| Pravila foruma | 1. Zabranjeno je vredjanje po bilo kom osnovu
2. Zabranjeno je slati privatne poruke i poruke na forumu u vidu spamova i reklamiranja
3. Zabranjeno je postavljati autorske tekstove a da ne ostavite i link odakle je preuzet
4. Lazno predstavljanje i koriscenje tudjih identiteta kao i dupli nalozi
5. Koristiti vulgarne izraze
6. Krsenje privatnosti tj postavljati podatke trecih lica bez njihove dozvole
7. Mogucnost slanja privatnih poruka dobijate posle 20te poruke na forumu
8. Oglasavanje na forumu je strogo zabranjeno, osim u delu predvidjenom za to (za oglasavanje morate da ispunite uslov od 20 poruka na forumu a onda se javite administratoru foruma) |
| www.sekcija-pticara.rs | | Od skora smo postali oficijelni forum sajta sekcije pticara Subotice pa sve ujedno pozivam da posete sajt |
| http://www.sof.rs/ | | Zvaničan sajt SOF-a |
| | Prijatelj foruma sajt o standardu zebraste zebe http://www.wix.com/vedranmatkovicos/szz# |
| | |
| Autor | Poruka |
|---|
MILAN

Broj poruka: 317 Datum upisa: 26.08.2010 Godina: 20 Lokacija: BEZDAN
 | Naslov: Zoo Vrt Miki Čet Jan 13, 2011 5:51 pm | |
| Poštovane kolege odgajivači i ostali;mnogi od vas i neznaju za ovaj ZOO vrt u Srbiji, neki su čuli za njega, neki su bili tamo, a neki su svaki dan tamo....zbog svog polazaja tj. močvarnog terena razvili su se uslovi za držanje i reprodukciju raznih vrsta ptica pretežno močvarica, pored njih zastupljene su i druge vrste ptica i životinja, a neke od njih će te videti na slikama... Emu  Krunasti ždral  Flamingosi    |
|  | | pedja cb

Broj poruka: 309 Datum upisa: 02.09.2010 Godina: 36 Lokacija: Indjija
 | Naslov: Re: Zoo Vrt Miki Čet Jan 13, 2011 5:58 pm | |
| A sad nam kazi gde se nalazi taj zoo vrt u Srbiji ja sam cuo i video sam nesto na TVu samo sam prebacio dali je Sombor u pitanju ili Temerin pozzz |
|  | | MILAN

| Naslov: Re: Zoo Vrt Miki Čet Jan 13, 2011 6:01 pm | |
|  skoz levo u uglu možete videti mlade..  molučki kakadu  ararauna   makao ara  malo ara  |
|  | | MILAN

| Naslov: Re: Zoo Vrt Miki Čet Jan 13, 2011 6:09 pm | |
| ovogodisnji  makao are  poni  masno trtične ovce, dobro ste videli nemaju vune već dlaku !  poni Marko  |
|  | | MILAN

| Naslov: Re: Zoo Vrt Miki Čet Jan 13, 2011 6:21 pm | |
| kljunorožci, ako se nevaram muzjaci..  belotrbi turako  are  guske  magelanova guska-zenka bre  kokošasta guska  ...  kolben patke  domaći miks  |
|  | | MILAN

| Naslov: Re: Zoo Vrt Miki Čet Jan 13, 2011 6:31 pm | |
| |
|  | | MILAN

| Naslov: Re: Zoo Vrt Miki Čet Jan 13, 2011 6:35 pm | |
| Zoo Vrt nalazi se na severu Srbije u selu Kolut...25 km od Sombora ka Mađarskoj... Sve slike koje ste videli ili koje gledate su amaterske i napravljenje digitalnim fotoaparatom neposlušnog karaktera |
|  | | Vasa YA HABIBI YA AEINI

Broj poruka: 1396 Datum upisa: 28.03.2010 Godina: 26 Lokacija: Srbija-Vranje RS 7-64
 | Naslov: Re: Zoo Vrt Miki Čet Jan 13, 2011 6:52 pm | |
| Svaka cast za slike. Milane tvoje predstavljanje Zoo vrta ovim lepim slikama je dobro, zato sto si nam pokazao i ukazao na to da postoji taj zoo vrt za koji neki i nisu culi (kao sto sam ja  ) i da ukoliko im je usput mogu da svrate... Mene me se najvise svidja kolben patke i belotrbi turako je lep... pozdrav _________________ http://www.youtube.com/watch?v=DOeR8Fp6Fes
"KAKVA BI TIŠINA NASTALA KAD BI LJUDI GOVORILI SAMO ONO ŠTO ZNAJU"
|
|  | | dalibor

Broj poruka: 237 Datum upisa: 06.04.2010 Godina: 31 Lokacija: Kragujevac
 | Naslov: Re: Zoo Vrt Miki Čet Jan 13, 2011 6:56 pm | |
| Palma Kakadu crni su zakon |
|  | | dr.nenad86 ministar bez fotelje

Broj poruka: 2243 Datum upisa: 21.12.2009 Godina: 26 Lokacija: Niš
 | Naslov: Re: Zoo Vrt Miki Čet Jan 13, 2011 6:59 pm | |
| Za predstvaljanje zoo vrta i slike cista desetka, meni se one guske i palma kakadui najvise svidjaju... Pozdrav |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| | Ko je trenutno na forumu | Imamo 35 korisnika na forumu: 6 Registrovanih, 0 Skrivenih i 29 Gosta :: 2 Provajderi David96, Laza, Luckyboy, mime30, rado7rado, ReaNajviše korisnika na forumu ikad bilo je 105 dana Pon Apr 23, 2012 8:47 pm |
|