Forum za ljubitelje ptica

PrijemGalerijaRegistruj sePristupi
Pravila foruma
1. Zabranjeno je vredjanje po bilo kom osnovu
2. Zabranjeno je slati privatne poruke i poruke na forumu u vidu spamova i reklamiranja
3. Zabranjeno je postavljati autorske tekstove a da ne ostavite i link odakle je preuzet
4. Lazno predstavljanje i koriscenje tudjih identiteta kao i dupli nalozi
5. Koristiti vulgarne izraze
6. Krsenje privatnosti tj postavljati podatke trecih lica bez njihove dozvole
7. Mogucnost slanja privatnih poruka dobijate posle 20te poruke na forumu
8. Oglasavanje na forumu je strogo zabranjeno, osim u delu predvidjenom za to (za oglasavanje morate da ispunite uslov od 20 poruka na forumu a onda se javite administratoru foruma)
www.sekcija-pticara.rs
Od skora smo postali oficijelni forum sajta sekcije pticara Subotice pa sve ujedno pozivam da posete sajt
http://www.sof.rs/
Zvaničan sajt SOF-a
Prijatelj foruma sajt o standardu zebraste zebe http://www.wix.com/vedranmatkovicos/szz#

Delite | 

Koje sredstvo protiv vasi i perojeda??????

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole 
AutorPoruka
Vasa
YA HABIBI YA AEINI

Broj poruka: 1396
Datum upisa: 28.03.2010
Godina: 26

PočaljiNaslov: Koje sredstvo protiv vasi i perojeda??????   Pon Maj 24, 2010 7:07 pm

Sto se tice golubova prskam i golubove i njihove rafove AVISAN sredstvom i EXTRA je , ne samo da unistava perojede nego unistava i sve bube i paukove u okolini.
E sad me interesuje radi preventive hteo bih da naprskam ptice (guldove,kanarinke,magelana,stiglice) i njihove kaveze ali ne znam sa cim.
Pitao sam proizvodjaca Eko San koji pakuje AVISAN i rekao mi je da mogu bilo koju pticu ali kad vidim kako okolo padaju bube i pauci ne bih se usudio da prskam male ptice sa tim sredstvom a na njemu pise da je otrovan samo za insekte i pcele.
Kojim sredstvom naprskati ptice i kaveze ili ako ima neko sredstvo da im sipem u vodu i da se okupaju
pozz

"KAKVA BI TIŠINA NASTALA KAD BI LJUDI GOVORILI SAMO ONO ŠTO ZNAJU"
Nazad na vrh Ići dole
sasaznas

Broj poruka: 66
Datum upisa: 27.12.2009
Godina: 41

PočaljiNaslov: Re: Koje sredstvo protiv vasi i perojeda??????   Pon Maj 24, 2010 7:27 pm

pogledaj da li na uputstvu pise da li je otrovan za toplokrvne zivotinje ako nije mozes prskati a u apoteci imas sprej za bebe protiv vasi dobro se pokazao
Nazad na vrh Ići dole
Sladjan

Broj poruka: 30
Datum upisa: 05.03.2010
Godina: 42

PočaljiNaslov: Re: Koje sredstvo protiv vasi i perojeda??????   Uto Maj 25, 2010 7:40 am

Slobodno mozes da prskas sve ptice,ja ga koristim godinama prskaj ispod krila malo iznad i spod vrata takodje ispod repa i iznad,samo pazi malo oci ima sada nesto bolje od avisana a zove se ARDAP fantastican je dovoljno je da iz kaveza izvadis samo vodu i hranu i da direktno preko kaveza prskas i pticu i kavez,posle par minuta vratis i vodu i hranu,nema nikakvih problema,dovoljno je jednom mesecno poprskati i resio si se svih parazita.
Nazad na vrh Ići dole
Sladjan

PočaljiNaslov: Re: Koje sredstvo protiv vasi i perojeda??????   Uto Maj 25, 2010 7:44 am

samo da dodam mozes sa njim prskati i golubove,protiv perojeda i pipe,mada ja koristim za perojed ampule za prskanje kerova proti buva mnogo dobra stvar,jedna ampula na litar vode izprskas golubove pumpicom i resio si se perojeda a takodje i pipe.
Nazad na vrh Ići dole
jevca5

Broj poruka: 106
Datum upisa: 21.05.2010

PočaljiNaslov: Re: Koje sredstvo protiv vasi i perojeda??????   Čet Maj 27, 2010 9:48 pm

ja koristim za prskanje ptica protiv vasi supitoks koji se koristi za ljude i
koristim permagadin c koji sluzi za zivotinje
permagadinom sam eksperimentisao tako sto sam ga 7 dana zaredom davao u vodi za pice jos pre tri godine jednoj florki sa kojom radim i danas
sto definitivno znaci da pticama ne smeta. bocica permagadina c je plasticna 10 ml i ide na 10 kg vode.

pozdrav od jevca.
Nazad na vrh Ići dole
jevca5

Broj poruka: 106
Datum upisa: 21.05.2010

PočaljiNaslov: Re: Koje sredstvo protiv vasi i perojeda??????   Pon Maj 31, 2010 7:35 pm

evo slikao sam permagadin c koji ja najcesce upotrebljavam.prodaje ga neki tip iz sapca ,salje pouzecem.
http://img217.imageshack.us/img217/9140/permagadin.jpg
http://img294.imageshack.us/img294/4111/permagadinc.jpg
ja sam u petak narucio za sebe salje najmanje 10 bocica po 65 din.
ako neko zeli dacumu br. tel. zelim smrt svim vaskama.

pozdrav od jevca.
Nazad na vrh Ići dole
Siskin

Broj poruka: 35
Datum upisa: 30.03.2010
Godina: 25

PočaljiNaslov: Re: Koje sredstvo protiv vasi i perojeda??????   Čet Jun 03, 2010 4:47 pm

Sladjan ::
samo da dodam mozes sa njim prskati i golubove,protiv perojeda i pipe,mada ja koristim za perojed ampule za prskanje kerova proti buva mnogo dobra stvar,jedna ampula na litar vode izprskas golubove pumpicom i resio si se perojeda a takodje i pipe.

Ovo za pse - je li misliš na FRONTLINE COMBO (zelenu ampulu)??

A pitanje za sve koji poznaju ovu temu - jeste li čuli za NEGUVON PRAH - kako vam se on pokazao? To sam sinoć negdje pročitao da je i on dobar protiv vaši i parazita...
Nazad na vrh Ići dole
Sladjan

PočaljiNaslov: Re: Koje sredstvo protiv vasi i perojeda??????   Sub Jun 05, 2010 8:14 am

ja koristim NEOSTOMOSAN ampula je braon boje,pokazala se odlicno.
Nazad na vrh Ići dole

Koje sredstvo protiv vasi i perojeda??????

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Similar topics

-
» Koje sredstvo protiv vasi i perojeda??????
» BUVE - nasi veciti ne prijatelji
» Leptir zeba
» Krpelji i buve
» Dezinfekciono sredstvo.

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Avikultura :: Odrzavanje :: Nega i zaštita ptica :: Preventiva-Vakcinacija-