| | Priprema za parenje kanarinaca | |
|
|
| Autor | Poruka |
|---|
skorkovic

Broj poruka: 346 Datum upisa: 05.05.2011 Lokacija: Uzice
 | Naslov: Re: Priprema za parenje kanarinaca Uto Dec 27, 2011 5:28 pm | |
| Nema na cemu, samo pripazi malo kako ih hranis. Napisao sam ja jedan post u temi rucnog hranjenja papagaja pa mozes to da procitas, mozda nadjes neku korisnu informaciju pozdrav |
|
 | |
ocky
Broj poruka: 17 Datum upisa: 19.12.2011 Godina: 37 Lokacija: sabac
 | Naslov: Re: Priprema za parenje kanarinaca Sre Dec 28, 2011 12:07 am | |
| hvala na korisnim savetima objasnio mi je malo i ovaj decko u radnji malo sam imao problema u pocetku nisu hteli da me prihvate ali kad su osetili da je dobro jedu nadam se da cu krenuti sad kako treba hteo sam jos nesto da vas pitam imam jednog muzjaka koji se pario sa jednom zenkom uzeo sam da ga odmorim tj nije druga ni bila spremna isto sam ga hranio ali sad kad je ova spremna on nece ni da je pipne kad je sam u kavezu peva veseo je nju sam upario sa drugim i nisam imao nikakvih problema sta da radim sa ovim sto nece
|
|
 | |
Markoni

Broj poruka: 19 Datum upisa: 06.01.2012 Godina: 12 Lokacija: Sremska Mitrovica
 | Naslov: Re: Priprema za parenje kanarinaca Pet Jan 06, 2012 1:47 pm | |
| Zdravo svima da se predstavin ja sam Marko i gajim papagaje i egzote a ocu da se oprobam u kanarincima pa bi molio velike majstore da mi objasne kako da raspoznam polove i kako da budem uspesan u parenju tj sve sto je potrebno za parenje kanarinaca |
|
 | |
skorkovic

| Naslov: Re: Priprema za parenje kanarinaca Pet Jan 06, 2012 2:56 pm | |
| Pozdrav Marko. Trebao si da se predstavis u temi Upoznavanje. Ali nadam se da nije veliki problem sto si to ovde uradio. Polovi se razlikuju po pesmi. Muzjak peva, dok zenka samo ponekad ispusti po neki zvuk, cvrkut i sl. O parenju(razmnozavanju kanarinaca) ti je sve napisano u ovoj temi i ako te zanima procitaj od pocetka svaki post i sve ce ti biti jasno. pozdrav |
|
 | |
Markoni

| Naslov: Re: Priprema za parenje kanarinaca Pet Jan 06, 2012 3:37 pm | |
| Hvala a jel moze nekako jos da se prepozna?? |
|
 | |
skorkovic

| Naslov: Re: Priprema za parenje kanarinaca Pet Jan 06, 2012 3:47 pm | |
| Pa pocetnik ne moze nikako vise |
|
 | |
Alexandar

Broj poruka: 667 Datum upisa: 23.12.2009 Godina: 33 Lokacija: Kragujevac
 | Naslov: Re: Priprema za parenje kanarinaca Pet Jan 06, 2012 10:54 pm | |
| to je najsigurniji metod sve ostalo je nesigurno |
|
 | |
Markoni

| Naslov: Re: Priprema za parenje kanarinaca Sub Jan 07, 2012 9:14 am | |
| Hvala vam svima bio sam kod strucnjaka za ptice iz Sremske Mitrovice i on mi je rekao da se moze prepoznati zenka ima ravno dupe a muzijak ima ispupcenje a u svakom slucaju vam hvala. |
|
 | |
ticar

Broj poruka: 331 Datum upisa: 31.12.2009 Godina: 27 Lokacija: Zadar,hr
 | Naslov: Re: Priprema za parenje kanarinaca Sub Jan 07, 2012 9:56 am | |
| | Markoni :: | Hvala vam svima bio sam kod strucnjaka za ptice iz Sremske Mitrovice i on mi je rekao da se moze prepoznati zenka ima ravno dupe a muzijak ima ispupcenje a u svakom slucaju vam hvala. |
sad bi već tako i trebalo biti jer je već 1 mjesec,ženki ide kako ti kažeš dupe prema repu a mužijaku ravno prema gore kad se gleda u drob,možeš i napipati ćepić
|
|
 | |
Markoni

| Naslov: Re: Priprema za parenje kanarinaca Sub Jan 07, 2012 6:42 pm | |
| |
|
 | |
| | Priprema za parenje kanarinaca | |
|