Forum za ljubitelje ptica

PrijemGalerijaRegistruj sePristupi
Pravila foruma
1. Zabranjeno je vredjanje po bilo kom osnovu
2. Zabranjeno je slati privatne poruke i poruke na forumu u vidu spamova i reklamiranja
3. Zabranjeno je postavljati autorske tekstove a da ne ostavite i link odakle je preuzet
4. Lazno predstavljanje i koriscenje tudjih identiteta kao i dupli nalozi
5. Koristiti vulgarne izraze
6. Krsenje privatnosti tj postavljati podatke trecih lica bez njihove dozvole
7. Mogucnost slanja privatnih poruka dobijate posle 20te poruke na forumu
8. Oglasavanje na forumu je strogo zabranjeno, osim u delu predvidjenom za to (za oglasavanje morate da ispunite uslov od 20 poruka na forumu a onda se javite administratoru foruma)
www.sekcija-pticara.rs
Od skora smo postali oficijelni forum sajta sekcije pticara Subotice pa sve ujedno pozivam da posete sajt
http://www.sof.rs/
Zvaničan sajt SOF-a
Prijatelj foruma sajt o standardu zebraste zebe http://www.wix.com/vedranmatkovicos/szz#

Delite | 

Legalizacija strogo zaštićenih i zaštićenih vrsta ptica

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole 
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15  Sledeći
AutorPoruka
nebojsa

Broj poruka: 99
Datum upisa: 06.06.2010
Godina: 34

PočaljiNaslov: Re: Legalizacija strogo zaštićenih i zaštićenih vrsta ptica   Sre Feb 22, 2012 10:47 am

Ja sam se par dana čuo sa ljudima iz CITES kancelarije pri Ministarstvu a vezano za rešenje o uzgoju koje čekam sada već 4 meseca, odgovor koji sam dobio je da bi trebalo da krenu sa donošenjem rešenja polovinom marta 2012, navodno nisu mogli pre pošto su imali mnogo drugog posla! I ja sam dobio informaciju o 100 dinara po ptici za izdavanje ličnog dokumenta za pticu. Kako iz matičnog jata tako i za svaku novoizleglu. Ono što mi je apsolutno neprihvatljivo je njihovo insistiranje na čipovanju ptica iz matičnog jata, uz to čipovanje za sada radi neka veterinarka iz Beograda koja je po njihovim rečima priučena za čipovanje ptica i ptice bi trebalo nositi na čipovanje njoj u BGD...
Nazad na vrh Ići dole
jecham

Broj poruka: 240
Datum upisa: 21.10.2010
Godina: 40

PočaljiNaslov: Re: Legalizacija strogo zaštićenih i zaštićenih vrsta ptica   Sre Feb 22, 2012 10:51 am

Pa to je super za tu veterinarku.
A šta je sa nama ostalima to nikog ne zanima.
Nazad na vrh Ići dole
mime30

Broj poruka: 293
Datum upisa: 10.04.2010

PočaljiNaslov: Re: Legalizacija strogo zaštićenih i zaštićenih vrsta ptica   Sre Feb 22, 2012 11:59 am

hahahaaa!!!
Nazad na vrh Ići dole
ATOS

Broj poruka: 174
Datum upisa: 12.02.2011
Godina: 38

PočaljiNaslov: Re: Legalizacija strogo zaštićenih i zaštićenih vrsta ptica   Sre Feb 22, 2012 12:29 pm

pa sta da se kaze na ovo? neko ce dobre pare da strpa u svoj dzep.
ali zna se MI odgajivaci cemo opstati duze od njih.
Nazad na vrh Ići dole
žako

Broj poruka: 243
Datum upisa: 07.04.2011
Godina: 43

PočaljiNaslov: Re: Legalizacija strogo zaštićenih i zaštićenih vrsta ptica   Sre Feb 22, 2012 12:54 pm

Što bi rekli..... JADNA VAM MAJKA!!!!
Ako je ovo istina, onda je to i jedan veliki bezobrazluk.
Stvarno, ne bih vam bio u koži.
Nazad na vrh Ići dole
Bogdanik

Broj poruka: 555
Datum upisa: 28.12.2009
Godina: 23

PočaljiNaslov: Re: Legalizacija strogo zaštićenih i zaštićenih vrsta ptica   Sre Feb 22, 2012 8:21 pm

A ima li informacija koliko je clanova drustava SOFa dosad kontrolisano?
Mogu da kazem da u Leskovackom drustvu Dubocica, niko nije kontrolisan, a ovo je drustvo koje je prijavilo najvise ptica faune u savezu. Ima dosta uginulih ptica, jos vise ovo izlezenih ptica, niko ne prica sta se radi sa tim.

