|
|
| Autor | Poruka |
|---|
Vladoal

Broj poruka: 9 Datum upisa: 22.03.2010 Godina: 30 Lokacija: Skopje
 | Naslov: Trazim savet za lecenje Sre Apr 21, 2010 7:57 pm | |
| Zamolio bih vas za informaciju u vezi sa lecenjem ove povrede. Neznam dali se radi o povredi ili o infekciji. Juce sam primetio da ima problem sa nogom, slabo je koristi i od vreme na vreme je cacka. Nadam se da ce neko uspeti od ovih slika da prepozna o cemu se radi i da me posavtuje za tretman. Hvala   |
|
 | |
Laza

Broj poruka: 1132 Datum upisa: 20.12.2009 Godina: 24 Lokacija: Svilajnac
 | Naslov: Re: Trazim savet za lecenje Sre Apr 21, 2010 8:55 pm | |
| moze li da savije prst do kraja i da se sluzi sa njim kao sa osloncem? lici na stariji prelom.. bar meni... _________________ www.angellstattoo.com
|
|
 | |
Vladoal

| Naslov: Re: Trazim savet za lecenje Sre Apr 21, 2010 9:14 pm | |
| Nije stara povreda, od pred neki dan je. Koristi pomalo nogu ali vise se naslanja na onu zdravu. Veoma je pitom i miran tako da neverujem da je prelom. |
|
 | |
SrdjanKG

Broj poruka: 443 Datum upisa: 18.02.2010 Godina: 40 Lokacija: Resnik,KG - SRB 10 2
 | Naslov: Re: Trazim savet za lecenje Sre Apr 21, 2010 9:18 pm | |
| Meni ovo deluje kao inficirana oteklina,ali cime izazvana...?? Mozda povredom tog nokta negde u kavezu? Mozes pokusati sa mazanjem nekom antibiotskom masti! Ali,sve ovo su samo moja nagadjanja!! Ajde da vidimo sta ce i drugi reci! Pozz |
|
 | |
Laza

Broj poruka: 1132 Datum upisa: 20.12.2009 Godina: 24 Lokacija: Svilajnac
 | Naslov: Re: Trazim savet za lecenje Sre Apr 21, 2010 11:12 pm | |
| pa sve je nagadjanje u sustini... tvoje je da mazes sa nekom od masti koje mozes da nadjes i da se nadas najboljem, druge terapije nema... _________________ www.angellstattoo.com
|
|
 | |
Sale77-Nis

Broj poruka: 853 Datum upisa: 28.12.2009 Godina: 34 Lokacija: Nis -Srbija
 | Naslov: Re: Trazim savet za lecenje Čet Apr 22, 2010 7:08 am | |
| Vladoal ovo lici na infekciju uzmi i namazi s mastom koji se zove HIDROCIKLIN,nista nemoze da joj naskodi samo moze da pobolja stanje jer je mast na bazi penicilina ja sam mazao ne samo egzotama vec i golubovima povrede. |
|
 | |
Vladoal

| Naslov: Re: Trazim savet za lecenje Čet Maj 06, 2010 6:17 pm | |
| Hvala vam na pomoci, kanarinac je sada super. Mazao sam prst hidrociklinom, ali je ceo nokat ispao. Ja mislim da je bila neka povreda jer od kad mu je ispao nokat, nogu koristi normalno. |
|
 | |
ticar

Broj poruka: 331 Datum upisa: 31.12.2009 Godina: 27 Lokacija: Zadar,hr
 | Naslov: Re: Trazim savet za lecenje Pet Maj 07, 2010 2:28 am | |
| | Vladoal :: | | Hvala vam na pomoci, kanarinac je sada super. Mazao sam prst hidrociklinom, ali je ceo nokat ispao. Ja mislim da je bila neka povreda jer od kad mu je ispao nokat, nogu koristi normalno. |
da si mu prije skratio nokat nebi nigdje zapeo.ubuduće znaš što ti je činiti. |
|
 | |
dino
Broj poruka: 48 Datum upisa: 07.05.2010 Lokacija: podgorica
 | Naslov: Re: Trazim savet za lecenje Sub Maj 08, 2010 3:59 pm | |
| ja sam primetio da mi jedna zeba veci dio dana provodi kao da spava on normalno sve jede ali u zadnje vrijme je prestao i da pjeva.izmet mu je jako zute boje i zanima me koja je to bolest i sta mu trebam davati kao lijek. |
|
 | |
BABURA
Broj poruka: 26 Datum upisa: 31.10.2010 Godina: 47 Lokacija: banja luka
 | Naslov: Re: Trazim savet za lecenje Sub Nov 20, 2010 2:52 pm | |
| hajde da mi neko da dobar savjet.moj stiglic koji je uhvacen pre vie od godine.sve jebilo super ali zadnji mjesec dana kao da nemoze na noge,tj samo cuci inije nesto aktivan.koga sa god pitao u mom gradu nema pravi odgovor.neki kazu da je to vec stara ptica.neznam sta da radim kako je samo pjevao. |
|
 | |
|