| | Koje sredstvo protiv vasi i perojeda?????? | |
|
| Autor | Poruka |
|---|
Vasa YA HABIBI YA AEINI

Broj poruka: 1396 Datum upisa: 28.03.2010 Godina: 26 Lokacija: Srbija-Vranje RS 7-64
 | Naslov: Koje sredstvo protiv vasi i perojeda?????? Pon Maj 24, 2010 7:07 pm | |
| Sto se tice golubova prskam i golubove i njihove rafove AVISAN sredstvom i EXTRA je , ne samo da unistava perojede nego unistava i sve bube i paukove u okolini. E sad me interesuje radi preventive hteo bih da naprskam ptice (guldove,kanarinke,magelana,stiglice) i njihove kaveze ali ne znam sa cim. Pitao sam proizvodjaca Eko San koji pakuje AVISAN i rekao mi je da mogu bilo koju pticu ali kad vidim kako okolo padaju bube i pauci ne bih se usudio da prskam male ptice sa tim sredstvom a na njemu pise da je otrovan samo za insekte i pcele. Kojim sredstvom naprskati ptice i kaveze ili ako ima neko sredstvo da im sipem u vodu i da se okupaju pozz _________________ http://www.youtube.com/watch?v=DOeR8Fp6Fes
"KAKVA BI TIŠINA NASTALA KAD BI LJUDI GOVORILI SAMO ONO ŠTO ZNAJU"
|
|
 | |
sasaznas

Broj poruka: 66 Datum upisa: 27.12.2009 Godina: 41 Lokacija: Bijeljina RS BiH
 | Naslov: Re: Koje sredstvo protiv vasi i perojeda?????? Pon Maj 24, 2010 7:27 pm | |
| pogledaj da li na uputstvu pise da li je otrovan za toplokrvne zivotinje ako nije mozes prskati a u apoteci imas sprej za bebe protiv vasi dobro se pokazao |
|
 | |
Sladjan

Broj poruka: 30 Datum upisa: 05.03.2010 Godina: 42 Lokacija: Kragujevac Ilicevo SRB 10-77
 | Naslov: Re: Koje sredstvo protiv vasi i perojeda?????? Uto Maj 25, 2010 7:40 am | |
| Slobodno mozes da prskas sve ptice,ja ga koristim godinama prskaj ispod krila malo iznad i spod vrata takodje ispod repa i iznad,samo pazi malo oci ima sada nesto bolje od avisana a zove se ARDAP fantastican je dovoljno je da iz kaveza izvadis samo vodu i hranu i da direktno preko kaveza prskas i pticu i kavez,posle par minuta vratis i vodu i hranu,nema nikakvih problema,dovoljno je jednom mesecno poprskati i resio si se svih parazita. |
|
 | |
Sladjan

Broj poruka: 30 Datum upisa: 05.03.2010 Godina: 42 Lokacija: Kragujevac Ilicevo SRB 10-77
 | Naslov: Re: Koje sredstvo protiv vasi i perojeda?????? Uto Maj 25, 2010 7:44 am | |
| samo da dodam mozes sa njim prskati i golubove,protiv perojeda i pipe,mada ja koristim za perojed ampule za prskanje kerova proti buva mnogo dobra stvar,jedna ampula na litar vode izprskas golubove pumpicom i resio si se perojeda a takodje i pipe. |
|
 | |
jevca5

Broj poruka: 106 Datum upisa: 21.05.2010 Godina: 42 Lokacija: svrljig/nis
 | Naslov: Re: Koje sredstvo protiv vasi i perojeda?????? Čet Maj 27, 2010 9:48 pm | |
| ja koristim za prskanje ptica protiv vasi supitoks koji se koristi za ljude i koristim permagadin c koji sluzi za zivotinje permagadinom sam eksperimentisao tako sto sam ga 7 dana zaredom davao u vodi za pice jos pre tri godine jednoj florki sa kojom radim i danas sto definitivno znaci da pticama ne smeta. bocica permagadina c je plasticna 10 ml i ide na 10 kg vode. pozdrav od jevca. |
|
 | |
jevca5

Broj poruka: 106 Datum upisa: 21.05.2010 Godina: 42 Lokacija: svrljig/nis
 | Naslov: Re: Koje sredstvo protiv vasi i perojeda?????? Pon Maj 31, 2010 7:35 pm | |
| evo slikao sam permagadin c koji ja najcesce upotrebljavam.prodaje ga neki tip iz sapca ,salje pouzecem. http://img217.imageshack.us/img217/9140/permagadin.jpg http://img294.imageshack.us/img294/4111/permagadinc.jpg ja sam u petak narucio za sebe salje najmanje 10 bocica po 65 din. ako neko zeli dacumu br. tel. zelim smrt svim vaskama.
pozdrav od jevca. |
|
 | |
Siskin

Broj poruka: 35 Datum upisa: 30.03.2010 Godina: 25 Lokacija: BiH
 | Naslov: Re: Koje sredstvo protiv vasi i perojeda?????? Čet Jun 03, 2010 4:47 pm | |
| | Sladjan :: | | samo da dodam mozes sa njim prskati i golubove,protiv perojeda i pipe,mada ja koristim za perojed ampule za prskanje kerova proti buva mnogo dobra stvar,jedna ampula na litar vode izprskas golubove pumpicom i resio si se perojeda a takodje i pipe. |
Ovo za pse - je li misliš na FRONTLINE COMBO (zelenu ampulu)??
A pitanje za sve koji poznaju ovu temu - jeste li čuli za NEGUVON PRAH - kako vam se on pokazao? To sam sinoć negdje pročitao da je i on dobar protiv vaši i parazita... |
|
 | |
Sladjan

| Naslov: Re: Koje sredstvo protiv vasi i perojeda?????? Sub Jun 05, 2010 8:14 am | |
| ja koristim NEOSTOMOSAN ampula je braon boje,pokazala se odlicno. |
|
 | |
| | Koje sredstvo protiv vasi i perojeda?????? | |
|