| | Priprema za parenje kanarinaca | |
|
|
| Autor | Poruka |
|---|
Srdjan

Broj poruka: 178 Datum upisa: 02.02.2010 Godina: 37 Lokacija: Niš
 | Naslov: Re: Priprema za parenje kanarinaca Čet Jan 13, 2011 11:12 pm | |
| |
|
 | |
braneOS

Broj poruka: 196 Datum upisa: 22.12.2010 Godina: 25 Lokacija: osijek
 | Naslov: Re: Priprema za parenje kanarinaca Pet Jan 14, 2011 6:13 pm | |
| Srđane za svaku pohvalu...a smijem te pitat cije su to ptice nekako mi izgledaju poznato...mislim podrijetlo? |
|
 | |
dr.nenad86 ministar bez fotelje

Broj poruka: 2243 Datum upisa: 21.12.2009 Godina: 26 Lokacija: Niš
 | Naslov: Re: Priprema za parenje kanarinaca Pet Jan 14, 2011 6:20 pm | |
| Lepo Srdjane lepo, lepo opisano oko pripreme za sezonu parenja, jos potkrepljeno slikama, svaka cast..... MOj aparat otisao u aut, tako da cu u skorije vreme resiti i to, pa postavljam moje jato.... Pozdrav |
|
 | |
braneOS

| Naslov: Re: Priprema za parenje kanarinaca Pet Jan 14, 2011 6:26 pm | |
| :)neso sigurno imas upetljane prrste u ove ptice...  ))  ))ima ljepih primjeraka a sviđaju mi se muzjaci:))a i ženkice su krasne..u prave ruke su dosle ptice..pohvala jos jednom i od mene!! |
|
 | |

| Naslov: Re: Priprema za parenje kanarinaca Pet Jan 14, 2011 6:29 pm | |
| Imam Brane imam, ja sam pleo prste dok sam ih vadio iz tansportere i stavljao u takmicarske kaveze u Subotici......  A i prilikom ocene Srdjan je odlicno prosao, deo tih ptica sma ja ocenjivao a deo kolega Dragan Ilic.... Ptice su dosta dobre, po obliku jako dobreee, sto mi se posebno svidja kod lipohromaca.... Pozdrav |
|
 | |
Srdjan

Broj poruka: 178 Datum upisa: 02.02.2010 Godina: 37 Lokacija: Niš
 | Naslov: Re: Priprema za parenje kanarinaca Pet Jan 14, 2011 6:47 pm | |
| Hvala na pohvalama. Brane recesivno beli su poreklom od gospodina Ariđžanovića a žuti su belgiskog porekla.Uslikaću pojedina ovih dana tako da će mo moći da ih prokomentarišemo. Recesivci su stvarno vrh tako da ću za narednu sezonu ponovo kod pomenutog gospodina po pojačanje. Nešo posle tvojih tekstova o pripremi čovek nema šta ni da doda ni da oduzme,stvarno dobro odrađeno. |
|
 | |
braneOS

| Naslov: Re: Priprema za parenje kanarinaca Pet Jan 14, 2011 6:52 pm | |
| to i ja kaze neša sve kaze jednostavno covijek nema sta da doda na to...srđane može chat |
|
 | |

| Naslov: Re: Priprema za parenje kanarinaca Pet Jan 14, 2011 6:58 pm | |
| | Srdjan :: | Hvala na pohvalama. Brane recesivno beli su poreklom od gospodina Ariđžanovića a žuti su belgiskog porekla.Uslikaću pojedina ovih dana tako da će mo moći da ih prokomentarišemo. Recesivci su stvarno vrh tako da ću za narednu sezonu ponovo kod pomenutog gospodina po pojačanje. Nešo posle tvojih tekstova o pripremi čovek nema šta ni da doda ni da oduzme,stvarno dobro odrađeno. |
Srdjane poslikaj pa postavi pojedinacno slike, da ih prokomentarisemo da malo ozivimo temu, a ja se spremio sa nekim tekstvoima i slikama da propratim sve to, najcesce greske kod lipohromaca koje se kaznjavaju..... Bice zanimljivo..... Hvala na pohvalama, ali neki to rade bolje od mene ( ima tih tekstova ovde na forumu i u avifauni) , ja sam jos pocetnik, ali sam dao svoje skromno misljenje...
Pozdrav |
|
 | |
jevca5

Broj poruka: 106 Datum upisa: 21.05.2010 Godina: 42 Lokacija: svrljig/nis
 | Naslov: Re: Priprema za parenje kanarinaca Pet Jan 14, 2011 7:19 pm | |
| stvarno lepe ptice,muzjaci se sile,zenke cekaju u volijere. a svidjaju mi se i stalaze za kavezi ,samo jos neko da ti ih malo bolje ofarba pozdrav od jevca |
|
 | |
braneOS

| Naslov: Re: Priprema za parenje kanarinaca Pet Jan 14, 2011 7:37 pm | |
| nešo kad ces popraviti taj aparat da i kod mene dođeš slikat:)dobro ti ide:))srđane sto se tice recesivaca...nadam se da ce biti ahtivni sto se tice parenja...jel si ih vec pario sa zutima? |
|
 | |
| | Priprema za parenje kanarinaca | |
|