| | Ptičije dadilje-zamena za roditelje | |
|
|
| Autor | Poruka |
|---|
srdjan vr

Broj poruka: 62 Datum upisa: 26.03.2010 Godina: 49 Lokacija: Vranje
 | Naslov: Re: Ptičije dadilje-zamena za roditelje Sub Feb 04, 2012 8:08 am | |
| Ptice koje ti nisu radile prodavao si i naravno to novom vlasniku nisi rekao jer ti ih ne bi ni kupio vec si se kleo kako su ptice OK a ja mislio da su takvi odgajivaci samo u mom kraju!!!???A samo ima 23 |
|
 | |
vladogouldovi

Broj poruka: 163 Datum upisa: 22.01.2012 Godina: 24 Lokacija: cepin
 | Naslov: Re: Ptičije dadilje-zamena za roditelje Sub Feb 04, 2012 8:28 am | |
| Ptice od mene kupuju sverceri a uzgajivacima sam rjesavao kvalitetne mlade ptice izlezene kod mene.vidi kolega veliki je problem kad selekciju radis u pocetku gajenja neke vrste jer negdje moras rjesit ono sto nevalja.a vjerujem da si ti svoje sigurno poklanjao.nikad me u ove tri godine od kad gouldove imam nije nazvao i rekao da ptice nevaljaju. |
|
 | |
srdjan vr

Broj poruka: 62 Datum upisa: 26.03.2010 Godina: 49 Lokacija: Vranje
 | Naslov: Re: Ptičije dadilje-zamena za roditelje Sub Feb 04, 2012 8:40 am | |
| Jesam poklanjao sam u to mozes biti siguran a stavi se u situaciji da das novac za pticu i od nje nikad ne dobijes potomstvo a za svakog odgajivaca je najvece zadovoljstvo da od odredjenog para dobije potomstvo. |
|
 | |
vladogouldovi

| Naslov: Re: Ptičije dadilje-zamena za roditelje Sub Feb 04, 2012 8:46 am | |
| Mislim da je svercerima svejedno kakve ce ptice dobit.pravi uzgajivac nece ni poklonjenu losu pticu uzet. |
|
 | |
Sale77-Nis

Broj poruka: 853 Datum upisa: 28.12.2009 Godina: 34 Lokacija: Nis -Srbija
 | Naslov: Re: Ptičije dadilje-zamena za roditelje Sub Feb 04, 2012 9:01 am | |
| Kolege iz mog iskustva gledajuci neznas kako ce ptica kad reagovati ja sam imao ptice koje su radile super jedne godine, dok druge nisu htele ni da pogledaju gnezdo kamoli nesto drugo, e sad da drugi nisu znali te ptice rekli bi da nikad nisu same podizale mlade, a posle kad su videli nisu mogli da veruju da to moze da se desi !!! A opet sam dosta ptica izlego pod galebice jer nisam hteo da mi propadne godina a svi vi znate sta znaci to,koliko stepenika ima od sezone do sezone i stase sve uradi u medjuvremenu,e sad da se vratim na pocetak recenice dosta ptica koje sam izlego pod galebice su posle same izvodile ptice jer neznam koje to provalio da ptice koje su izlezene pod galebice nece da hrane posle svoje ptice,bas bi voleo da mi to neko objasni! _________________ Kaja i Kalina
|
|
 | |
vladogouldovi

| Naslov: Re: Ptičije dadilje-zamena za roditelje Sub Feb 04, 2012 9:03 am | |
| Sjeti se samo svojih pocetaka pogotovo kad krenes sa zahtjevnijim i necim.i ja sad najposteniji mogu bit na kugli zemaljskoj kad prave parove imam koji sami odhranjuju mlade. |
|
 | |
vladogouldovi

| Naslov: Re: Ptičije dadilje-zamena za roditelje Sub Feb 04, 2012 9:07 am | |
| U pravu si sale sto posto.i meni se desava da jedne godine rade a jedne ne.ali nemoze mi niko tvrdit da pokloni ptice ako mu nerade. |
|
 | |
Laza

Broj poruka: 1132 Datum upisa: 20.12.2009 Godina: 24 Lokacija: Svilajnac
 | Naslov: Re: Ptičije dadilje-zamena za roditelje Sub Feb 04, 2012 12:11 pm | |
| Privatne razmirice ostavite za privatno. Pogledajte naslov teme. _________________ www.angellstattoo.com
|
|
 | |
skorkovic

Broj poruka: 346 Datum upisa: 05.05.2011 Lokacija: Uzice
 | Naslov: Re: Ptičije dadilje-zamena za roditelje Sre Mar 07, 2012 10:48 pm | |
| Da li bih mogao da koristim obicne zebraste zebe kao dadilje za podmetanje jaja standard/izlozbenih zeba? Ili je ipak bolje da to rade galebici? |
|
 | |
Iwan97

Broj poruka: 316 Datum upisa: 03.05.2011 Godina: 14 Lokacija: Sabac
 | Naslov: Re: Ptičije dadilje-zamena za roditelje Čet Mar 08, 2012 7:28 am | |
| Zebice su ti u tom slucaju bolje jer to je kao da hrane svoje mlade,potpuno ista vrsta,pozz |
|
 | |
| | Ptičije dadilje-zamena za roditelje | |
|