Pozdrav svima.Grujo a odakle si ti?Ja sam samo 6 km udaljen od epicentra,tj Vitanovca,steta mi je ravna nuli,mada je bas dobro prodrmalo,glavni talas je nekako otisao iz Vitanovca ka Kraljevu i tamo haos napravio,a ovamo prema meni je bilo dosta slabije jer nista nije ruseno,na nekim starim kucama dimnjaci i tako nesto.
Svi kazu da zivotinje nisu reagovale pred ovaj zemljotres,i nikom nije jasno zasto jer sam cuo price da su pre kokoske pred zemljotres izletale iz kokosara i krestale,medjutim sada nista,samo su psi lajali kao ludi ali tek posle zemljotresa,medjutim moje kuce se nije culo,ja sam odmah izasao napolje da vidim jer mi je zivina u redu,medjutim vidim da su sve u kokosaru i miruju,samo su mi se misirke razletele po mraku gde su znale,spavale su mi na drvetu pa su neke pale na zemlju,valjda ih zbacio zemljotres od potresa onda su se poplasile kada je komsijsko kuce proslo pored njih i onda su odletele i nestale u mraku,video sam da nema sanse da ih nadjem i vratio sma se u sobu.Ujutru su bile po komsijskim kucama i drvecu i sve su dosle kuci.Tigrica mi je ujutru kad sam je izneo napolje bila skroz zgucena i preplasena ali to je verovatno i zato sto je bio zemljotres u 6 sati a ja sam je odmah posle izneo,ali se brzo oporavila,nisam primetio da joj je opalo neko pero,mada se i mitari u zadnje vreme pa ne bih ni povezao to sa tim.