| Pravila foruma | 1. Zabranjeno je vredjanje po bilo kom osnovu
2. Zabranjeno je slati privatne poruke i poruke na forumu u vidu spamova i reklamiranja
3. Zabranjeno je postavljati autorske tekstove a da ne ostavite i link odakle je preuzet
4. Lazno predstavljanje i koriscenje tudjih identiteta kao i dupli nalozi
5. Koristiti vulgarne izraze
6. Krsenje privatnosti tj postavljati podatke trecih lica bez njihove dozvole
7. Mogucnost slanja privatnih poruka dobijate posle 20te poruke na forumu
8. Oglasavanje na forumu je strogo zabranjeno, osim u delu predvidjenom za to (za oglasavanje morate da ispunite uslov od 20 poruka na forumu a onda se javite administratoru foruma) |
| www.sekcija-pticara.rs | | Od skora smo postali oficijelni forum sajta sekcije pticara Subotice pa sve ujedno pozivam da posete sajt |
| http://www.sof.rs/ | | Zvaničan sajt SOF-a |
| | Prijatelj foruma sajt o standardu zebraste zebe http://www.wix.com/vedranmatkovicos/szz# |
| | | Spam zona (offtopic textovi) | |
| |
| Autor | Poruka |
|---|
malinois

Broj poruka: 58 Datum upisa: 01.01.2010 Godina: 41 Lokacija: Klek Hrvatska
 | Naslov: Re: Spam zona (offtopic textovi) Pet Jan 08, 2010 7:38 pm | |
| Treba uvesti da je najjaca berza zadnji dan svake izlozbe . |
|  | | sudimnja
Broj poruka: 38 Datum upisa: 07.03.2010
 | Naslov: Re: Spam zona (offtopic textovi) Uto Sep 07, 2010 4:02 pm | |
| Pošto po važećim zakonima u Srbiji svaka ptica mora biti obeležena kako bi mogli da je prodajete, menjate, transportujete ili javno izlažete Udruženje PPFE će izaći u susret svojim članovima i pomoći im u obeležavanju mladih ptica za 2011 godinu. Obeležavanje ptica vršiće se u skladu sa zakonima Srbije i po evropskim standardima. Cena obeležavanja jedne ptice ( prsten-alka za ptice) je 16 dinara. (proizvodjačka cena + porez) i udruženje neće zaračunavati nikakvu zaradu, najmanji broj alkica po članu je 20 komada, uplata ide na ŽR udruženja, prstenovi se naručuju jednom godišnje, rok za naručivanje i uplatu za 2011 godinu je 15. oktobar kad se zaključuju spiskovi. Podela alkica je u decembru mesecu. Molimo sve članove koji su zainteresovani da se na vreme jave. Sve detalje oko plaćanja i naručivanja možete videti u posebnoj temi za naše članove. Narode pre dva dana dobio sam e-mail sledece sadrzine> NAPOMENA: Ptice pevačice faune Evrope ne smatraju se legalnim samim tim što im se stavi prsten odgovarajuće veličine, da bi ptica bila legalna potrebno je da se ista prijavi preko našeg udruženja Ministarstvu. Stav ministarstva je da se prilikom legalizacije prihvate alke -prstenovi kojima su ptice obeležene U Srbiji od strane odgajivača tako da takve ptice sa prstenovima možete kasnije prijaviti. Što se tiče odrraslih ptica, obeležavanje će sprovesti ministarstvo pa apelujemo na gradjane da ne navlače na silu prstenove odraslim pticama i da ih ne uništavaju jer nema potrebe za tim. Detaljnije na Forumu [You must be registered and logged in to see this link.] vas.forumotion.com Da li neko zna o cemu je rec? Drugo pitanje je kakvo je stanje u pogledu drzanja ptica u stanovima u Nisu,jer u odgovorima koje ste mi dali nisam siguran sa stanjem po tom pitanju u Nisu. pozdrav svima |
|  | | dr.nenad86 ministar bez fotelje

Broj poruka: 2243 Datum upisa: 21.12.2009 Godina: 26 Lokacija: Niš
 | Naslov: Re: Spam zona (offtopic textovi) Uto Sep 07, 2010 4:19 pm | |
| Xaxaxxa, dobar ti ovaj foprum, volimo vas dragi penzioneri... Sudimnja, kakv forum takve i informacije... To ljudi samo priodaju maglu, napisali par nebuloza kojima veruju bar nebuloznih ljudi i to je to.... Ovo sto je napisano je ravno nuli, aja sam ti dao u Pp, odgovor na tvoje pitanje ....... Pozdrav i ne stavljaj viuse linkove foruma u temama, znam da nisi namerno, ali vise nemoj...... Pozdrav |
|  | | sudimnja
Broj poruka: 38 Datum upisa: 07.03.2010
 | Naslov: Re: Spam zona (offtopic textovi) Uto Sep 07, 2010 4:22 pm | |
| Ok hvala na informaciji,i meni je delovalo sumnjivo,poput prodaje magle, i izvinjavam se za link. Dobio sam pm,hvala jos jednom i pozdrav |
|  | | Laza

Broj poruka: 1132 Datum upisa: 20.12.2009 Godina: 24 Lokacija: Svilajnac
 | Naslov: Re: Spam zona (offtopic textovi) Uto Sep 07, 2010 4:25 pm | |
| Na ovom forumu nema govora u udruzenju PPFE, imaju svoj forum koga interesuju moze da ode tamo ukucajte u google i link ce izaci. Licno moje misljenje je citajuci ovaj post je da oni u skladu sa Zakonom RS obelezavaju divlje ptice... voleo bih da znam koji je to Zakon... Javice se neko pametniji od mene  |

| Naslov: blablablabla Uto Sep 07, 2010 4:25 pm | |
| Da da, procitaju ljudi, normalnim deluje odmah provaljeno, jer se zna ko je ko, anjihova propaganda je samo za one koji bas mnogo nisu obdareni za razmisljanje pa poveruju..... Kao ono "uclanite se kod nas u stranku, odma ce da vam bude bolje, tj namam a ne vama"...... tako od prilike to zvuci.... Pozdrav |
|  | | Vasa YA HABIBI YA AEINI

Broj poruka: 1396 Datum upisa: 28.03.2010 Godina: 26 Lokacija: Srbija-Vranje RS 7-64
 | Naslov: Re: Spam zona (offtopic textovi) Uto Dec 07, 2010 8:30 pm | |
| _________________ [You must be registered and logged in to see this link.]"KAKVA BI TIŠINA NASTALA KAD BI LJUDI GOVORILI SAMO ONO ŠTO ZNAJU" |

| |  | | LOGOPED

Broj poruka: 4 Datum upisa: 06.01.2011 Godina: 27 Lokacija: Beograd
 | Naslov: Re: Spam zona (offtopic textovi) Čet Jan 06, 2011 3:38 pm | |
| |
|  | | Srdjan

Broj poruka: 178 Datum upisa: 02.02.2010 Godina: 37 Lokacija: Niš
 | Naslov: Re: Spam zona (offtopic textovi) Sre Jan 12, 2011 9:04 pm | |
| Sale koje od ovih egzota fale u tvom ptičarniku?
|
|  | | | | Spam zona (offtopic textovi) | |
|
| | Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |