Forum za ljubitelje ptica

PrijemGalerijaRegistruj sePristupi
Pravila foruma
1. Zabranjeno je vredjanje po bilo kom osnovu
2. Zabranjeno je slati privatne poruke i poruke na forumu u vidu spamova i reklamiranja
3. Zabranjeno je postavljati autorske tekstove a da ne ostavite i link odakle je preuzet
4. Lazno predstavljanje i koriscenje tudjih identiteta kao i dupli nalozi
5. Koristiti vulgarne izraze
6. Krsenje privatnosti tj postavljati podatke trecih lica bez njihove dozvole
7. Mogucnost slanja privatnih poruka dobijate posle 20te poruke na forumu
8. Oglasavanje na forumu je strogo zabranjeno, osim u delu predvidjenom za to (za oglasavanje morate da ispunite uslov od 20 poruka na forumu a onda se javite administratoru foruma)
www.sekcija-pticara.rs
Od skora smo postali oficijelni forum sajta sekcije pticara Subotice pa sve ujedno pozivam da posete sajt
http://www.sof.rs/
Zvaničan sajt SOF-a
Prijatelj foruma sajt o standardu zebraste zebe http://www.wix.com/vedranmatkovicos/szz#

Delite | 

Dijamant golubic (Geopelia cuneata)

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole 
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Sledeći
AutorPoruka
MILAN

Broj poruka: 317
Datum upisa: 26.08.2010
Godina: 20

PočaljiNaslov: Re: Dijamant golubic (Geopelia cuneata)   Sre Feb 09, 2011 7:59 pm

Nazad na vrh Ići dole
Dare

Broj poruka: 79
Datum upisa: 30.01.2011

PočaljiNaslov: Re: Dijamant golubic (Geopelia cuneata)   Sre Feb 09, 2011 8:05 pm

hvala Smile
Nazad na vrh Ići dole
Dare

Broj poruka: 79
Datum upisa: 30.01.2011

PočaljiNaslov: Re: Dijamant golubic (Geopelia cuneata)   Pon Feb 21, 2011 1:33 pm

evo mog para dijamanckih golubica, trebalo bi da su muzijak i zenka....Smile

Nazad na vrh Ići dole
ax00

Broj poruka: 82
Datum upisa: 27.01.2011
Godina: 14

PočaljiNaslov: Re: Dijamant golubic (Geopelia cuneata)   Sre Mar 02, 2011 11:47 am

Imam par dijamant golubica, hteo bi da ih parim.......jel trebam da im dajem nesto ili......???
Nazad na vrh Ići dole
MILAN

PočaljiNaslov: Re: Dijamant golubic (Geopelia cuneata)   Sre Mar 02, 2011 12:53 pm

Pre svega daj im malo vremena da dočekaju toplo vreme, pa onda kreni sa leženjem... Very Happy ostalo standard:stavis gnezdo, pojačas malo hranu i rade bez problema... Wink
Nazad na vrh Ići dole
milun

Broj poruka: 133
Datum upisa: 25.01.2011
Godina: 45

PočaljiNaslov: Re: Dijamant golubic (Geopelia cuneata)   Sre Mar 02, 2011 1:15 pm

upravo kao sto rece MILAN,jedino ako ih drzis u toplom onda nema problema, ali ako si ih skoro nabavio i ja ti preporucujem da malo sacekas da se naviknu na novu sredinu,pa onda NAPRED...naravno u medjuvremenu pojacana ishrana..srecno.
Nazad na vrh Ići dole
ax00

Broj poruka: 82
Datum upisa: 27.01.2011
Godina: 14

PočaljiNaslov: Re: Dijamant golubic (Geopelia cuneata)   Sre Mar 02, 2011 4:06 pm

Ok,nabavio sam ih sad na berzi u pancevu Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Alexandar

Broj poruka: 667
Datum upisa: 23.12.2009
Godina: 33

PočaljiNaslov: Re: Dijamant golubic (Geopelia cuneata)   Sre Mar 02, 2011 5:13 pm

Imam jedno pitanje
jedan moj prijatelj ima par dijamant golubica koji su dobili mlade a nezna kada treba da se alkiraju (koji dan )
Nazad na vrh Ići dole
dalibor

Broj poruka: 237
Datum upisa: 06.04.2010
Godina: 31

PočaljiNaslov: Re: Dijamant golubic (Geopelia cuneata)   Pet Mar 11, 2011 1:54 pm

Posto prvi put izvodim golubice a zenka mi je upravo snela jedno jaje ali ne u gnezdo koje sam ja napravio vec u hranilicu u koju je ona stavila materjal koji je povadila iz gnezda,pa me zanima da li je neko imao takvu situaciju i kakav je ishod imao...
Nazad na vrh Ići dole
MILAN

PočaljiNaslov: Re: Dijamant golubic (Geopelia cuneata)   Pet Mar 11, 2011 5:55 pm

Jednostavno rečeno nasla je pogodnije gnezdo, nemoj je dirati i sve će biti Ok....
Pozz
Nazad na vrh Ići dole

Dijamant golubic (Geopelia cuneata)

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh 
Strana 10 od 13Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Sledeći

Similar topics

-
» Dijamant golubic (Geopelia cuneata)
» Smesni oglasi
» Zebrasti golubic (Geopelia striata)
» Postupak sa uginulim pticama
» Dijamant zeba (Stagonopleura guttata )

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Avikultura :: Ptice :: Egzoticni golubovi i prepelice-