| Pravila foruma | 1. Zabranjeno je vredjanje po bilo kom osnovu
2. Zabranjeno je slati privatne poruke i poruke na forumu u vidu spamova i reklamiranja
3. Zabranjeno je postavljati autorske tekstove a da ne ostavite i link odakle je preuzet
4. Lazno predstavljanje i koriscenje tudjih identiteta kao i dupli nalozi
5. Koristiti vulgarne izraze
6. Krsenje privatnosti tj postavljati podatke trecih lica bez njihove dozvole
7. Mogucnost slanja privatnih poruka dobijate posle 20te poruke na forumu
8. Oglasavanje na forumu je strogo zabranjeno, osim u delu predvidjenom za to (za oglasavanje morate da ispunite uslov od 20 poruka na forumu a onda se javite administratoru foruma) |
| www.sekcija-pticara.rs | | Od skora smo postali oficijelni forum sajta sekcije pticara Subotice pa sve ujedno pozivam da posete sajt |
| http://www.sof.rs/ | | Zvaničan sajt SOF-a |
| | Prijatelj foruma sajt o standardu zebraste zebe http://www.wix.com/vedranmatkovicos/szz# |
| | |
| Autor | Poruka |
|---|
Panamaman

Broj poruka: 31 Datum upisa: 09.07.2011 Godina: 20 Lokacija: Beograd
 | Naslov: Re: Literatura??? Uto Jul 12, 2011 1:15 am | |
| http://printfu.org/ preko ovog sajta mozete naci mnoge napisane knjige na engleskom,tipujte parrot ili parkeet ako vas zanimaju tigrice pa kliknite na PDF search i nacice sve knjige vezane za to... |
|  | | Nidzo
Broj poruka: 87 Datum upisa: 08.01.2012
 | Naslov: Re: Literatura??? Čet Jan 26, 2012 1:19 pm | |
| Ja nekako nemogu da udjem lepo samo mi pokaze po 2-3 strane o papagajima.Nema nigde de mogu celu knjigu da skinem! |
|  | | predin

Broj poruka: 63 Datum upisa: 06.02.2012 Godina: 37 Lokacija: Aleksandrovac Zupski
 | Naslov: Re: Literatura??? Čet Feb 09, 2012 7:01 pm | |
| Meni treba knjiga "ŽAKO Afrička siva papiga" - Josip Uzelac - Braco. Da li moye da se kupa u Srbiji i ako ima dajte neki tel. adresu ili sajt. |
|  | | predin

Broj poruka: 63 Datum upisa: 06.02.2012 Godina: 37 Lokacija: Aleksandrovac Zupski
 | Naslov: Re: Literatura??? Pet Feb 10, 2012 5:48 pm | |
| Da li je moguce da je nema u Srbiji ili vas mrzi da pisete po ovom hladnom vremenu |
|  | | Rea

Broj poruka: 655 Datum upisa: 31.10.2010 Godina: 38 Lokacija: Indjija
 | Naslov: Re: Literatura??? Pet Feb 10, 2012 6:22 pm | |
| U Hrvatskoj je ima jer nas kolega sa foruma Zako koji inace dolazi kod mene i sa kojim se druzim mi je donosio knjige koje mu porucim medju njima je bila i ta za koju pitas . cena u dinarima ako se nevaram bila je tri ili vise nesto hiljada . |
|  | | Laouni

Broj poruka: 5 Datum upisa: 04.03.2012 Godina: 23 Lokacija: NBG
 | Naslov: Re: Literatura??? Ned Mar 04, 2012 11:10 pm | |
| | Rea :: | | U Hrvatskoj je ima jer nas kolega sa foruma Zako koji inace dolazi kod mene i sa kojim se druzim mi je donosio knjige koje mu porucim medju njima je bila i ta za koju pitas . cena u dinarima ako se nevaram bila je tri ili vise nesto hiljada . |
@Rea, jel postoji mogucnost da pogledam nekako tu knjigu o Zakou, tu sam ja u Bg-u ali lako bih se snasao do Indjije , jer ja nikako ne mogu da dodjem do nje vec neko vreme, a za 15ak-20 dana mi stize mali zako.. Molim te javi mi se na pm ako bih mogla, hvala |
|  | | Laouni

Broj poruka: 5 Datum upisa: 04.03.2012 Godina: 23 Lokacija: NBG
 | Naslov: Re: Literatura??? Pon Mar 05, 2012 8:31 am | |
| @Rea, izvini sto odgovaram ovde, nemam jos dovoljno postova za pm.. a u vezi knjige, mislio sam na ovu od Josipa Uzelca ? Jel o istoj pricamo ili ? |
|  | | phaeo92

Broj poruka: 25 Datum upisa: 09.11.2011 Godina: 42 Lokacija: Kruševac
 | Naslov: Re: Literatura??? Pon Mar 05, 2012 10:00 am | |
| Ima li linkova za knjige o kanarincima boje, može i engleskom jeziku? |
|  | | rado7rado
Broj poruka: 19 Datum upisa: 07.05.2012 Lokacija: Lendava;Slovenija
 | Naslov: Re: Literatura??? Pon Maj 14, 2012 4:55 pm | |
| | Rea :: | | Kada budes dolazio zako Meni jos knjiga ! obavezo . Uskoro treba da nabavim knjigu geniteke i mutacije malih aleksandara , knjigu ocekujem iz Italie . |
A kako se zove ova knjiga ako nije tajna? |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| | Ko je trenutno na forumu | Imamo 40 korisnika na forumu: 9 Registrovanih, 0 Skrivenih i 31 Gosta :: 2 Provajderi Abc, Exotic, ilija01, jecham, kelies, marjan pirot, Mirko, stamil, zeresNajviše korisnika na forumu ikad bilo je 105 dana Pon Apr 23, 2012 8:47 pm |
|