Forum za ljubitelje ptica

PrijemGalerijaRegistruj sePristupi
Pravila foruma
1. Zabranjeno je vredjanje po bilo kom osnovu
2. Zabranjeno je slati privatne poruke i poruke na forumu u vidu spamova i reklamiranja
3. Zabranjeno je postavljati autorske tekstove a da ne ostavite i link odakle je preuzet
4. Lazno predstavljanje i koriscenje tudjih identiteta kao i dupli nalozi
5. Koristiti vulgarne izraze
6. Krsenje privatnosti tj postavljati podatke trecih lica bez njihove dozvole
7. Mogucnost slanja privatnih poruka dobijate posle 20te poruke na forumu
8. Oglasavanje na forumu je strogo zabranjeno, osim u delu predvidjenom za to (za oglasavanje morate da ispunite uslov od 20 poruka na forumu a onda se javite administratoru foruma)
www.sekcija-pticara.rs
Od skora smo postali oficijelni forum sajta sekcije pticara Subotice pa sve ujedno pozivam da posete sajt
http://www.sof.rs/
Zvaničan sajt SOF-a
Prijatelj foruma sajt o standardu zebraste zebe http://www.wix.com/vedranmatkovicos/szz#

Delite | 

Zemljotres ...

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole 
Idi na stranu : 1, 2, 3  Sledeći
AutorPoruka
Bogdanik

Broj poruka: 555
Datum upisa: 28.12.2009
Godina: 23

PočaljiNaslov: Zemljotres ...   Sre Nov 03, 2010 7:55 am

Iako je bio slab i epicentar bio daleko od mene sada vidim oko desetak ptica bacilo po 4,5 letna pera. Sinoc kao da sam znao dao sam vitamin u vodu da malo ublazi sok i ubrza oporavak. Zanimljivo da neke i dalje pevaju.Kako su prosle vase ptice?
Nazad na vrh Ići dole
dr.nenad86
ministar bez fotelje

Broj poruka: 2243
Datum upisa: 21.12.2009
Godina: 26

PočaljiNaslov: Re: Zemljotres ...   Sre Nov 03, 2010 1:05 pm

A da li mislite da je epicentar bio slucajno u Kraljevu........... Laughing

Ne bi me cudilo da ovih dana bude nekih stotinak kilometara od NIsa istocno....

Pozdrav cheers
Nazad na vrh Ići dole
Sale77-Nis

Broj poruka: 853
Godina: 34

PočaljiNaslov: Re: Zemljotres ...   Sre Nov 03, 2010 3:43 pm

Ja sam se danas cuo sa nasim clanom Grujom koji je iz Kraljeva kaze decko da je bio haos a epicentar nije bio u Kraljevu nego pored ali uvek kako biva na zalost i tugu bilo je i zrtava!!!!

Broj poruka: 13
Datum upisa: 01.11.2010

PočaljiNaslov: Re: Zemljotres ...   Sre Nov 03, 2010 3:46 pm

Evo su poceli i oko mostara zemljotresi u pola minute nekoliko slabijih a ptice u kafezima i letaljkama da polude valjda ce se smiriti Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
rtomek

Broj poruka: 679
Datum upisa: 27.12.2009
Godina: 37

PočaljiNaslov: Re: Zemljotres ...   Sre Nov 03, 2010 4:50 pm

Nažalost desilo se šta se desilo ...nadaj mo se da će na ovom i stati i da neće biti ponovnih zemljotresa
Ukoliko ima među forumašima neko ko je pretrpeo štetu u ovim nemilim događajima i misli da bi mi,na bilo koji način mogli da pomognemo slobodno da se javi , pokušaćemo da nađemo rešenje da pomognemo !

pozdrav ROBY
Nazad na vrh Ići dole
Rea

Broj poruka: 655
Datum upisa: 31.10.2010
Godina: 38

PočaljiNaslov: Re: Zemljotres ...   Sre Nov 03, 2010 5:05 pm

Nazalost samo nekih pet minuta pre udara , posto sam gledala teve cula sam kako mi ptice divljaju po voalijerama a i one unutra rucno hranjene . Prvo sam pomislila da su mozda komsinske macke dosle da nesto letece ulove ako uspeju , ali kada sam istrcala napolje naravno nije bilo nigde nikog . Popalila sam svetla kako bi one koje su izasle iz kuca i sisle sa jaja mogle lako da se vrate . Setkala sam dokle god se jadni nisu smirili bilo je udaranja o zicu i krestanja haos . Koliko sam se vratila u krevet kad ono udarna vest na ekranu . U mom mestu se nije nista desilo i nije niko nista osetio ni od ukucana moje porodice . Od jutros samo razmisljam koliko o ljudima tamo toliko pa jos i vise o pticama koje sam tamo prodala to su rucno hranjeni mezimci i nebi znali da se snadju van bez pomoci ljudi . za mnoge od nas je ovo dokaz da treba da zahvalimo svim svecima sto imamo stvorenja koja mogu da predvide i ono sto tehnologija moze da potvrdi . Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Alexandar

Broj poruka: 667
Datum upisa: 23.12.2009
Godina: 33

PočaljiNaslov: Re: Zemljotres ...   Sre Nov 03, 2010 5:20 pm

Bogami u Kragujevcu je dobro drmalo.
A sto se tice ptica cinimi se da su OK, nisu bacili perije i pevaju normalno.
Mozda kanarinci to podnose bolje od drugih vrsta ?
Nazad na vrh Ići dole
dalibor

Broj poruka: 237
Datum upisa: 06.04.2010
Godina: 31

PočaljiNaslov: Re: Zemljotres ...   Sre Nov 03, 2010 6:53 pm

Ni ja nisam primetio nikakve promene ni kod kanarinaca ni kod dijamantskih golubica...
Nazad na vrh Ići dole
Bogdanik

Broj poruka: 555
Godina: 23

PočaljiNaslov: Re: Zemljotres ...   Sre Nov 03, 2010 7:18 pm

Post sam napisao na brzinu, sada posle prebrojavanja perja mogu da kazem da je samo jedan nagrabusio i ostao bez 6 pera u oba krila ma da ipak peva. Kanarinci i ptice u letelici nisu reagovale tj nisu bacale pera. Ne znam dal se treslo ali ima stotinak km od Kv i Le.
Nazad na vrh Ići dole
SALE KV

Broj poruka: 69
Datum upisa: 31.07.2010
Godina: 31

PočaljiNaslov: Re: Zemljotres ...   Sre Nov 03, 2010 9:24 pm

ljudi pozdrav za sve forumase,Kraljevo i okolina su danas izgledali gore nego za vreme bombardovanja,kuce bez krovova,staklo i lom po ulicama,napukle kuce i popadali dimnjaci,jezivo.ja srecom nisam imao nikakve stete,mada mi nije bilo svejedno jer imam malu bebu i trebalo je sici sa drugog sprata kuce a ne uplasiti je,a napolju kao u horor filmu-totalni mrak,a nebo puno ptica koje lete na sve strane,strasno.
Nazad na vrh Ići dole

Zemljotres ...

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh 
Strana 1 od 3Idi na stranu : 1, 2, 3  Sledeći

Similar topics

-
» Zemljotres ...
» Zemljotres!

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Avikultura :: Razno-