Moram da kazem da znam i ljude koji nisu prijavili ptice, njihov razlog je po meni u pocetku bio smesan i skeptican, pricali su kako ce se ove ptice oporezivati. Ako uzmemo u obzir da krajem Aprila prestaje mandat trenutne vlade i da ce doci druga vlast, nece se ovaj cirkus skoro da se zavrsi.
Nazad na vrh Ići dole
marjan pirot

Broj poruka: 666
Datum upisa: 25.02.2011
Godina: 33

PočaljiNaslov: Re: Legalizacija strogo zaštićenih i zaštićenih vrsta ptica   Sre Feb 22, 2012 9:15 pm

,,A ima li informacija koliko je clanova drustava SOFa dosad kontrolisano? ,,
- Za SOF neznam tačno ali za Udruženje ,, ŠTIGLIĆ,, Pirot znam 90% je imalo kontrolu i oni su predali u ministarstvo zahteve za držanje i uzgoj!

Broj poruka: 54
Datum upisa: 05.04.2010
Godina: 29

PočaljiNaslov: Re: Legalizacija strogo zaštićenih i zaštićenih vrsta ptica   Sre Feb 22, 2012 11:46 pm

Marjane da li su clanovi vaseg drustva prijavili ptice u vasem drustvu pa ste vi sve to zajedno predali ili je svaki clan posebno prijavio posto mislim da ste kao drustvo osnovani skorije ...
pozdrav za udruzenje ''STIGLIC''
Nazad na vrh Ići dole
zozi

Broj poruka: 54
Datum upisa: 05.04.2010
Godina: 29

PočaljiNaslov: Re: Legalizacija strogo zaštićenih i zaštićenih vrsta ptica   Sre Feb 22, 2012 11:56 pm

Posto smo mi u kg-u imali toliko problema sa tim divljim pticama da sam poludeo i sve sam rasturio zbog nekih novih drustva koji su svasta pricali tako da nisam smeo da ih cuvam nisam bio u toku ali vidim da sam pogresio ne samo ja nego dosta pticara iz kg.tako da smo mi izvisili [ali se jos uvek nadamo]
POZDRAV
Nazad na vrh Ići dole
marjan pirot

Broj poruka: 666
Datum upisa: 25.02.2011
Godina: 33

PočaljiNaslov: Re: Legalizacija strogo zaštićenih i zaštićenih vrsta ptica   Čet Feb 23, 2012 5:41 am

zozi ::
Marjane da li su clanovi vaseg drustva prijavili ptice u vasem drustvu pa ste vi sve to zajedno predali ili je svaki clan posebno prijavio posto mislim da ste kao drustvo osnovani skorije ...
pozdrav za udruzenje ''STIGLIC''

Članovi Udruženja ,,ŠTIGLIĆ,,Pirot su uzgajivači sastavljeni od četri člana Kluba,,BAGDALA,,Kruševac a ostali nisu bili do sada nigde članovi.
Mada svi smo prijavili ptice preko SOF-a u zakonskom roku u dva navrata.

Legalizacija strogo zaštićenih i zaštićenih vrsta ptica

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh 
Strana 13 od 15Idi na stranu : Prethodni  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15  Sledeći

Similar topics

-
» Pravilnik foruma Svet Ptica
»  Legalizacija strogo zaštićenih i zaštićenih vrsta ptica
» Piroplazmoza-bolest krpelja
» Legalizacija drzanja ptica faune Evrope
» X Republička izložba sitnih životinja-Vranje

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Avikultura :: Legalizacija strogo zaštićenih i zaštićenih ptica i ptica sa CITES-a-