| Pravila foruma | 1. Zabranjeno je vredjanje po bilo kom osnovu
2. Zabranjeno je slati privatne poruke i poruke na forumu u vidu spamova i reklamiranja
3. Zabranjeno je postavljati autorske tekstove a da ne ostavite i link odakle je preuzet
4. Lazno predstavljanje i koriscenje tudjih identiteta kao i dupli nalozi
5. Koristiti vulgarne izraze
6. Krsenje privatnosti tj postavljati podatke trecih lica bez njihove dozvole
7. Mogucnost slanja privatnih poruka dobijate posle 20te poruke na forumu
8. Oglasavanje na forumu je strogo zabranjeno, osim u delu predvidjenom za to (za oglasavanje morate da ispunite uslov od 20 poruka na forumu a onda se javite administratoru foruma) |
| www.sekcija-pticara.rs | | Od skora smo postali oficijelni forum sajta sekcije pticara Subotice pa sve ujedno pozivam da posete sajt |
| http://www.sof.rs/ | | Zvaničan sajt SOF-a |
| | Prijatelj foruma sajt o standardu zebraste zebe http://www.wix.com/vedranmatkovicos/szz# |
| | | Najbolji clan Foruma Avikulture u 2010 god | |
| |
| Autor | Poruka |
|---|
dr.nenad86 ministar bez fotelje

Broj poruka: 2243 Datum upisa: 21.12.2009 Godina: 26 Lokacija: Niš
 | Naslov: Najbolji clan Foruma Avikulture u 2010 god Pet Dec 24, 2010 1:46 pm | |
| Poštovani, odlucili smo da ove godine izaberemo najboljeg clana na Forumu Avikultura i da to od ove godine postane tradicija. Nećemo davati nikakve propozicije, glasajte po sopstvenim osećanjima, simpatijama i sopstvenoj intuiciji. Neka vam kao merilo budu diskusije, način izražavanja, duhovitost, stručnost, dobar duh, pozitivnost i ukupna aktivnost na Forumu. Budite objektivni i prema sebi i prema drugima. PRAVO GLASA IMAJU SVI CLANOVI AVIKULTURE, SAMO STO SE ZA TITULU "NAJBOLJI CLAN U 2010 GOD" IZUZIMAJU ADMINISTRATORI, MODERATORI I UREDNICI..... ONI MOGU GLASATI ALI SE ZA NJIH NE MOZE GLASATI, KAKO BI SVE BILO POSTENO I FER PLAY... Dakle počnite od danas. Biramo najboljeg clana na Forumu Avikultura. Glasanje završavamo 06.01.2011 godine u ponoć. Reziltati ce biti objavljeni za Bozic. Forum Avikultura će za najboljeg clana koji ponese titulu " NAJBOLJI NA AVIKULTURI U 2010 GOD" obezbediti skromnu nagradu, a posto se za Bozic daruju pokloni, tako ce i biti, za Bozic cemo proglasiti pobednika i darovacemo ga skoromnim poklonom. Izvolite,predlazite,obrazlazite. Jedino, molim vas, ne komentarisite tudji izbor. Forumasi biraju. Pozdrav |
|  | | dr.nenad86 ministar bez fotelje

Broj poruka: 2243 Datum upisa: 21.12.2009 Godina: 26 Lokacija: Niš
 | Naslov: Re: Najbolji clan Foruma Avikulture u 2010 god Sub Dec 25, 2010 2:39 am | |
| Ajd da ja prvi krenem sa glasanjem, posto vidim da se niko ne javlja a tema se posecuje.... Moj glas dajem kolegi sa foruma Rasku.................. Uvek je na svim berzama i izlozbama prisutan i uvek nas forum obogati svezim i aktuelnim fotkama sa tih izlozbi i berzi..... Za sada je to dovoljno, da ne nabrajam dalje, ima toga dosta od pozitivnih ljudskih vrlina do kolegijalnosti, preko drugarstva i ostalih pozitivnih pticarskih osobina koje poseduje...... Pozdrav |
|  | | Rale

