| Pravila foruma | 1. Zabranjeno je vredjanje po bilo kom osnovu
2. Zabranjeno je slati privatne poruke i poruke na forumu u vidu spamova i reklamiranja
3. Zabranjeno je postavljati autorske tekstove a da ne ostavite i link odakle je preuzet
4. Lazno predstavljanje i koriscenje tudjih identiteta kao i dupli nalozi
5. Koristiti vulgarne izraze
6. Krsenje privatnosti tj postavljati podatke trecih lica bez njihove dozvole
7. Mogucnost slanja privatnih poruka dobijate posle 20te poruke na forumu
8. Oglasavanje na forumu je strogo zabranjeno, osim u delu predvidjenom za to (za oglasavanje morate da ispunite uslov od 20 poruka na forumu a onda se javite administratoru foruma) |
| www.sekcija-pticara.rs | | Od skora smo postali oficijelni forum sajta sekcije pticara Subotice pa sve ujedno pozivam da posete sajt |
| http://www.sof.rs/ | | Zvaničan sajt SOF-a |
| | Prijatelj foruma sajt o standardu zebraste zebe http://www.wix.com/vedranmatkovicos/szz# |
| | |
| Autor | Poruka |
|---|
dalibor

Broj poruka: 237 Datum upisa: 06.04.2010 Godina: 31 Lokacija: Kragujevac
 | Naslov: "satinete" Pon Maj 03, 2010 4:53 pm | |
| |
|  | | Vasa YA HABIBI YA AEINI

Broj poruka: 1396 Datum upisa: 28.03.2010 Godina: 26 Lokacija: Srbija-Vranje RS 7-64
 | Naslov: Re: "satinete" Pon Avg 30, 2010 8:28 pm | |
| _________________ http://www.youtube.com/watch?v=DOeR8Fp6Fes
"KAKVA BI TIŠINA NASTALA KAD BI LJUDI GOVORILI SAMO ONO ŠTO ZNAJU"
|
|  | | Vasa YA HABIBI YA AEINI

Broj poruka: 1396 Datum upisa: 28.03.2010 Godina: 26 Lokacija: Srbija-Vranje RS 7-64
 | Naslov: Re: "satinete" Pon Avg 30, 2010 8:29 pm | |
| _________________ http://www.youtube.com/watch?v=DOeR8Fp6Fes
"KAKVA BI TIŠINA NASTALA KAD BI LJUDI GOVORILI SAMO ONO ŠTO ZNAJU"
|
|  | | Toni
Broj poruka: 8 Datum upisa: 24.10.2010 Lokacija: Svilajnac
 | Naslov: Re: "satinete" Pon Okt 25, 2010 5:28 pm | |
| pozrav odgaivacima ove lepe rase stvaio bih neku sliku od mojih ptica ali neznam kako pa ako bi mi neko pomogao bio bih mu zahvalan  )))))) pozdrav toni |
|  | | Slobodan Kovačevski
Broj poruka: 1 Datum upisa: 02.11.2010
 | Naslov: Re: "satinete" Uto Nov 02, 2010 8:05 am | |
| Neznam dali je ovo pravo mesto ali pokušaću sa pitanjem. Ali pre svega da kažem da je izgled golubova na fotografijama izuzetno lep. Volim ukrasne golubove, satinete, blondinete i bluete kao i novosadske mevice. Zato želim da dobijem kontakt adresu od odgajivača ovih golubova, kao i kada se održava sajam i izložba golubova i sitne živine u Srbiji u 2011 godini. Pozdrav, Slobodan
|
|  | | DJAPE 030

Broj poruka: 12 Datum upisa: 16.01.2011 Godina: 38 Lokacija: Bor, Serbia
 | Naslov: Re: "satinete" Pon Jan 17, 2011 7:12 pm | |
| Pozdrav za Dalibora!!! Ptice su prelepe!!! I sam imam par satineta i 6-7 blueta, mesavina starog i novog tipa!!! |
|  | | MILAN

Broj poruka: 317 Datum upisa: 26.08.2010 Godina: 20 Lokacija: BEZDAN
 | Naslov: Re: "satinete" Uto Jan 18, 2011 12:46 pm | |
| Voleo bih da mi neko objasni kako razlikovati satinetu od blodinete...nisam stručnjak za golubove, a hteo bi da saznam nesto vise o ove 2 rase i njihvim tipovima...hvala Pozdrav Zna li neko za neki sajt o njima? |
|  | | dalibor

| Naslov: Re: "satinete" Sre Jan 19, 2011 11:46 am | |
| pozdrav DJAPE 030,hvala na komplimentima za slike i voleo bi da postavis slike tvojih golubova da ih vidimo |
|  | | dalibor

| Naslov: Re: "satinete" Sre Jan 19, 2011 12:20 pm | |
| pozzz MILANE nije ih tesko razlikovati,u principu sam naziv blondineta govori da na tom tipu golubova preovladavaju razne nijanse plave(sive) boje dok se kod satineta krila razlikuju od tela i u zavisnosti od boje ,krila su im prkrivena krljustima kao na prve dve slike koje je postavio Vasa,a razlika starog i novog tipa je ocigledna pogledaj moje slike i slike koje je postavio Vasa,ovo ti pisem u najkracim crtama i najjednostavnije svojim recima da ne citiram neki od standarda jer ima da se pise,a ti kad te nanese put u Kragujevac svrati pa na tenane da se ispricamo... |
|  | | Alexandar

Broj poruka: 667 Datum upisa: 23.12.2009 Godina: 33 Lokacija: Kragujevac
 | Naslov: Re: "satinete" Sre Jan 19, 2011 6:26 pm | |
| Imam jedno pitanje koji broj alki ide za satinete? |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| | Ko je trenutno na forumu | Imamo 24 korisnika na forumu: 4 Registrovanih, 0 Skrivenih i 20 Gosta :: 2 Provajderi Laza, parrots, szozs, ticarNajviše korisnika na forumu ikad bilo je 105 dana Pon Apr 23, 2012 8:47 pm |
|