datum upisa: 16.11.2011 Godina: 39 Lokacija: srbija
 | Naslov: Re: Japanski galebic (Lonchura striata domestica) Pon Okt 08, 2012 11:13 am | |
| |
|
 | |
Goran Gruza
Broj poruka: 4 Datum upisa: 10.06.2012
 | Naslov: Re: Japanski galebic (Lonchura striata domestica) Sre Jan 09, 2013 6:29 pm | |
| Pozdrav kolege treba da dobijem par galebica na poklon pa me zanima kako oni podnose zimu? |
|
 | |
Matija95

Broj poruka: 483 Datum upisa: 12.12.2011 Godina: 17 Lokacija: Indjija
 | Naslov: Re: Japanski galebic (Lonchura striata domestica) Sre Jan 09, 2013 6:50 pm | |
| Neki galebici bez problema podnose zimu,a neki ne sve zavisi kako su se navikli i drzani kod drugog odgaivaca. |
|
 | |
MilosPlana

Broj poruka: 33 Datum upisa: 09.09.2012 Godina: 21 Lokacija: Velika Plana
 | Naslov: Re: Japanski galebic (Lonchura striata domestica) Sub Jan 26, 2013 10:07 pm | |
| Jedno pitanje za odgajivace, da li se nekom desilo da zenka galebica snese jaja u svom gnezdu gde su predhodno pre par dana vec podbacena tudja jaja? Pozdrav |
|
 | |
Pash031

Broj poruka: 49 Datum upisa: 17.01.2012 Godina: 47 Lokacija: Čepin/Hrvatska
 | Naslov: Re: Japanski galebic (Lonchura striata domestica) Sub Feb 16, 2013 1:23 pm | |
| kažu da su ovo najbolje ptice kao dadilje za podizanje nekih težih vrsta egzota, ali meni nikako da uspije dobiti potomstvo japanskih galebića...e, sad...ili ja lakše dobijem guldove, špiceve, dijamant zebe, ringele, ili s mojim japancima nešto ne štima... |
|
 | |
sgrubi

Broj poruka: 62 Datum upisa: 22.01.2012 Godina: 31 Lokacija: Osijek
 | Naslov: Re: Japanski galebic (Lonchura striata domestica) Pon Feb 18, 2013 8:57 pm | |
| najbolji roditelji su pravi roditelji ma koliko god nekad bilo teško dobiti mlade kod nekih vrsta egzota koje su teže za uzgoj,a galebići su inače ptice koje se super legu,bar kod mene,ja sam ih imao godinama i nisam imao problema samo što sam ih držao svaki par posebno jer u volijeri vole da ulaze u tuđa gnjezda pa onda napuštaju svoja... |
|
 | |
Pash031

Broj poruka: 49 Datum upisa: 17.01.2012 Godina: 47 Lokacija: Čepin/Hrvatska
 | Naslov: Re: Japanski galebic (Lonchura striata domestica) Pon Feb 18, 2013 9:32 pm | |
| onda je to slučaj i kod mene...znači, posebno... |
|
 | |
| | Japanski galebic (Lonchura striata domestica) | |
|