Broj poruka: 281 Datum upisa: 26.12.2009 Godina: 37 Lokacija: Backa Palanka Vojvodina
 | Naslov: Re: Najbolji clan Foruma Avikulture u 2010 god Sub Dec 25, 2010 12:02 pm | |
| Pozdrav svim forumasima moj glas ide za REA ( Karolina) Nije dugo na forumu ali je veoma aktivna i u mnogome je ozivela i osvezila teme vezane za papagaje sa kvalitetnim postovima Naravno i najaktivnija dama na forumu |
|  | | Vasa YA HABIBI YA AEINI

Broj poruka: 1396 Datum upisa: 28.03.2010 Godina: 26 Lokacija: Srbija-Vranje RS 7-64
 | Naslov: Re: Najbolji clan Foruma Avikulture u 2010 god Sub Dec 25, 2010 1:09 pm | |
| Moj glas ide za Rea , ne bih sad da nabrajam razloge jer i ne pise da treba  , ali kao sto Rale kaze najaktivnija dama na forumu i naravno da moj stav dzentlmena ne dozvoljava da je preskocim .... pozdrav _________________ http://www.youtube.com/watch?v=DOeR8Fp6Fes
"KAKVA BI TIŠINA NASTALA KAD BI LJUDI GOVORILI SAMO ONO ŠTO ZNAJU"
|
|  | | Lale

Broj poruka: 35 Datum upisa: 01.12.2010
 | Naslov: Re: Najbolji clan Foruma Avikulture u 2010 god Sub Dec 25, 2010 1:19 pm | |
| Dobar Dan drage kolege i forumasi ja moj glas dajem Rei - Karolini.
|
|  | | papayajamaica

Broj poruka: 199 Datum upisa: 10.04.2010 Godina: 32 Lokacija: Arandjelovac
 | Naslov: Re: Najbolji clan Foruma Avikulture u 2010 god Sub Dec 25, 2010 4:28 pm | |
| Pozdrav svima, slozicu se sa prethodnim glasovima, tako da moj glas ide Rei  |
|  | | Dacha

Broj poruka: 23 Datum upisa: 20.12.2010 Godina: 33 Lokacija: Beograd
 | Naslov: Re: Najbolji clan Foruma Avikulture u 2010 god Sub Dec 25, 2010 8:07 pm | |
| pozdrav posto nema puno dama na forumu narocito ne ovako aktivnih ko sto rekose Vasa i Rale, ja cu isto svoj glas dati Rei |
|  | | Danijel

Broj poruka: 805 Datum upisa: 29.12.2009 Godina: 31 Lokacija: Srbija-Vranje
 | Naslov: Re: Najbolji clan Foruma Avikulture u 2010 god Sub Dec 25, 2010 8:24 pm | |
| |
|  | | Sale77-Nis

Broj poruka: 853 Datum upisa: 28.12.2009 Godina: 34 Lokacija: Nis -Srbija
 | Naslov: Re: Najbolji clan Foruma Avikulture u 2010 god Sub Dec 25, 2010 9:34 pm | |
| Ja glasam za VELJU VA _________________ Kaja i Kalina
|
|  | | Alexandar

Broj poruka: 667 Datum upisa: 23.12.2009 Godina: 33 Lokacija: Kragujevac
 | Naslov: Re: Najbolji clan Foruma Avikulture u 2010 god Sub Dec 25, 2010 10:13 pm | |
| I moj glas ide Rei |
|  | | | | Najbolji clan Foruma Avikulture u 2010 god | |
|
Similar topics |  |
|
| | Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| | Ko je trenutno na forumu | Imamo 34 korisnika na forumu: 4 Registrovanih, 0 Skrivenih i 30 Gosta :: 2 Provajderi David96, Laza, Luckyboy, rado7radoNajviše korisnika na forumu ikad bilo je 105 dana Pon Apr 23, 2012 8:47 pm |
|